Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alanastrowa Cera

Pomóżmy Psiakowi.

Polecane posty

Gość isolda32
podnosze

matko to straszne jakie biedne psiatko nie moge patrzeć na coś takiego co za barbarzynstwo...ludzie to BESTIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie wplacilam... :(

Gość Alabastrowa Cera
Dziękuję za pomoc. Może ktoś jeszcze pomoże?

Gość isolda32
upppppppppppppppppppp

Gość morelica
Ariane jaki masz znak zodiaku? :) Czy może Waga albo Strzelec? A może masz Księżyc w Strzelcu? Serio pytam :)

Gość morelica
ale Księżyc pewnie w Strzelcu :P albo w jakimś korzystnym układzie no po prostu zastanawia mnie miłość do zwierząt :)

Gość tam nie ma adresu
nie zamieścili żadnych wiarygodnych danych ani adresu schroniska, ani adresu hoteliku :-O zdjęcia maja wzbudzic litość, ale gdzie jakieś uwiarygodnienie???

hm nie wiem w czym księżyc niestety, u mnie ta milosc do zwierzakow jest rodzinna, chociaz wydaje mi sie ze to ja najbardziej świruje na ich punkcie ;)

wracając do tego pieska, to nawet nie zauwazylam czy jest tam jakis adres ale patrzac na komentarze tego uzytkownika to są same pozytywne, widac ze duzo takich akcji organizuje wiec raczej jest wiarygodny

Gość morelica
mam nadzieje, że wiarygodny wierzyć mi się nie chce, żeby ktoś mógł wykorzystywać tego pieska do zarobku a jak chcesz to mogę Tobie sprawdzić ten Księżyc :P

Gość komentarze to co
komentarze ludzi zaslepionych zdjeciami nie widzę żadnych mozliwości weryfikacji czy to prawda czy zrzucamy się na zimne piwo

Gość komentarze to co
"wierzyć mi się nie chce, żeby ktoś mógł wykorzystywać tego pieska do zarobku" ludzie wszystko potrafia wykorzystać :-O ja np. mam srodki gojace na takie rany i chętnie bym wysłała ale nie ma adresu

Gość a moze ktos jeszcze
ja mysle,ze to jest prawda.Komentarze sprzedawcy pokazuja,ze juz wczesniej robil takie akcje ratowania zwierzatek... Nie wierze,ze ktos moglby wykorzystac tego biednego psine do zarobienia..chyba czasem trzeba wierzyc, aby pomoc!

Gość morelica
może masz rację oczywiście 100% pewności nigdy nie ma ale jak dla mnie to akurat ta aukcja wygląda wiarygodnie

Gość morelica
potrzebuję jeszcze godzinę i miejsce urodzenia :)

Gość morelica
sprawdzam już :)

Gość morelica
Ariane, napiszę Tobie jak to jest i możesz sobie niemal wszędzie w necie :) poczytać co to oznacza: SŁOŃCE - RAK 9 DOM KSIĘŻYC - WODNIK 4 DOM WENUS - LEW 9 DOM MERKURY - LEW 9 DOM PLUTON - WAGA 12 DOM SATURN - SKORPION 1 DOM MARS - SKORPION 1 DOM URAN - STRZELEC 2 DOM NEPTUN - STRZELEC 2 DOM JOWISZ - KOZIOROŻEC 2 DOM ASCENDENT - 6 STOPIEŃ SKROPIONA :)

Gość morelica
W ogóle powiedz mi czy nie myślałaś o emigracji? Pobycie poza Polską?

hm interesujące :) o emigracji myslalam ale tylko z kimś bliskim, chociaz wolalabym jednak mieszkać tu gdzie sie urodzilam, ale jakby byla taka koniecznosc to dalabym rade ;)

Gość morelica
Profesjonalny horoskop robi się bardzo długo. Po prostu masz bardzo korzystnie zaznaczoną emigrację. Z nią wiązałyby się sukcesy, rozwój. No ale to jest taki szybki rzut oka. Tak samo bardzo prawdopodobne byłoby poślubienie obcokrajowca.

hmm a to ciekawe :D jak na razie nie mam takich planów ale dzięki za horoskop :)