Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SDFEETEGFDS

Dlaczego ją to łaskocze. Prosze opinie kobiet

Polecane posty

Gość SDFEETEGFDS

Witam, Staram się być dla mojej partnerki czuły itd, w tym celu np kiedy zaczynam całować jej kark ,plecy, dół pleców,brzuszek itd... Ona sie wierci i mowi ze mam przestac ze ja to łaskocze i to bardzo mocno, jak pytam czy to lubi, odp ze za mocno . Hm nie wiem ja np lubie jak mnie cos laskocze i mnie to dodatkowo nakreca. Prosze o wypowiedz kobiety ktore to maja badz mezczyzn ktorzy sie z tym spotkali, sory ale to troche mnie bulwersuje i wkurwi.a

Gość SDFEETEGFDS
moze ja cos zle robie, mialem wczesniej 2 partnerki ktorym to wrecz odpowiadalo, a tutaj nie rozumiem, jestem z nia 2 lata prawie na pcozatku takich jaj nie bylo...

Gość bewsusstlos
hee.. też tak mam :) jeśli chodzi o mnie to poprostu bnardziej odczuwam dotyk... nie to że jestem delikatna ale tak poprostu mam... nie wiem na czym to polega ale tego nie zmienisz...

Hmm nie możesz jej obwiniać za to, że ma łaskotki! Człowieku, przecież to nie jest jej wina! A jak Ci to nie pasuje, to znajdź sobie taką, która ich nie ma i po kłopocie. Uff...

Gość masaA
nie każdy lubi tego typu pieszczoty, nie chodzi tu o Ciebie ani o to w jaki sposób to robisz ale o nią, może wprost zapytaj jak lubi być dotykana itp.