Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teoretycznie NIe

Czy jest tu ktoś kto ma profil na Naszej-Klasie, ale nie lubi tego portalu???

Polecane posty

Gość teoretycznie NIe

Ja tak mam. Mam tam profil, dwa zdjecia, wszystko poblokowane, tylko zeby ktos mogl do mnie napisac jak ma jakas sprawe. Ale ogolnie nie lubie tego portalu i tej dcalej dziecinady w postaci [prezentow, pinezek itp. Do tego bardzo wkurzaja mnie osoby ktore non toper dodają zdjęcia - czuje już nadmiar i rzygam tym. Czasem mam ochote takie osoby wykasować ze znajomych zeby nie widzieć w nowo dodanych zdjeciach przez znajomych ponowny raz ich twarzy.. bo ile mozna..

Gość ja mam konto
tylko po to, żeby podglądać innych. Mam specjalnie zmienione imię i nazwisko i zero znajomych.

Gość Czystawodkae
TAK. JA TAK MAM. NIENAWIDZE TEGO PORTALU-JEST DURNY< BEZNADZIEJNY I NIC NIE WNOSZACY DO ZYCIA. WKURIWJA MNIE TEZ LUDZIE TACY KTORZY TO NIBY NIE MAJA KONTA A Z FIKCYJNYCH PROFILOW PODGLADAJA INNYCH

ja też tak mam. dużo bardziej lubię grono albo facebooka. nasza-klasa to wiocha , nie ubliżając wsiom. mam tylko po to , bo wszyscy ze studiów z małych wiosek kontaktowali się poprzez ten portal nie wiedząc o istnieniu lepszych portali ... to jest okropne! te komentarze pod fotkami, oceny zdjęć. ...o Boziu:o

a najgłupsze jest to, że wiele ludzi się pokłóciło przez ten portal , zazdrośni o jakieś komentarze. bo to siedlisko próżności i ludzisk prężących się do obiektywu. jakieś nastolatki ,dzieci i starzy ludzie. najlepsze jak cała rodzinka sobie komentuje zdjęcia : " o jaka ślicznotka" "moja córusia"

Gość lejcie na tooo szerokim lukiem
Olejcie to i wypiszcie sie z tego szajsu. Dobrze wam radze,

Gość Karolina3223
Mam bardzo podobne odczucia co do tego portalu, ale mysle ze zawsze juz bedzie slawny i nigdy nie zniknie z internetu

Gość gdyby nie bylo internetu
ludzkosc bylaby szczesliwsza

Gość Karolina3223
zgadzam się, gdyby nie bylo internetu ludnosc byla by szczesliwsza, byloby mniej rozwodow, ludzie mieliby wiecej czasu dla siebie i swoich rodzin, a ojcowie dzieci nie przesiadywali by non stop przed ekrsnem komputera tylko pomagaliby swoim zonom wychowywac dzieci

Gość reka noga biust
Zaden portal spolecznosciowy nie jest normalny. To jest tzn INTERESOWANIE SIE ZYCIEM INNYCH OSOB

Mnie namówiła moja siostra,ja od początku byłam sceptyczna.Teraz już się skasowałam.Wkurzały mnie te zdjęcia, te bachory(przepraszam za wyrażenie) stare dziady którzy mnie chcieli zapraszać niby na kawę i którzy buszowali po moim profilu,pomimo iż miałam tylko dwa zdjęcia w tym jedno same oczy.Lansowanie się na NK jest żałosne, a sporo osób właśnie po to ma tam konto,nie wspominając już o roznegliżowanych lolitkach i komentarzach wujków tudzież ciotek \"Jak Ty wyrosłaś,takie dzidzi z Ciebie było...\"i tp...

Gość Portret trojanki
Ja uwazam ze to portal dla ludzi glupich ale nie tylko. Jak sie potrafi korzystać z portalu nie chwalac to mozna calkiem fajnie odnowic znajomosci.

Gość Beret ino
Ja tak mam.. Mam konto, ale nie nawidze tego portalu. Konta nie usuwam, bo czasem sie przydaje

Gość t5etete tytyty
heheh to chyba o mnie

Gość niwo
Mam profil, ale mysle o usunięciu. Troche szkoda by mi bylo, ale.. juz mam dosyc ogladania tych wy[pindrzonych kolezanek ze studiow..

Gość Wszyscy z oldem
Mam konto i profil lubie, bo zawsze wyczaje co u wrogow i przyjaciol slychac haha

Gość Sinanju
mialam dokladnie tak jak ty autorko ale w koncu skasowalam. tym ktorym chcialam dalam swoj email i gg jak chca sie pochwalic swoimi zdjeciami moga mi przyslac, jak im zalezy na moim komentarzu z checia to zrobie :) ale caly ten portal zwyczajnie mnie mierzil.

Gość ahaaaaaaaajgf
mam konto ale tylko dla forum ;p

ja tez mam tam konto,ale poki co nie zamierzam likwidować.ale jak sie konkretnie wkurwie to to zrobie bez wachania.

Gość nsio
Nie ZNOSZE tego portalu, chociaz mam tam konto. Jestem nauczycielka,wiec fajnie jak dzieci cos milego napisza :P:P Ale ogolnie nie lubie go, bo jestem stara panna i przykro mi sie robi jak kolejna kolezanka ze studiow daje zdjecie swojego dziecka..;-(

Gość mam tam konto
zalozylam bardzo dawno temu, jak tylko powstalo, pomyslalam ze fajnie bedzie znalezc kogos z klasy, moze sie umowic na stotkanie ;) Ale taraz jak zagladne tam raz na miesiac to cud ;) Tez wszystko mam poblokowane. A zdjecia dwa. To ktore widac - takie zeby mnie nie bylo. A drugie dla znajomych, co by mnie pamietali ;)