Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naprawde nie wiem

NuvaRing - jak ? kiedy ? ile ? kto ? POMOCY !!!

Polecane posty

Czesc. od dzisiaj uzywam krążka Nyva. chcialam zapytac ile trzeba odczekac aby uprawiac seks bez innych zabespieczen ? jak go wyjac ? ile go trzymac ? 3 tyg. ? ktora z was go uzywa ?

jak to możliwe że lekarz wypisał Ci ringa i nie powiedział nic na temat stosowania???? stosuje się tak samo jak tabletki tzn: zakładasz np 1-go dnia miesiąca i wyciągasz 21-go.... 7 dni przerwy, okres i ponowne zalożenie.....nic skomplikowanego... jak wyciągnąć ??? a jak założyłaś??? przez ucho ??????????????? :)) wyciągasz lekko zachaczając palcem o ringa i to wszystko w tej kwestii... co do zabezpieczenia... zabezpiecza tak jak tabletki od razu....!!!!!!!!!!!!!!!! jeśli nie bierzesz antybiotyków czy leków osłabiających działanie , zabezpiecza od 1 dnia!!!!! ja stosuję od dłuuuugiego już czasu i jestem zadowolona... poprawne założenie jest niewyczuwalne ani dla ciebie ani dla twojego partnera.... tak na przyszłość.... jeśli lekarz ci coś przepisuje to niech poradzi też jak stosować...jakie jest działanie...... jeśli ma cię gdzieś to zmień na bardziej konkretnego specjalistę....!!!!!