Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapitelll

dlaczego kobiety są mnie inteligentne od facetów,czemu nie mają pasji?

Polecane posty

>> rola kobiety zawsze bylo siedzenie w domu i bycie matka a facet mial isc do pracy. I bardzo dobrze, zgodnie z porządkiem tego świata :)

no to wlasnie mowie :P dlatego niepotrzebnie faceci sie burza ze kobiety to materialistki. przeciez musza zapewnic warunki potomstwu :P

Gość WandziaA
wśród mężczyzn jak i wśród kobiet są wyjątki jeśli ktoś robi taki głupi podział jak mężczyźni- inteligentni, kobiety- głupie, puste to do jakiej grupy zaliczyć taką powierzchowną osobę??

Gość bonanza
co masz na mysli, piszac "kapitell", ze z kobietami nie mozna porozmawiac na tematy zwiazane z "nauka". Po drugie, musisz sobie zdawac sprawe, ze jesli dla Ciebie pod pojeciem "nauki" cokolwiek sie znajduje, to nalezaloby o tym napisac, a takkze, ze jesli Ciebie, jako faceta, interesuja jedynie te dwie dziedziny "wiedzy" ;), jaka jest w/g Ciebie historia i lotnictwo, to jest to jednak za malo i infantylnie poniewaz dla kogos innego wazne beda np.chemia i fizyka jadrowa,[ o ktorej nie masz najminejszego pojecia]. W zwiazku z tym, co wyzej nie zjadles wszystkich rozumow, i nie zachwycaj sie znajomoscia tego, co znasz pobieznie. Kazdy czlowiek ma prawo interesowac sie inna dziedzina wiedzy. A pisanie o kobietach jako o mniej pojetnych istotach z uwagi na Twoja pobiezna "inteligencje", to juz wolanie o pomste do nieba. moja pasja , jako kobiety, sa dziedziny, ktore wymienilam i mysle, ze przy Tobie nudzilabym sie okropnie, a Ty przy mnie. troche tolerancji, kolego :P

Gość Gderjacy Tetryk
Depeche15 moze nie wiesz ale oczytanie na niewiele sie zda chociaz masz calkowita racje kobieta tez moze byc oczytana i nie jednokrotnie jest tak ze bardziej niz nie jesden facet. Nie mowiac juz ze nie jedna kobieta jest madrzejasza i ma pasje jakiej niejeden facet nawet nie powachal.

Gość kolejjjny
beznadziejny topik

Gość musztarda
Ja nie wiem dlaczego, ale wystarczy przestudiować ten topik, żeby jednoznacznie stwierdzić, że tak faktycznie jest.

Gość bonanza
depeche - jesli tak jest dla ciebie, to pogratulowac :O nie wypowiedaj sie za inne kobiety, nikt nie dal ci takiego prawa. piszesz banaly, nie usprawiedliwia cie nawet twoj mlody wiek, w tym wypadku.

Gość kolejjjny
wielu facetów do pięt nie dorasta niejednej kobiecie...każda z płci ma określone predyspozycje... prawdą jest natomiast, że wiele kobiet często rezygnuje z rozwoju zawodowego, ogranicza pasje gdy pojawiają się dzieci, ale chyba warto nawet poświęcić kawałek siebie, bo z pewnością fakt posiadania potomstwa rekompensuje im to co - powiedzmy - straciły.. faceci natomiast - niestety - często kosztem osobistego komfortu kobiety - może realizować się wielopłaszczyznowo i w pełni - sprawiając tym samym wrażenie bardziej inteligentnych... Ale żadnych reguł w tej kwestii! mili Państwo - są faceci głąby i tępole, są błyskotliwe, wspaniałe kobitki...znam niejedną, jedną bardzo dobrze...

nie. tak nie jest w moi przypadku, ale zyje na tym swiecie i widze co sie dzieje. osoba powyzej ma 100 procent racji.

Gość coco channel
nie zgadzam sie... jestem inzynierem lotnictwa i na tym sie nie konczy! mam skonczony kurs dla ksiegowych, sekretarki ,obslugi lotniska i nawet dla taksowkarzy. malo?

Gość coco channel
nie jeden facet twierdzi ,ze wiedze mam wieksza niz nie jeden palantowaty facet!

Gość musztarda
No zajebistą masz wiedzę, szczególnie topografia miasta jest niezbędna każdej młodej, inteligentnej kobiecie. Weź się nie zesraj.

>> mam skonczony kurs dla ksiegowych, sekretarki ,obslugi lotniska i nawet dla taksowkarzy A ja mam kurs na wózki widłowe, i kto tu jest debeściak? :classic_cool:

Gość takto jaaa
no no Wstrzas, jeszcze kurs spawacza, a bedziesz moim idolem ;)

Gość musztarda
A ja mam paszport Polsatu.

Gość musztarda
do tego glupio gadam i jestem typem pechowej suki

Gość musztarda
Nie podszywaj się, głupia cipo.

Gość musztarda
A jeśli już to robisz tumanie bez szkoły, to przynajmniej się wysil. Tłuku.

Gość kijowo owo
wszystkie moje kumpele maja pasje, tylko znajomi faceci siedza przed telewizorem :-O

Gość musztarda
tak naprawde wysilam sie tylko kiedy sram, tu nie musze, wiesz cipo :)

Gość musztarda
musztarda tak naprawde wysilam sie tylko kiedy sram, tu nie musze, wiesz cipo Wysilasz się przy sraniu??? Współczuję. Sugeruję wizytę u proktologa, normalni ludzie wypróżniają się bez wysiłku. Cipo.

Gość upupupuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość Jedna z wielu kobiet
Ubawił mnie ten wątek :) Nie ze względu na początek, tylko raczej na finisz (rozmowa musztardy z musztardą) :) Jeśli chodzi o sam temat, to... no cóż, podpiszę się pod paroma wypowiedziami - są kobiety takie i takie, są mężczyźni tacy i siacy. Na miejscu autora (i paru innych osób) nie uogólniałabym w ten sposób. Znam mnóstwo kobiet inteligentnych, które mają naprawdę spory problem ze znalezieniem partnera na odpowiednim poziomie. Sama szukam, szukam, szukam... Ostatnio znalazłam, ale to nie było proste. Jeśli chodzi o wiedzę ogólną, to zupełnie się nie zgadzam. Wydaje mi się, że częściej jest w ten sposób: wiedzę książkową, taką ze szkoły, kobiety mają większą. Mniejszą natomiast w zakresie genezy kryzysu gospodarczego czy nowych typów oleju napędowego ;) O historii się ze mną nie porozmawia, bo nie lubię. O polityce z wielką chęcią. Lotnictwo - kompletnie nie siedzę w temacie, ale to ciekawe, więc im więcej się dowiem, tym fajniej. Gorzej, kiedy ja chcę pogadać o inżynierii genetycznej, białkach szoku cieplnego, najnowszej wersji KDE czy działaniu Wielkiego Zderzacza Hadronów -- nie mam z kim... Pasje miewamy różne. Dla jednych całym światem będą tipsy i kosmetyki, a dla innych biologia molekularna. Ja niestety mam pecha - poznaję głównie panów, którzy wiedzą, oczytaniem i inteligencją nie dorastają do pięt wymaganiom. Różnie bywa. Nie rozumiem jednak co mają na celu takie uogólnienia.