Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisia123

co ja mam zrobic

Polecane posty

Gość pisia123

Witam ! Napoczątku przepraszam, jak komuś przeszkadza ze pisze właśnie na tym forum, ale wy tu zawsze odpisujecie nie tylko na temat antykoncepcji i płodośći... Jestem z chłopakiem 3 lata. Mam skończone 19 lat i mam strasznych rodziców. Dlaczego? Ponieważ, dziś mojego faceta rodzice wyjechali na tydzień i będzie miał wolne mieszkanie. A mi rodzice nie pozwalają nocować u niego. Najlepsze jest to, że rok temu byłam z nim sama w Angli na 2 tyg, za 19 dni znów leci tam na 2 tyg. Pod namioty ok.mogę jechać .Ale spać to już nie ;/ Co ja mogę zrobić ,żeby im ruszyć inne myślenie. Przeciesz normalne jest to, że jak jedziemy gdzieś to śpimy razem a nie osobno, ja na łóżku a on pod łózkiem :[ Jak dla mnie to bez sensu...Mama mówi ,że bedę mogła jak wyjdę za mąż...

Gość pisia123
heh... :( nIkog to nie interesuje i nikt nie może mi doradzić ?

Gość niki....
pisia niektórzy rodzice maja takie staromodne zasady ze spanie ok ale po słubie...musisz albo małe oszustewko wymyslic albo pogodzić sie z tym...

Gość pisia123
ale to jest bezsensu...Jadę do Angli to jest ok. a żeby nocować u niego to nie ;/ Miałam ochote dzisiaj i tak zostać u niego, bo co mi zrobią....nic. Ale wymiękłam. Dla mnie to wszystko jest nie pojęte. Wkońcu mi się zbliża 20 lat !

Gość ojjjjojjjj
Wiesz co , ja mam 21 lat i do niedawna też rodzice mi ZABRANIALI spać u mojego narzeczonego;)Jego rodzice wyprowadzili się do nowowybudowanego domku , ja studiuję zaocznie w jego mieście i musiałam jeździć do cioci , nocować u ciotki , u której nie ma ani kompa , ani nawet telewizora w pokoju;)zamykali mnie w moim pokoiku i kazali się uczyć;)Już cały ten ok jeżdze do mojego M;)Zbuntowałam się...Było na początku ciężko;) Tata patrzył na mnie krzywo , ale teraz już jest ok , normalka, sam do mnie dzwoni , pyta , co ugotowałam , zrozumiał , że nic nie może zrobć , że to byłą moja decyzja i on jej nie może zmienić....

Gość niki....
wiesz co spotkałam sie z taka sytuacja u chlopaka w domu ze nie mogła ani jego siostra ani on przyprowadzac na noc dziewczyny/chłopaka rodzicom chodziło o szacunek dla ich domu rodzinnego chyba...a moze Twoi rodzice nie chca zeby rodzice chlopaka zle o Tobie pomyśleli?a w A nglii no cóż-czego oczy nie widza tego sercu nie żal.

Gość pisia123
Ale właśnie o to chodzi że wyjechali i dom pusty i moja mam o tym wie...Wsumie jak by byli jego rodzice w domu io bym miała nocować to bym była trochę skrępowana :) A tak nikogo nie tylko on ;l/

Gość niki....
moze Ci nie ufaja czy coś...

Gość pisia123
Jak by nie ufała to do Angli bym nie jechała ,albo pod namioty .Wsumie nic takiego nie zrobiłam żeby nie ufała...

Ja miałamm tak, że mój chłopak mógł spać w mnie w domu, ale ja u niego już nie. Nie mieszkaliśmy w jednej miejscowości, wiec jeszcze kiedy miała 19/20 lat tata zrywał się w sobote o 4 rano, aby mnie od niego przywieść do domu z imorezy. przegibane.Byli zdania, że dziewczynie nie wypada nocować u chłopaka w domu. Trzeba było przetrwać...

Gość niki....
Pisia pewnie Twoi sa tego samego zdania co dziewczyny powyzej...ze Ci nie wypada

Gość pisia123
Chore to wszytsko dla mnie :(( Jak dla mmnie to naprawdę nie ma różnicy ,czy dom mojego faceta ( gdzie teraz rodziców nie ma) czy jakieś inne miejsce. Wkońcu będa się musieli pogodzić z tym, że nie jestm mała już i potrzebuję ich szczególnej opieki

Gość pisia123
a co byście zrobiły jak byście byli rodzicami i wasza córka się zbunowała i postawiła na swoim ?

ja nie miałam odwagi, i całe szczęscie. może watro spokojnie porozmawiać z rodzicami. Tylko wydaje mi się, że bardziej chodzi im o zasadny niz np. o niechcianą ciąże. Jeśli postawisz na swoim, rodzice przecież pasem nie przyleją:-).tYLKO TO może popsuć relacje miedzy wami. Każdy rodzic jest inny, ja myślę, że gdybym się zbuntowała, to .......:-) cholera nie wiem:-). ciężko powiedzieć.

Gość ojjjjojjjj
Przejdzie im , tylko powoli trzeba ich do tego przyzwyczajać;)

Gość pisia123
nie wiem ,strasznie korci mnie,żeby zobaczyć co będzie. Mama gdy zamieszka z Tata to miała 2o lat ;/ a ja nawet nie moge iść na kilka nocy iść spać

Gość facet mieszka z rodzicami
czyli mieszkanie jest rodziców. Nie bardzo wypada ci w nim nocowac, jesli nie jestes przez nich zaproszona. Mogliby to zle odebrac, Mysle,ze o to chodzi rodzicom , ze takie zachowanie nie jest najwyzszej klasy.

Gość heheh mialam to samooo
wyjazdzalismy i bylo ok, a jak chcialam isc nocowac to jzu nie :) I wreszcie sie wkurzylam i powiedzialam- I tak ide nocowac. A co ty myslisz, ze seks to tylko w nocy sie uprawia, jak my chcemy sie pokochac to slonce nam nie przeszkadza :) I chodzilam, i za kazdym razem to samo, marudzenie i wogole. Nawet miesiac przed slubem jak szlam nocowac to bylo OCH!! Corus ;) Tacy juz sa nasi rodzice :D

jesli jego rodzice wiedzieliby i godzili na to, ze moja córka u nich nocuje, to ok. Jesli to ma byc w tajemnicy, pod ich nieobecnosc - to nie. Powidzmy,ze nagle wróca, albo przyjdzie jakas ciotka - i co - zastanie was w dwuznacznej sutuacji. Albo jakas sasiadka nakabluje - i co, jego rodzice moze pomysla ,ze synek sobie sciagnał na chate wywlokowata panienką - a twoi rodzice przeciez nie chca , zeby ktos mogl tak o ich corce powiedziec.

poza tym, jak sie godza na Anglie, to wiedza ze przynajmniej te Anglie zobaczysz, jak pod namiot -ze bedziesz na powietrzu, nie maja obowiazku rozmyslac, czy bedziesz tam spac z chlopakiem. Natomiast w tym wypadku ewidentnie widac, ze jedzisz tylko po to,zeby mu dac d..., a jestes jeszcze mloda na ew. ciazę, wiec po co maja brac za to odpowiedzilanosc poprzez swoja zgode i aprobatę. Piszę z pozycji matki.