Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodze w lipcu

jak długo leżałyście w szpitalu z podejrzeniem hypotrofii u dzidzi?

Polecane posty

Gość rodze w lipcu

Właśnie zaczynam 37tc. Dziś moja gin postanowiła wysłać mnie do szpitala, bo wg niej moja córeczka jest za mała, brzuch też za mały jak na początek 9 miesiąca. Mają mi zrobić usg dopplerowskie itp. Czy myślicie, że zostanę w szpitalu już do porodu? Zdaję sobie sprawę, że dużo zależy od wyników badań, ale chciałabym wiedzieć jak to było u Was. Co zrobią, jeśli to rzeczywiście hypotrofia? Proszę o odpowiedz.

Gość lolaxa
jeżeli okaże się że dziecko jest za małe to na pewno zostaniesz w szpitalu, w moim przypadku tak też było, lekarz powiedział że życie dziecka może być zagrożone i musiałam iść wcześniej do szpitala

Gość ola nie rob z dziecka
mi tez mowil gin,ze male .Syn urodzil sie 3 kg.

witam u mojej dzidzi też podejrzewano hypotrofię leżałam gdy byłam w 6 miesiącu i w 9 ale do czego zmierzam moja córka faktycznie była mniejsza niż te całe normy urodziła się w 42 tyg i dostała 10 punktów miała 2.900 i 52 cm więc mała ale nie znaczy że coś z nią nie tak ja jestem niska jej ojciec też więc dziecko mniejsze się urodziło ale nadrobiła teraz ma 3 latka i waży 18 kg i ma 101 cm więc nie jest wysoka taka jaj uroda więc droga przyszła mamo nerwy na bok i głowa do góry mniejsze dzieci łatwiej się rodzi a po drugie nie każda kobieta rodzi 4 kg dziecko. a ja po każdej wizycie w szpitalu wychodziłam po 3 dniach a i jeszcze jedno już masz koniec ciąży dziecka nie da się dokładnie zmierzyć w tym miesiącu ciąży, jeśli wcześniej wszystko było ok nie martw się przecież małe jest piękne wierz mi powodzenia życzę