Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BO TO CZARNUCH INCOGNITO

obzarłam sie

Polecane posty

Gość BO TO CZARNUCH INCOGNITO

wczoraj przez godzine zjadłam to: 2paski gorzkiej czekolady 6x kasztanki snickers bounty 4x rafaello 3bit marcepan w czekolarachidy w czekoladzie 5x wafelki 100g chrupek w czekoladzie seven days czy ktos oreintacyjnie mi powie ile to kcal ( ah i to niestety nie jest sciema bo tyle zjadlam:( pozniej jezdzialam przez 2h na rowerze, skakalam pol h na skakance, 10min sie wyciagalam i 45 tanczylam..ale i tak w nadwyzce bylo tego duzo za duzo:()

Gość kotka222
ja bym sie zestrzygala jak bym tle zjadla

Gość ok 1600kcal
oczywiuście to sa tylko szcunkowe... bo jaki był np. marcepan w czekoladzie? Na przyszłość patrz na opakowanie bo tam masz kcal.

Gość dziewczyno bylo minęło
na co ci teraz liczyc te kalorie? zeby sie dołować jeszcze bardziej, nie rozumiem takiego, podejścia

Gość qwas
no to w ramach pokuty powinnaś poważyć podobne porcje do tych które zjadłas i policzyć sama kalorie. Czasem warto mieć świadomość co się je. Hm, choć jestem łasuch to w zyciu tyle nie zjadłabym w ciągu godziny.

to bylo w ciagu godziny? no niezle ...... poszukaj w necie jest pelno tabeli kalorycznych

Gość dalaj
no to tak sumując jeszcze nie dokładnie to co znalazłam to wychodzi 2367kcal. Nie liczyłam do tego marcepanu, arachidów i wafelków. Żeby dokładnie policzyc to trzeba znac wagi i firmy. Tak czy owak zaszalałaś ostro. A co to jakiś kompuls był?

Gość MADZIATTT
Jezu,zemdliłomnie :O

Gość o jejusku
7 days --->450 kcal marcepan ---> 450 snikers ---> 280 bounty --> 450 3 bit ---> 530 rafaello --->600 wafelki --> 540 = 2895 , ponad 3000 kcal z tym czegop nie wymieniłam / w 100 gramach tyle co znalazłam w 100 gramach bo nie wiem ile jakie ilości tego zjadłaś