Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powerman

Wątpliwości

Polecane posty

Gość powerman

Jestem facetem mam 26 lat. Nie chce mieć dziewczyny wolę mieć koleżankę nie do seksu tylko tak po prostu żeby sobie miło spędzić czas. Nie chce zobowiązań lubię wolność. Czy to normalne, że nie szukam partnerki? Uprzedzając głupie komentarze dodam, że gejem nie jestem. :)

Gość powerman
A wszyscy narzekają że nie mam nikogo i o małżeństwie nie chce nawet słyszeć. Mam fajną kumpelę i już zaczynają robić z nas parę. :(

Gość juka666
widocznie jeszcze nie dojrzałeś do poważnego związku

Gość damma z łasiczką
Gratulacje. A ludzie czasem durni są.......

Gość damma z łasiczką
Ty sie jeszce dowiedz czy jej odpowiada na pewno taki układ. Jak tak to fajosko ja tez bym tak chciala. Od slowa malzenstwo mam wypryski. pozdrawiam

Gość powerman
damma z łasiczką -- właśnie tego nie wiem dokładnie co ona myśli w tej sprawie... Wie jakie jest moje stanowisko i na razie nie ma z tym problemów. Czasem tylko mam wrażenie, że delikatnie chce sprawdzić czy to moje stanowisko jest ostateczne, ale mogę się mylić. :)

Gość damma z łasiczką
to nie dopusc do czegos wiecej. po prostu nie chodz z nia na romantyczne kolacje. moim zdaniem dziewczyna musi byc fajna bo malo ludzi takie cos rozumie. takze nie skrzywdz jej :)

Gość samm
Na romantyczne nie chodzimy tylko po prostu jakies wyjscie zeby pogadac albo film obejrzec w kinie mamy mnostwo wspolnych tematow i w zasadzie zadnych tajemnic przed soba. :)

Gość tez mam
takiego kolege ale nie wiem do konca czy nadaje sie do takiego ukladu i czy nie zacznie mi za bardzo na nim zalezec po pewnym czasie. :(