Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i nieusatysfakcjonowana

chłopak nie umie się kochać mowi że miał 5 dziewczyn

Polecane posty

Gość Baby to są chooje
Ale w czym wy pojebane baby widzicie problem. Same wszem i wobec ogłaszacie że normalnych facetów szukacie bo nie sex jest najważniejszy. A tu wychodzi że każda z was tylko sex i sex . Zakładacie takie pojebane tematy i płaczecie jedna drugiej w rękaw

przeczytajcie co napisalam na dole 3 strony.

Gość mój eks pochwalił się że miał
przede mną 15 dziewczyn i że wszystkie mówiły, że jest swietny w łóżku. Agdy przyszło co do czego, to okazało się, że ...nie wie gdzie jest łechtaczka :-D

Gość A pewnie ze chooje
i to zdrowo pojebane chooje

Gość Jak sobie takich
wybieracie to i takich macie. I nie rozumiem do kogo macie pretensje. Na pierwszym spotkaniu daj doopy zobacz jaki jest. Jak odpowiada to ok, a jak nie to to kopniak i po problemie

Gość Mc Spaner
Do autorki! Chłopak powiedział Ci że spał z pięcioma dziewczynami i dlatego brak mu doświadczenia.Gdyby niespał tylko działał było by ok. -Pozdr..

Gość a wiesz
ja mam dokladnie tak samo! tyle ze moj nie mowil ile mial lub nie mial, tylko robil jakies aluzje, ze niby wyrywal sratata. y drugiej strony przyznal sie niby w zartach ze niewiele umie ale to juz bylo po tym jak ze soba spalismy wiec to chyba nie mial byc zart.to samo, po bozemu, jakby jakis spiety, po dwoch minutach koniec (tyle ze final). tez seksowny i gdyby nie ten seks to nawet bym mu wierzyla z tym wyrywaniem, ja to rozwiazuje tak ze po prostu robie co chce, zmieniam pozycje, lodzika tez ostatni zrobilam :-) on nie wydaje sie byc niezadowolony ;-) czasami z tymi pozycjami nie bardzo wychodzi ale to kwestia treningu. i co bardzo wazne dawac mu subtelnie do zrozumienia, ze ci sie podoba to co on niesmialo probuje, np. jak ci wsunie reke w majtki to rozchyl uda, wtedy od razu zrobi sie pewniejszy. najwazniejsze jest, zeby nie udzielalo ci sie to jego zdenerwowanie bo inaczej on bbedzie myslal, ze tobie sie nie podoba co robi, bedzie jeszcze bardziej spiety i kolko sie zamyka.

rzeczytaliscie to z poprzedniej strony? : tragedia! kompletna klapa i problem jest powazniejszy, dzis probowalismy po raz4 bo wczesniejsze raz byly bardzo nieudane, nigdy nie skonczylismy, a dzis to pare ruchw i mu sflaczal mowi ze mnie kocha, i ja nie wiem co mam myslec, nie piszcie tylko ze pewnie jestem pasztetem, bo nie jestem, a on tez jest super z charakteru i wyglądu.

Gość ale....alee....
sflaczał ze stresu i tyle

pareruchow, sflaczal, i stwierdzilll ze sie zmęczyl :( !! a ja sie poplakalam i sie obrazilam, zachowalam sie jak gowniara, ale nie moglam sie opanowac

Jak reagujesz tak histerycznie to nie dziwne, że sflaczał. I tak był miły bo nie powiedział Ci prawdy tylko że się zmęczył. Chcesz wykończyć chłopaka psychicznie? U nas to działa trochę inaczej niz u kobiet, że wystarczy rozłozyc nogi... :O

Malostanowczy czy Ty zrozumiales kolejnosc wydarzen?? wedlug Ciebie slaczal mu, bo zrobiło mi się przykro?? z mojej strony bylo wszystko raczej OK

up

Gość xvcx
to go zostaw i znajdz sobie kogos, kto da ci rozkosz.

zależy mi na nim. ale powiedzcie mi tą jedną rzecz: dlaczego jest erekcja, jest super gdy sie przytulamy calujemy itd, a jak juz jest moment wejsca to klapa totalna :( nie moze wejsc, ja go nie czuje, nie jest twardy. i juz. dlaczego?? jestem mloda i nie mialam nigdy takiej sytuacji.

