Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Portret trojanki

Chcialabym jechać na spływ kajakowy, ale boje sie z obcymi ludzmi.Wstydze sie..

Polecane posty

Gość Portret trojanki

Są rozne oferty splywow kajakowych i w sumie chcialabym pojechac, ale wstydze sie.. sama. Ze nie bede miala z kim tam porozmawiac, ze nie poznam ludzi fajnych, a sama jestem osoba zamknieta, ciezka mi sie nawiazuje kontakty.. Chcialabym fajnie spedzic czas, ale sie boje samej jechac.. bede sie stresowala na kazdym kroku. Ze bede musiala przy obcych byc w stroju kapielowym a mam male cycki, ze moze inni beda sie skads znac, a ja bede na dodatek tylko itp,.

Gość
te same problemy , które mnie ograniczają :O

Gość
pojedzmy razem, też nie mam tzytzków :O

Gość cycki w kajaku przeszkadzają

Gość Portret trojanki
Przerwa miedzy palcami to co jedziemy ??

Gość
jak nas nie zaakceptuja wynajmiemy dwuosobowy kajak :classic_cool:

Gość kurde kurde mol
a mogę dołączyć się do was? :D

Gość
sprawa nadrzedna : masz tzytzki ? :classic_cool:

Gość kurde kurde mol
mam, nawet w nadmiarze, ale chętnie oddam wam jednego :D

Gość Portret trojanki
Dobra słchajcie to jedzie ktos ze mna? Pytam powaznie. Dodam ze jest to od 6 do 12 lipca

Gość kurde kurde mol
jak od szóstego to ja i moje cycki odpadamy :( rekrutacja na studia i inne takie...

Gość Portret trojanki
To jest splyw kajakowy taki troche religijny nie trzeba byc bardzo religijnyum ale sa tam chyba msze czy cos takiego. Ja jade raczej- i chcialabym z kims pojechac. Jestem spokojna osobka, czesto pisze pod innym nickiem zaczernionym. Jestem raczej niesmiala, nie stwarzam problemow, ugodowa. Tutaj opis dokladny: Już po raz kolejny spróbujemy zmierzyć się z przygodą w kajaku. Jest to szczególny rodzaj rekolekcji młodzieżowych połączonych z wypoczynkiem oraz nieustannym kontaktem z przyrodą. Codzienne pakowanie i upychanie dobytku w szczelne worki, by potem wpasować je w niezbyt pojemne wnętrze kajaka, może wydawać się uciążliwe, ale za to wspólne wieczory przy ognisku, za dnia wiosłowanie pośród lasów i łąk oraz degustacja codziennej kuchni "wg wspólnego pomysłu" kompensuje zupełnie podejmowane wysiłki. Tego roku planujemy zmierzyć się z GWDĄ. Rzeka ta jest zaliczana do jednego z atrakcyjniejszych szlaków kajakowych. Szlak planujemy rozpocząć w okolicy Szczecinka - i, jak się uda, po tygodniu dopłynąć do Noteci, której dopływ stanowi Gwda. Zapisy u o. Alana /tel: 609 350 288/. Liczba miejsc ograniczona; Warunek uczestnictwa: ukończone 17 lat. Koszt: 320 zł - po zgłoszeniu się należy wpłacić zaliczkę w wysokości 40 zł

Gość ksennaaaa
Jezeli jest to splyw religijny, to znajdziesz tam ludzi Tobie podobnym, nie sadze, ze beda to szaleni imprezowicze :D. Jedz sama i nie piekaj

Gość Portret trojanki
Nie no sluchajcie prosze was nooo moze ktos pojedzie ze mna

Gość
ja bym pojechała , ale ten watek religijny mnie z lekka przeraża :( i nie mam nic to takich ludzi, bo z reguly z takimi najlpiej sie dogaduje, no ale.. te modlitwy, i inne sprawy z tym zwiazane :( :O

Gość U.K*
ja proponuje splyw kajakowy na Pojezierzu Kaszubskim!Cos fantastycznego! Ten splyw ma nazwe JANA PAWLA 2 bo i sam Papiez uwielbial te strony!! Soszyca -nazwa miejscowosci gdzie sie to odbywa a z tego co pamietam to pani nazywa sie MARZENA STAWSKA, ale tel nie posiadam (jestem za granica).

Gość Portret trojanki
Dziewczyny ale na prawde atmosfera nie jest czysto religijna na takim splywie. Serio! Ja kiedys jezdzilam z nimi na wycieczki jak bylam nastolatka i bylo calkiem ok. Podam moze linka do zdjęć ze splywu kajakowego z poprzedniego roku to moze ktos sie przekona i pojedzie ze mna? http://www.swanna.pl/foto_2008/kajaki/01/mini/foto.htm Calkiem przejmni ludzie i atmosfera na prawde ok :) Ja tylko nie chce sama jechac..

Gość Portret trojanki
hallo jest tam ktos?

Gość Portret trojanki
Do doswiadcoznych spływiczów: co zrobic, jak w kajaku zachce mi się kupę ?

Gość gość
Nie ma się czego bać, ja jeżdżę na Mazury z tą firmą i zawsze jest super klimat :) http://www.splywy.pl Pozdrawiam, Janek

Gość gość
kajaki dostarczają mnóstwa emocji, moim zdaniem warto chociaż spróbować tego sportu

Gość gość
nie ma czego się wstydzić, wg mnie kajakarstwo to cudowny sport, bardzo dużo osób zaraża się tą pasją, ja już mam nawet własny kajak zakupiony w http://www.kajakcentrum.pl/

Gość gość
ja bym pojechała , ale ten watek religijny mnie z lekka przeraża smutas.gif i nie mam nic to takich ludzi, bo z reguly z takimi najlpiej sie dogaduje, no ale.. te modlitwy, i inne sprawy z tym zwiazane smutas.gifpechowiec.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Niech Cię Duch religijny nie przeraża. Ja też przypadkowo w ubiegłym roku byłam na 10 dniowym spływie kajakowym Krutynią, zorganizowaną przez parafię w której udziela się moja daleka kuzynka. Byłam w depresji po tragicznych przejściach i kuzynka zaoferowała mi swoją pomoc, abym choć na chwilę mogła oderwać się od trosk. Było bardzo miło, modlitwy krótkie, grono ciekawych osób, interesujące dyskusje i co najważniejsze - nikt nie usiłował mnie na siłę pocieszać [chociaż większość wiedziała o mojej sytuacji]. Nikt nie miał problemów ze swoim wyglądem, budową, sylwetką, ani też z modlitwą - liczył się dobry humor i uśmiech. Milczeć też każdy miał prawo. Autorko, nie zastanawiaj się, to mogą być wspaniałe wakacje!

Gość gość
uwielbiam spływy kajakowe. Dają tyle energii, są odskocznia od codziennego dnia. Na spływy kajakowe zawsze ubieram się w nieprzemakalne ubranie, zakładam kask i kołpak. Kajak i wiosła mam swoje, kupiłam je w sklepie http://www.kajakcentrum.pl/. oni mają duży wybór sprzętów w dobrej cenie.