Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Czy ktoś się ze mną napije dziś kawy???

Polecane posty

figiel-dzięki za informację, kuźwa ja cały czas stosowałam złe proporcje i bałam się, że mam słabą głowę :D ;) Brzydula-ja wolę 3 z ekspresu dziennie :D

i wlasnie ja tylko mam:) wypije gevalie z likierem kokosowym:P i humorek od rana gwarantowany:) Jedza to dla Ciebie tez gevalia?Oki

Leniwiec no to teraz będzie pełna kultura :D zmienisz proporcje i będziesz z czystym sumieniem spała na biurku , a nie pod :D :D :D

Brzydula, tak tylko spytam bom niedoinformowana. Gevalię kupujesz w Polsce, bo ja moją ze Szwecji przytargałam przez morze i tak się zastanawiam, czy u nas też kupię?

Wy tu mi nie dziękujcie tylko po 5zeta na stół wykładajcie :D bo jak widzę nikt zbytnio nie kwapi się do częstowania prądzikiem :p :D :D

Anonimowa chyba żeś nie uiściła opłaty za prąd , że takowym cieniutkim nas częstujesz :p :D :D

Figiel, dzięki:):) Jak jest w Makro to i gdzie indziej też być musi:D. A Już się bałam, że znowu będę się musiała po morzu bujać:D:D:D

w moim miescie dostaniesz bez problemu.Tak jak czekolade marabou.Na forum czytalam jak dziewczyna pisala,ze w Polsce nie mozna kupic wiec to zalezy od miasta chyba:0 Najczesciej facet mi przywozi z Bornholmu:)

O ! chyba już niektórzy ululali się :D A to czy jest gdzie indziej to już myślę , że trochę wątpliwa sprawa :o

Anonimowa czyli co ? : Tylko Stolicznaja i Pszenicznaja ? :D :D :D

Leniwiec to wstaw do niego drożdże , trochę cukru i zboże , to już poradzimy sobie :D :D :D