Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i nieusatysfakcjonowana

chłopak nie umie się kochać mowi że miał 5 dziewczyn

Polecane posty

Gość ciekawski___
musisz byc naprawde popierdolona skoro wypisujesz takie kocopoly na forum. naucz go seksu a nie pytasz sie ludzi jak to sie robi :/ kolejna egoistka ktorej zalezy tylko na seksie. DO BURDELU KURWO! Tam sami doswiadczeni

Gość ciekawski___
jestem pedalem jebaym w dupsko

ciekawski następny zakompleksiony? Nie zawsze się da faceta nauczyć, bo może mieć inne preferencje i nie piszę tu o jakichś udziwnieniach, ale, że np. może nie akceptować seksu oralnego. To jest problem bo udane współżycie jest ważnym elementem udanego związku

Gość ciekawski____
jakies kurestwo ukradlo mi nick :] EwelinaEwa ale ja tu nie mowie o tym czy on chce oralu czy nie a o tym, ze zamiast chlopa nauczyc gdzie, co i jak to ona wypisuje swoje gorzkie zale ktore chuj kogo obchodza

ewelina.....ty to chyba caly czas masz w oczach oral( albo w ustach) juz po raz 5 piszesz o oralu:P

ale jak czytałeś cały temat to wiesz w czym problem chyba. On skłamał co do ilości kobiet (typowe dla facetów:P) a nie umie uprawiać seksu, ona 2 razy tylko się z nim kochała. Ma dziewczyna wątpliwości to pyta.

Babinicz oral jest tutaj zwykłym przykładem. Dla mnie seks oralny we współżyciu to na pewno nie podstawa chociaż nie powiem, że nie lubię:P A co o analu miałam pisać?:O

Gość ciekawski____
tak uwielbiam tylko anal daje za darmo...............

anal to odrębna sprawa, bo do tego potrzeba czegoś więcej niż tylko chodzenia za rączkę. Ale seks oralny lubi prawie, że każdy facet. Ja trafiłam na wyjątkowo pruderyjnego dlatego autorce pisałam o oralu.

Gość jestemwyjatkowopruderyjny
teoj wyjatkowo pruderyjny bedzie ci dorabial różki, darling

Gość jghtiu5hgfiu54nbfiurehd
To ze jakis gosc mial 1 panne a jeden 5 nie ma nic do zeczy. Gosc co robil to np. 3 razy moze byc juz boski w lózku a inny co przelecial niewiadomo ile panienek i niewiadomo ile razy moze byc beznadziejny... Zreszta jesli jednak mial 5, ale moze ruchnal je tylko raz albo oznaka to jest na to ze 5 go zostawilo bo ruchac porzadnie nie umial. Taka prawda! :D

Gość a psik
A zastanawiałaś się dlaczego on miał już 5 dziewczyn?? Może dlatego, że nie bardzo mu to wychodzi i go zostawiały??;P Połowa męskiego świata uważa się za bogów seksu, a tak naprawdę niewiele potrafią:P:P:P I co najśmieszniejsze wcale nie chcą się uczyć;)

no wlasnie to tez moze byc przyczyna, że nie jest w tym zbyt dobry i nie chce tego zmienic, nie chce mu sie nad sobą popracowac. glownie chcialam Was spytac czy to mozliwe że mial niby to doswiadczenie a jak co do czego to tak dziwnie bylo, bo wyszlo na to że przeze mnie nie doszlismy do konca, bo chcialam się trochę przemieścic (przeciez nie będę leżała jak kłoda ;) ) i on na chwilkę wypadł i to juz byl koniec. wiec dla mnie to troche dziwne

Gość a psik
:D:D:D Kobieto! To on chyba miał te 5 dziewczyn na redtubie:P Ośmieszył się teraz w moich oczach po całości! No nie mogę:D:D:D:D Następny wielki mistyfikator... Jak słyszę (czytam) cos takiego, to aż nie chce mi sie wierzyć, że faceci mogą tak myśleć. Typowe zachowanie prymitywnego samca. "Ja wiem najlepiej, jak zadowolić kobietę. Ona nie ma pojęcia jak to powinno wyglądać i czego chce!" Ludzie. Ciemnogród normalnie... Nie wspominał czasami, ze chciałby mieć sześcioro dzieci i babę przy kuchni?? Czasami żałuję, ze nie urodziłem sie kobietą;););) Wstydu tylko nam, facetom, takie gamonie narobią... A później się dziwią, że kobiety mają utarty stereotyp mężczyzny...

