Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korek*

balsam na cellulit .. jaki jest dobry

Polecane posty

Gość korek*

chodzi mi głownie o opinie wasza na temat balsamu na cellulitis : nivea goodbye cellulite ... dobry jest .. bo mam zamiar go kupic ale nie wiem czy jest skuteczny .. Pomozcie chce sie pozbyc tego świństwa ..

Gość bardzo_smutna
kup eveline aktywne serum modelujace brzuch i posladki i do tego taki zielony krem z eveline wyszczuplajaco ujedrniajacy... stosuj codziennie rano i wieczorem wszystko zniknie!! Nie baw sie w zadne nivea :/

Gość Elle 24
NIvea Goodbye cellulite jest dobre i świetne są algi z Bielendy - takie sypkie zielone- niezły peeling, w sam raz do masażu ud i pupy :))

Gość Elle 24
jeśli zmienisz swoją dietę, zaczniesz pić duzo płynów, w tym zioła / zielona herbatę, będziesz robiła peeling kawowy (przepisy w necie) i będziesz masować miejsca objęte cellulitem - polecam do tego wyżej wspomniane algi, do tego zalecam basen i rower, powinno pomóc. Ale efekty będą co najmniej po miesiącu dopiero.

Gość korek*
do bardzo_smutna ... a czy to wszysko nie bd. za drogie ja moge tylko tak do 35 zł... do szczerze mam 15 lat iii... mam taki cellulit ze masakra a szczerze mowiac zdrowo sie odzywiam..