Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crysppo

ile może kosztowac tatuaż????

Polecane posty

Gość crysppo

Taki 5cm na 5 cm biało czarny (tzw subtelny), ale chcę go zrobić!!!

Gość slajdka
mnie tez korci zrobienie tatuażu.Na starość mi odbiło:( mam blizne po cesarce i jak dotąd mi nie przeszkadzała tak teraz chciałbym ją jakos zamaskować.mam 48 lat! ale mnie zaraz przeklniecie

Gość a psik
to zalezy jaki to ma byc wzor. ceny ksztaltuja sie w zaleznosci od skomplikowania wzoru, ilosci wypelnien itp, itd.. wrzuc jakies przykladowe foto, to Ci odpowiem.

Gość a psik
slajdka--> wcale niekoniecznie. gdzie jest napisane, ze wzorki mozna wrzucac tylko jak ma sie 20 lat??;) chcesz, zrob... i po sprawie:D ostrzegam tylko, ze brzuch jest dosc bolesnym miejscem. chyba, ze bedziesz chciala zrobic go ze srodkiem znieczulajacym. ale to bedzie drozej kosztowalo.

a nie wiecie czy wogóle robia tatuaz w okolicach blizn np. takim rowku po cesarce.Ale to juz stara blizna

robią na bliznach, ludzie często zakrywają blizny tatuażami jest to jednak bardziej bolesne

rozumiem. Meaaa a czy jest coś zastępczego od tatuażu,ale trwałego .?ile trzymaja takie malowane tatuaże i ile mogą kosztować.

Gość a psik
w zasadzie da sie zrobic na kazdej bliznie. chyba, ze jest rozlegla po oparzeniu. wtedy nie ma wiekszego sensu, bo i tak wyjdzie kiszka. a po cesarce?? spokojnie da rade wszystko schowac. tylko jak mowilem wczesniej, bedzie bolalo;).

Gość a psik
poniewaz jestem w tym temacie ortodoksem:) to pozwole sobie na male sprostowanie. nie ma czegos takiego jak tatuaz malowany. to jest po prostu rysunek. przewaznie wykonany henna. trzyma sie to jakies 2tyg. do 3. ile kosztuje nie mam pojecia, ale na pewno bedzie duzo tanszy od tatuazu. takiego prawdziego, klutego igielka:)