Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka1617

czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość Malinka1617

Dziewczyny.. 5 dni temu kochałam sie z moim chłopakiem bez zabezpieczenia (stosunek przerywanyy ) , zawsze miałam okres nieregularny a wtedy był czas kiedy (chyba) powinnam go dostaać. dziś zrobiłam test ciążowy Quick Vue (slyszałam ze niezawodny.. ) wyszedł na całe szczescie negatywnie. ..ale boje sie ze to za wczesnie zeby cos wykryło.. mam powtórzyc test ? A i jeszczejedno okresu jak nie było tak nie ma. . . .

Gość żelazo stal i pył
nie znam się na testach ale powtórzyć nie zaszkodzi za to znam się na antykoncepcji tyle o ile i rozsądnym myśleniu 1/ rozsądni to wy nie jesteście wręcz głupiutcy a najbradziej głupiutka jesteś TY bo to Ty poniesiesz najwyższe kosztyi tzw wpadki, czego Ci nie życzę 2/ żeby kurwa mac nawet prezerwatywy nie użyć???????? ręce opadają :(

Gość jacieeeee
Zrób test za jakoś czas jeszcze. Bo ile dobrze wiem, to najlepiej robić tydzień-dwa po stosunku. Ale jest duże prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży. Ludzie! Strosunek przerywany nie jest żadną metodą antykoncepcji. Głupota

Gość Malinka1617
dzięki za chociaż jedne słowa pocieszenia;d ehhe. tez tak mysle ze to stres moze byc bo denerwuje sie strasznie , nie moge spac ani jesc . . . a moze powinnam poczekac. A jesli mam powtórzyc test to kiedy najlepij to powinnam zrobic ?

Gość lalalal
Jak sie boisz o ciąże to czemu do cholery nie zabezpieczasz sie?? Czy wreszcie dzieci kiedys i zrozumieja ze stosunek przerywany nie jest zadna metoda??? dzieci do łózka nie powinny chodzic...:(

Gość Malinka1617
taaa.. ale teraz to mam sie zabic z tego powodu.. ? na drugi raz bede wiedziała . ale teraz musze podjąć jakies działania zeby na 100% wiedziec ze nie jestem w ciązy. . . -.-

Gość lalalal
test zrób po tyg od stosunku...

Gość Malinka1617
czasu juz nie cofnę niestety , ale będę miała nauczkę na przyszłość.. a teraz chcę się uspokoic i dowiedziec na czym stoję..

Gość Malinka1617
i najlepiej zebym zrobiła go rano tak.. ? w aptece powiedzieli mi ze moge zrobic test juz po 6 dniach od stosunku.. Stosunek był w piątek więc dzis wypada 6 dzien..ale czy godziny mają jakies znaczeniEE? bo test zrobiłam ok 14 a kochalismy sie ok 17- 18.

Gość niki....
dziecko miałas wtedy dni nie płodne z tego co mówisz wiec nie mogłąś zajsć w ciąże a poniewaz masz nieregularne i jestes jak widze młodziutka to Ci sie spóżnia uspokoj sie...

Gość lalalal
Najlepiej podobno rano, tak sie zaleca. Jest wieksze prawdopodobienstwo obiektywnego wyniku. Nie ma znaczenia o ktorej sie kochaliscie... A ile masz w ogóle lat?? Mam nadzieje ze Ci sie uda i nie wpadłas. ale radze udac sie do ginekologa po antykoncepcje i radze zmienic faceta, jest nieodpowiedzialny....

Gość Malinka1617
no dokładnie.. chyba tak zrobie.. -.- ale ja tez za mądra nie byłam. . . lat mam 17. ostatnie dni były chyba najgorszymi w moim zyciu cały czas o ty myslałam ,i dopiero dzis jak zrobiłam ten test to troche sie uspokoiłam, ale i tak 100% pewnosci nie mam. . . wiec troche nerwów jest. no ale dzięki mimo wszystko;*

Gość Malinka1617
DO NIKI: nie musisz mi robic zaraz wyrzutów, że dziecko. dobrze przyznaję za mądra to ja nie byłam a jak napisałam ''CHYBA;; powinnam miec ten okres ale nie wiem na 100% bo nigdy regularnego nie miałam. . .a teraz jak sie wyjasni to wszystko to pierwsze co zrobie to pojde do gina zeby jakos doprowadzic ten okres do porządku i zaczne prowadzic kalendarzyk..

Gość lalalal
W każdym razie zrób jeszcze jeden test, bardzo możliwe ze przez stres nie dostałas okresu, jestes młoda wiec nieregularność jest wpisana w twa urode. Natomiast jak juz sie wszystko unormuje to idz do lekarza po antykoncepcje a jezeli chodzi o seks to OBIE strony musza byc odpowiedzialne. zastanów sie nad chlopakiem bo w tym wieku powinno sie wiedziec ze ztosunek przerywany to bzdura. mógl pomyslec o prezewatywach które można chocby w kiosku kupic.