Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stół z powyłamywanymi nogami

Edyta Górniak jest taaaaka tępa

Polecane posty

Skąd się biorą tacy nieudacznicy, tacy nieinteligentni ludzie? Szkoda wody i powietrza na taką wywłokę... Nie szanuje męża, małżeństwa i chba jest nieźle rąbnięta. Przydałoby się, żeby zamiast nosić te natapirowane włosy wydała kasę nie na fryzjera ale na peychiatrę.

Gość no ale co cię to obchodzi
nie czytaj o niej, nie interesuj się i problem z głowy

Gość takto jaaa
ale to ona zrobila kariere i o niej mowia,a o Tobie jakos cicho hehe

Tak, tak. Teraz robią karierę tylko takie beztalencia i bezmózgi jak Mroczki,Cichopki, Popiele,Janiaki, Malinowskie, Gosie Pearline, etc. Nie ma ani dobre muzyki ani inteligentów w showbiznesie. Wszystko to takie poniżej przeciętnej... I mam nieodparte wrażenie, że to odzwiedciedla stan inteligencji polskiego społeczeństwa.

Gość takto jaaa
ok, ale o co chodzi? Zazdroscisz? Jak kariere robia takie beztalencia, to Ty sie wybijesz w miesiac :D A jak Cie wkurzaja, to nie patrz na nich, wylacz tv i po problemie.

ma super głos to przyznaję, kiedys myslalam ze jest wrazliwa..ale teraz to wyglada to na jakas chwiejnosc emocjonalna chociaz tak naprawde nie wiemy jak jest miedzy nią a jej mężem

ja jej nie lubie,dla mnie jest zerem. kiedys jak sie gdzies wypowiadała to wogole o chuj jej chodziło to nie wiem,no masakra! ale dla mnie najwiekszym beztalenciem jest jola rutowicz,przezciez to zero kompletne,wygrała big brothera i mysli,ze swieci.. a swoja głupota do show biznesu zaszła,nie no nie moge takich ludzi przezciez ona jest nikim.

CZy ja wiem czy Górniak ma taki boski głos? Bez przesady. ładnie śpiewa, ale jak zaczyna wyć to wyłączam radio bo tego nie da się słuchać. Pozatym jest chora psychicznie, ma jakąś schozofremię...

Gość ooooooooooooosioł
beztalencia i owszem robią karierę w tym kraju ale akurat Górniak potrafi śpiewać, może i jest trochę walnięta ale talentu nie można jej odmówić...

zgadzam się z autorem tematu. Ona wyje a nie śpiewa, nie rozumiem dlaczego 3/4 Plaków tak strasznie zachwyca się jej rzekomym talentem.