Gość kdclk
ja pierdole!!! tak to kaza z was pierdoli, ze seks to sprawa druga rzedna i faceci to egoisci, a same jestescie egoistkami!!! opada mu, bo za bardzo sie stara! tak kurwa, taka prawda!! chuja wiecie głupie dupy!! masz fajnego faceta z ktorym Ci dobrze, to naucz go seksu, a nie pierdolicie jedna z druga jakie to pokrzywdzone!!

Gość pytający facet__pj
zaproponuj mu sex z koza jest ciasna i na pewno złapie rytm

Gość teeeeeeek
Dlaczego na siłe tu "upujesz" i pragniesz własciwej odpowiedzi : w nocy na ogólnym wkleiłem ci link . i jeszcze raz wkleje . : http://polki.pl/seks_mezczyzni_artykul,10013654.html . Jak przeczytasz , to zrozumiesz ,że powodów może być setki , i naprawde raczej nikt tutaj nie postawi ci odpowiedniej diagnozy , dlaczego mu opada ....

Gość 24latek :)
Stresowałaś chłopaka i tyle :). A co do liczby dziewczyn ... ja zawsze kobietom mówię, że są moimi pierwszymi a i tak nie wierzą ... hmmm tylko czemu :D:D:D

Gość $$$
Żony nigdy nie zdradziłem (choć wiem, że niektórym kobietą się podobam), ale chyba czuję, że zbliża się koniec mojego uczucia, coś zaczyna pękać we mnie, pomóżcie proszę, bo nie chce jej stracić. A najgorsze jest to, że ona bardzo mi się podoba, bo jest super sexy, ma ponętne ciało, zgrabne nogi i talię i biodra i piersi bardzo piękne, ciemne włosy (nie farbowane) i niebieskie oczy, ale ma jedną wadę, brak ochoty na seks. A jak zacznie się przebierać to mi ciśnienie krwi do mózgu tak uderza, że aż tchu brakuje. To może ja coś napisze . Jestem własnie taką żoną . Może napisze Wam / Tobie autorze jak to wygląda u mnie . Kocham męża nad życie ale seks to masakra . I tutaj masz racje nie pomoże żadna kolacja przy świeciach , nie myślę tez o żadnym skoku w bok . Mąż to najważniejszy mężczyzna w moim życiu ale seks odpych mnie od niego . Owszem uwielbiam kiedy mnie przytula , pocałuje ale na tym koniec. Więcej mi nie trzeba . I mam świadomość ,że go krzywdzę ale tutaj jestem egoistką i nie potrafie przełamać się częściej niż raz na miesiąc i to jeszcze po namowach . Tak już mam i tyle. Nie biore też żadnych leków itd i nie mam obaw przed ciążą .Przepraszam że mało skaładnie , ale mam nadzieje ,że zrozumiecie co chciałam napisać . DUDSY to prawda zero szacunku-równa się zero libido i podniecenia z jej strony;/ To może ja coś napisze . Jestem własnie taką żoną . Może napisze Wam / Tobie autorze jak to wygląda u mnie . Kocham męża nad życie ale seks to masakra . I tutaj masz racje nie pomoże żadna kolacja przy świeciach , nie myślę tez o żadnym skoku w bok . Mąż to najważniejszy mężczyzna w moim życiu ale seks odpych mnie od niego . Owszem uwielbiam kiedy mnie przytula , pocałuje ale na tym koniec. Więcej mi nie trzeba . I mam świadomość ,że go krzywdzę ale tutaj jestem egoistką i nie potrafie przełamać się częściej niż raz na miesiąc i to jeszcze po namowach . Tak już mam i tyle. Nie biore też żadnych leków itd i nie mam obaw przed ciążą .Przepraszam że mało skaładnie , ale mam nadzieje ,że zrozumiecie co chciałam napisać . nie podnieca mnie moj facet!!! nie podnieca mnie,jak mnie dotyka nic nie czuje;( dopiero jak wejdzie we mnie to na chwile jest mi db a pozniej udaje byle to sie szybciej skonczylo;(a kochalam sex,co sie stalo???jestesmy razem 5lat i nie zawasze jest db...pomozcie blagam! hmmmm kocham ale nie mojego męża tylko jest to mąż kogoś innego... jest ktoś kto też zaplątał się w coś co być może jest nierealne na hiszpana Czy lubici jak was facet rucha miedzy cycki? mojemu sie tak spodobalo ostatnio, a ja nie chce zeby myslal o mnie ze jestem jakas dzi**a skoro mu tak daje...ma takiego sredniego penisa, jak to jest z wiekszymi w ten sposob...ja mam 80C mój eks pochwalił się że miał przede mną 15 dziewczyn i że wszystkie mówiły, że jest swietny w łóżku. Agdy przyszło co do czego, to okazało się, że ...nie wie gdzie jest łechtaczka cichociemna ciemna