pocieszyles mnie że to jednak nie moja wina :) ale on nie "opadł", tylko po prostu dalej nic nie robil już,

Gość a psik
Powiedz mi jeszcze tylko w jakim jesteście wieku? Nie doczytałem się nigdzie.

po 23 lata :)

Smutna, to co opowiada Twój facet o swoich doświadczeniach to jedno, ale to co Ty wypisujesz... \"nie chce tego zmienic, nie chce mu sie nad sobą popracowac\" - Kochaliście się dwa razy. DWA! Nie pomyślałaś o tym, że mógł być zwyczajnie spięty? O tym, że być może jego poprzednia partnerka zachowywała się zupełnie inaczej w łóżku? Wiesz, kiedy kobiety, z którymi sypiałem miały najcudowniejszy seks? Gdy mi na nich nie zależało. Te, do których coś czułem - myślę, że z pierwszych dwóch - trzech podejść nie były tak do końca zadowolone. Bo dopiero poznawałem co lubią a czego nie. Aczkolwiek oczywiście może być tak jak mówisz, że jest do niczego, beznadziejny i w ogóle:P Rzuć go, bęziesz iała spokój a on kolejną do \"kolekcji\" :D

Gość a psik
No to nie jesteście prosto z piaskownicy;) Cały czas nie chce mi sie wierzyć, że gość miał 5 dziewczyn... Ale może on po prostu lubi jak kobieta leży jak, nie przymierzając, zdechła żaba??;) Popracuj razem z nim. Może da radę go jeszcze czegoś nauczyć.. No chyba, ze naprawde jest niereformowalnym, wszystkowiedzącym samcem;) ale pogadać nie zaszkodzi. przynajmniej spróbować powiedzieć czego nie lubisz i czego oczekujesz. Tylko bez krępacji żadnych. Jak nie będzie chciał gadać, znaczy, że albo sie wstydzi;P, albo jest gamoń z niego. W pierwszym przypadku, jak już przemyśli, może być miło i... miło;). W drugim... no cóż?? Po co się męczyć??:) Fajnie jest jak kobieta przejmuje inicjatywę. Mnie przynajmniej się podoba:D:D:D

rozmawiałam z nim, i stwierdzilsmy że trochę musimy nad tym popracowac zeby sie dograc i na pewno bedzie cudownie ;)) musimy pocwiczyc :D nie chodziło mi o to że on nie chce, tylko Może, jesli tak niewiele razy to zrobilismy to niczego jescze nie jestem pewna. zalezy mi bardzo na nim dlatego chcialabym zeby w lozku tez nam bylo super :)

ale nadal dziwi mnie to że nie chciał dokończyc, przeciez w trakcie seksu chyba facetowi zalezy na jakims finale, i ma instynkt zeby tak latwo nie odpuszczac.. a ten wyskoczyl przypadkiem i juz po sprawie...

up

Gość fgjhj
:(

moze jeszcze jakas wypowiedz?

Gość Esmeralda Peniaral
ja poznałam takiego faceta (40lat),i chwalił mi sie zawsze że w swoim życiu miał z 500 kobiet! czujecie??? i też niewiele potrafił,odeszłam od niego!

po dwóch razach i wszystko wiesz? jestes w stanie ocenić?? dziwne. ludzie się latami docierają............ poczytaj bidulo na ten temat ...... ręce i nie tylko opadają skoro masz takie wymagania zycze szczęścia. Może jest beznadziejny ale najpierw trzeba się poznać.... poznać swoje ciała, reakcje to co się lubi, wzajemnie obserwować jakie pieszczoty sprawiaja przyjemnośc...... to wymaga czasu kredytu zaufania pewnej inwestycji....... Kobiecie muszę tłumaczuć, że seks jest w głowie??? seks to tylko włożyć i ruszać się we właściwym rytmie?? może on nie ma poczucia rytmu??? :) może to Ty chcesz prowadzić :) za dużo tego może ......

głownie chodzi mi o to czy to normalne że nie chciał dalej próbować, tylko po tym co napisałam byl koniec, o to mi chodz czy to normalne? przeciez chyba kazdy facet chcialby dokonczyc...

jeszcze jedno, jeżeli tu szukasz wiedzy i rozwiązania problemu to jesteś bardzo młodą, bez własnego zdania i dystansu do pewnych spraw osobą .........