Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryanair

problem przy kupowaniu biletu na ostatnim etapie ryanair

Polecane posty

Gość ryanair

chciałam spytac, kupowałam bilety firmy wyżej wymienione, wylot z polski ale zapłacone karta ojca ktory nie uczestniczy w podrozy, na poczatku wystapil problem z miastem bo miasto ma na początku litere ł i to był problem musiałam poprawic na l-nie można używać polskich znaków?dodam że strona była wyświetlana po angielsu nie zmieniałam bo nie robiło mi to róznicy, i w koncu gdy juz miałam płacić zapłaciłaM I PO 45 SEKUNDACH POJAWILA SIE INFORMACJA ZE MOJA SESJA ZOSTALA ZABLOKOWANA, SPRAWDZALAM POCZTE NIC NIE PRZYSZLO, OSTATNI MIALAM TAKI PROBLEM ZE NIE ZGADZAL SIE ADRES ALE NP POKAZYWALO CO JEST ZLE I MOGLAM POPRAWIC A TUTAJ NIE WYSKOCZYLO NIC DO POPRAWY TYLKO OD RAZU ZE ZABLOKOWANA, I TERAZ NIE WIEM CZY MOGE kupowac jeszce raz czzy przyjdzie w koncu konfirmacja nie chcialabym zaplacic jdwa razy za ten sam lot jak juz kiedys zrobilam bo pokazywalo ze nie doszlo do transakcji a doszlo i email przyszedl z opoznieniem a ja w tym czasie kupilam nowy bilet, prosze o jakas podpowiedz? i czy trzeba placic karta tylko tego kto leci?z gory bardzo dziekuje

Gość ryanair
a ktory lepszy samolot z tanich lini chyba żaden?kazdy taki sam i tylko ten nam pasuje? ale dzieki za odpowiedz

Gość ryanair
nikt nie miał podobnej sytuacji?

Gość jola76pl
ps.do mnie kiedys zadne potwierdzenie nie przyszlo, a okazalo sie,ze jednak kupilam bilet ( sprawdzilam na tej stronie)

Gość ryanair
jola byłam tam i sprawdzałam i nie ma rezerwacji?wykorzystałam 3 opcje i pokazuje że nie ma takiego czegoś? a co z tymi polskimi znakami ijak się płaci karta osoby która nie leci?

Gość tez tak miałam ostatnio
sesja zablokowana, na mailu nic, a weszłam w opcje moja rezerwacja i normalnie tam było, że zarezerwowane!!! :o a 2 razy mi zablokowało sesje, nie wiem teraz czy podwójnie nie ściągneło kasy z konta :o musze czekać na wyciąg.

Gość jola76pl
karta osoby, ktora nie leci z tego co pamietam mozna placic bez problemu.Z tego co slyszalam to chyba nie uzywa sie polskich znakow, ale nie jestem pewna..moze zadzwon do obslugi klienta i zapytaj

Gość ryanair
to faktycznie sprawdz a co z polskimi znakami ?

Gość ryanair
co zpolskimi znakami chodzi mi o adres do karty bankomatowej

Gość ryanair
podnoszę temat

Gość ryanair
sprawdzałam na stronie że obsługa klienta jest tylko po angielsku a tam w opcji rezerwacji jest po polsku ale to nie wyglada mi na stacjonarny, widze ze za wiele osob nie spotkal ten problem ale z jednej strony to i dobrze, jakby ktoś miał jeszcze jakieś informacje to bede bardzo wdzieczna

Gość ryanair
podnoszę, poradzcie chociaz jak to wyglą z tymi polskimi literami

Gość ryanair
podnoszę

Gość zadzwon do ryaira
przeciez skad my mamy wiedziec :O ciekawa jestem ile jeszcze bedziesz tak siedziec na kfe i czekac az ktos ci napisze co masz teraz zrobic

Gość raynair
a tyle ludzi przecieżlata a nikt nie wie-trudno pewnie nikt nie wylatuje z polski i nieużywa polskich liter nie jest tak łatwo zadzwonic bo do biura klienta jest angielski numer a ten polski jest ale na rezerwacje tylko, a nie ionformacyjny, sorry ze pytałam, najlepiej wcale nie zakładać forum tylko wszystko samemu sprawdzac i nie byłoby problemu,dzieki