Gość starszy ogier
Ma gość problemy z utrzymaniem wzwodu. On o tym wie i to go stresuje. Dlatego tak się przechwala. Gorsze tylko że w takiej sytuacji wine zwala na ciebie. Czasem z erekcja tak sie dzieje bo meżczyzna jest onieśmielony...np. twoim doswiadczeniem bo obawia sie że bedziesz go porownywala i oceniała. A czasem erekcja zanika bo facet z natury ma slabe erekcje i pobudz go coś specjalnego np jak u fetyszystów itp. Jeśli to ta pierwsza sytuacja to z czasem może się rozkręci,ale jeśli to ta druga...to nic z tego nie będzie i będziesz sie tylko męczyć. Pierwsze zbliżenie może być niespecjalne...ale po 4 razach? Powinien się cieszyć,że masz apetyt na seks i chęć...wypieścić...ułożyć dobrze...wsunąć...i dobrze wydupczyć bo przecież ty też tego chcesz a nie jakiegoś miziania. Sorry...ale taka jest prawda. Szybko się zorientuj bo po co takie sprawy ciągnąć w nieskończoność.

Gość starszy ogier
Ma gość problemy z utrzymaniem wzwodu. On o tym wie i to go stresuje. Dlatego tak się przechwala. Gorsze tylko że w takiej sytuacji wine zwala na ciebie. Czasem z erekcja tak sie dzieje bo meżczyzna jest onieśmielony...np. twoim doswiadczeniem bo obawia sie że bedziesz go porownywala i oceniała. A czasem erekcja zanika bo facet z natury ma slabe erekcje i pobudz go coś specjalnego np jak u fetyszystów itp. Jeśli to ta pierwsza sytuacja to z czasem może się rozkręci,ale jeśli to ta druga...to nic z tego nie będzie i będziesz sie tylko męczyć. Pierwsze zbliżenie może być niespecjalne...ale po 4 razach? Powinien się cieszyć,że masz apetyt na seks i chęć...wypieścić...ułożyć dobrze...wsunąć...i dobrze wydupczyć bo przecież ty też tego chcesz a nie jakiegoś miziania. Sorry...ale taka jest prawda. Szybko się zorientuj bo po co takie sprawy ciągnąć w nieskończoność.

Gość Dorotka6666666
Może udziel mu jakiś wskazówek sama albo zaproś na jakąś lekcję , może film erotyczny .Współczuję i pozdrawiam.

Gość 4589072389727
na chooj odpisujecie, na stówe dawno go kopneła w dupa