Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opinnnia

jaki garnitur ojciec panny młodej??

Polecane posty

Gość opinnnia

proszę was o doradztwo w takiej kwestii: jak powinien byc ubrany ojciec panny młodej? czy dobrze by wyglądał gdyby założył smoking? czy nie będzie to smieszne? Wszyscy wystapia w normalnych garnitórach,a on w muszce. A jeżeli smoking byłby nieodpowiedni to ew. jaki garnitur,jasny czy ciemny? Dodam,że smoking ma w posiadaniu

Gość czarna koala
smoking zasadniczo nosi sie po godzinie 20. poza tym - zalezy jak byłby ubrany pan młody. troszkę byłoby dziwnie jakby ojciec panny młodej zestroił się bardziej niż młody. garnitur oczywiscie ciemny.

Gość opinnnia
dzięki,to znaczy że czrny garnitur będzie odpowiedni?? Bo taki juz ma

Gość opinnnia
sorry za tego "byka" jak mogłam napisać garnotórach!!!!!!!Ale mnie przycmiło.jeszcze raz sorry oczywiście garniturach

Gość nie sypiam z komiczne
czarny to taki sobie ..... kup mu w kolorze marengo, a braciom mlodego kup szare, wujkom i stryjkom z obydwu stron proponuje zakupic zestawy klubowe (granatowa marynarka ze zlotymi guzikami i jasne spodnie)

Gość czarna koala
czarny garnitur jest zawsze odpowiedni na oficjalne okazje. tak jak mała czarna dla kobiety.

Też wydaje mi się, ze smoking to nie jest dobry pomysł... Mój Tata ma garnitu w kolorze szarym - wpadającym w czerń prawie z cieniutkimi jasnymi prążkami. Biała klasyczna koszula i krawat (nie wiem tylko jeszcze w ajim kolorze). Myśle, ze pomysł z czarnym garniturem jest świetny - prosta elegancja - to się zawsze sprawdza.

Gość nie jestem stylistką
odpowiedziałam w innym wątku ;)