Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzwonnik z N D

brzydki też ma uczucia

Polecane posty

Gość dzwonnik z N D

Przez to cały okres mojego dojrzewania był do d..... Niemal zero imprez, nikt mnie nie zapraszał, nikt nie chciał ze mną gadać. Nawet w momencie, w którym udało mi się wejść z kimś w konwersacje np. na szkolnym korytarzu, ta osoba ode mnie odchodziła, w obawie, że ktoś ją zobaczy jak gada ze mną. Do tego najgorsza jest rodzina... od małego mi mówiła, jaki ze mnie przystojny młodzieniec, wszystkie babcie, ciotki, ich przyjaciółki wpatrywały się we mnie jak w obrazek na wszystkich rodzinnych okolicznościach, a ja miałem wodę w głowie, bo skoro niby „jestem taki przystojny, czemu nie przekłada się to na życie towarzyskie, szkolne?” Myślę, że nigdy nie uświadczę uczucia, jakie niesie za sobą wakacyjna miłość, albo niezobowiązujący seks... chociaż marzę o czymś więcej.... O dziewczynie z którą, mógłbym pójść do parku i popatrzeć jej w oczy na ławce. Pomimo tego, że mam 28 lat, nigdy nawet się nie całowałem. Nie wiem jak dalej będzie wyglądało moje życie.... Atrakcyjni mają lepiej, tu już nie chodzi o moje sprawy uczuciowe, ale mam wątpliwości co do tego, czy mój wygląd pomoże mi się ustatkować, zrobić karierę, bo jeśli tak to ma wyglądać, to ja proszę o zatrzymanie tej karuzeli, bo będę wysiadał :(