Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala brygida

moje dziecko nigdy mi nie powiedzialo, ze mnie KOCHA...

Polecane posty

Gość Mala brygida

ma wprawdzie dopiero 2 i pol roku, ale slysze, ze niektore maluchy juz wczesniej takie wyznania czynia...

Gość Nie panikuj
jak juz zacznie to jeszcze ci sie to nudzi. Moj mial prawie 4 lata jak zaczal, ale teraz nie moze przestac. srednio co minute slysze "kocham cie mamo" ;)

Gość uswiadomilas mi ze
ja też nigdy tego nie powiedziałam a jestem dorosła...no ale tak zostałam wychowana, bez okazywania sobie głębszych uczuć.:O

Gość Deszczowa chmurka
Ale czym się martwisz? Takie małe dziecko nawet nie wie co dokładnie znaczy to słowo :) Mój syna ma 3 latka i też mi tego nigdy nie powiedział, chociaż ja jemu mówię to kilka razy dziennie:)

Gość musztarda
Dziwne, moje to jeszcze przed odcięciem pępowiny darło się I LOVE YOU!!!

Gość krycha miss mazowsza
ja też do swoich rodziców nigdy tak nie mówiłam - u mnie w rodzinie nikt nie jest wylewny w okazywaniu uczuc werbalnie - robilismy i robimy to raczej czynami

Gość cuzcuz
albo to prowokacja albo słońce szkodzi ciężarnym kobietom i matkom Polkom. może kupcie sobie misia za 9.99 zł to bedzie mówił takie piękne czułe slowka...

Gość erin11
Po pierwsze to zgadzam się z jedną z poprzednich wypowiedzi, że tak małe dziecko nie zna jeszcze znaczenia słowa kocham. A po drugie to, że ci tego nie mówi nie znaczy że cię nie kocha... a może ty zbyt rzadko to mówisz??

Gość mamadwuipółlatka
a ja was zapewniam że doskonale wie co znaczy to słowo pod warunkiem że je słyszał:) mój synek mówi kochm cię mamo i mocno się przytula wiec musi widziec o co chodzi:) mówi tez że kocha mocno albo delikatnie:)

Gość akcja akacja
padłam po tej orszulce :DDDD dobre, dobre!!

a mój ma 14 miesięcy i chociaz nie mówi mi tego słowami to wiem że mnie koch chociażby przez to ze mnie pzrytula daje buziaki;)