Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łysieje

Ratunku moje włosy

Polecane posty

Gość łysieje

kilka tygodni temu urodzilam dziecko i wlasnie teraz po porodzie strasznie zaczely wypadac mi wlosy, wrecz wychodza garsciami;-( czy mozecie polecic jakis dobry szampon i odzywke? nie moge brac zadnych supmelentow bo karmie piersia, ma wlosy troche przesuszone zawsze uzywalam dove damage teraphy jednak juz nie pomaga, prosze doradzcie zanim ołysieje;-(

Gość łysieje
pomozecie?

Gość bry.........
do apteki i femintatal N dla karmiących,bo wyłysiejesz!! a tak poza tym ja musiałam ściąć po porodzie na 1 cm z włosów do pasa,tak wylatywała,gozej niż pies co sie leni:P

Gość Paulaa-a7
wax treatment w aptece, maska do wlosow cena ok 25zl za 240 ml, dobra jest, tabletki belissa 15 zl w aptece, picie pokrzywy- 4,50 30 saszetek rowzniez w aptece, 2 pierwsze wstrzymuja wypadanie i odzywiaja cebulki, pokrzywa poprawia kondycje, sama cierpie na nadmierne wypadanie chociaz nie z powodu ciazy... albo maseczka z olejku rycynowego (100ml kosztuje kilka zl) w zmieszaniu z 1 zoltkiem sokiem z cytryny i oliwa z oliwek i tak na noc co kilka dni a pozniej rano najlepiej dwukrotnie umyc wlosy bo ta papka ciezko schodzi ale sporo daje i wzmacnia oraz wygladza wlosy:)

Gość u mnie to
pół roku wypadały strasznie, ścięłam

kochana, powyżej kobiety Ci doradziły. Miałam identycznie. Po pół roku od porodu zawsze zaczynały mi odrastać. Nic się nie martw. Na pewno odrosną Ci nowe włosy. Tymczasem polecam jakiś preparat multiwitaminowy dla kobiet karmiących, jak wyżej jedna z kobiet napisała. Powodzenia i gratuluję dziecięcia.

Gość łysieje
ja tez poedcielam z 10cm, waxa nie lubie bo ma oklapniete wlochy, feminatal biore od kiedy wiem ze bylam w ciazy, a zadnych preparatow w okresie karmienia nie wolno, co do pokrzywy to mam wodmu i na opakowaniu jest napisane ze karmiace nie powinny pic;-( a moze jakis szampon polecicie? kupilam ten niby bajerancki syoss ale o kant dupy to rozbic, tylko siano ma sie na glowie;-(

Gość łysieje
wiec polecicie jakis szampon i odzywke?

Gość jejku 11111
ja proponuje wybrac sie koniecznie do dermatologa!!! to nic ,że karmisz piersia, lekarz na pewno o to zapyta i dobiierze odpowiednie leczenie.

Gość bukaa
Szampon dermena do kupienia w aptece za ok. 25 zł. Oprócz tego może być radical - są w marketach i w naturze. Cena ok. 11 zł, niby taniej ale więcej się zużywa, więc wychodzi podobnie, a dermena według mnie przynosi lepsze efekty. Musisz mieć do tego dobrą odzywkę, bo po obu szamponach trudno rozczesać włosy.

Gość nie ma na swiecie szamponu
co spowoduje zaprzestanie wypadania wlosow. trzeba sie "leczyc" od srodka