Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NATI NATI

MOJ FACET ROBI SNIADANIE DO PRACY SASIADCE!!!!

Polecane posty

Gość NATI NATI
to wyniknelo z jakiegos zartu, bo powiedziala ponoc ,ze nie jada sniadan bo nikt jej ich nie robi...a on zaproponowal ,ze on bedzie jej robil.

NATI kochana, jeśli koleżanka wydaje ci się spokojna i jakaś dojrzała to zapewniam cię że to ten najgorszy i najbardziej podstępny typ koleżanek, są sąsiadkami naszych facetów, koleżankami z biura, z sali gimnastycznej.... wydaja nam się że nie ma co się złościć bo to tylko koleżeństwo. A g. prawda! Tak się kończą szczęśliwe związki i małżeństwa nawet z długim stażem. Goń \"to\" gdzie pieprz rośnie!!! nie pozwól by facet ci coś wmawiał i pod płaszczykiem dobroci przemycał panienkę na lewo. Moja rada: nie tłumacz i nie próbój rozmawiać (ja też tak robiłam). Postaw sprawę jasno, tupnij nogą i zażądaj natychmiastowego wykonania, im bardziej będzie oponował tym bardziej się przekonasz kim ona dla niego jest.

Gość całkowicie czarny kot
dziewczyno - miej odrobine godnosci ustaw swojego chloptasia do pionu

hehe - wiedziałam, ze to musiał być jakiś żart lub zakład, bo do powagi to temu daleko :P ale te wspólne spacerki i piwkowanie to już inna rzecz

Autorko pomyśl lepiej nad wyjściem awaryjnym :D:D:D:D:D:D

"ustaw swojego chloptasia do pionu " z tego co ona pisze, to wlasnie za bardzo go ustawiala

żarty żartami, ale jeśli laska żali się kumplowi że nie jada śniadań bo nie ma kto jej robić, to puszcza baaardzo jasny sygnał. Jeśli on po rycersku obecuje zająć się sprawą i robić jej te śniadanka to jest jednoznaczne. Kiedy wczesnym rankiem wynosi jej kanapeczki, korzystając z waszej lodówki to jakoś niezbyt to śmieszne.......

Gość NATI NATI
ale ja widze ,ze ona trzyma go na dystans... nawet mi sie wydaje ,ze moj facet jest nieco nachalny... wprawdzie ona ma faceta , ale nie mieszkaja razem ,bo tamten jest wojskowym... najgorsze ,ze chyba atrakcyjnoscia mnie przewyzsza...moze to to? jestem troszke przy kosci - ale nie jakis pasztet... moze powinnam sie upiekszyc?

Gość NATI NATI
moj facet mieszka sam. to ie jest nasza lodowka. ;/

chłoptasia to się układa do poziomu,a wtedy problemu nie ma,bo jeśli dobrze ułożony ;) to wątpliwe by mu się chciało innej śniadanko robić:D:D:D:D KONKLUDUJĄC - sama sobie jesteś autorko winna. :classic_cool:

Gość NATI NATI
wkurza mnie to ze on jej wszystko papla...o naszych problemach nawet. kiedys przejrzalam jego gadulca... ona wie chyba wszystko !

Gość całkowicie czarny kot
puknij się w głowę najpierw :D przestan sobie wkręcać ze to Twoja wina :D pogadaj z facetem, nakreśl granice, poza które mu nie wolno wychodzić facet ci łazi po głowie, a ty się zastanawiasz czy nie zrobić sobie koka, żeby mu się lepiej skakało temu wojskowemu tez możesz napomnkąć, o sytuacji... wiesz tak w windzie i przez przypadek ;)

Gość NATI NATI
nie znam jej faceta. to zwiazek na odleglosc. nie musze mu mowic bo z tego co wiem ona sama mu szczerze mowi kiedy pije piwo z moim facetem. sam moj chllopak sie smieje ,ze kiedys tu przyjedzie i dostanie po mordzie za swoje dobre uczynki... coza dupek

Gość NATI NATI
dlatego wiem, ze ta dziewczyna nie ma ochoty na mojego A... ale nie wiem co on na to? bo jesli chce mu sie innej to kopne go w tylek... choc kocham go i nie wiem czy to pzrezyje :(((((((((((

Oj masz problem. Ja bym nie chciała być z kolesiem, który robi śniadanka koleżance, chodzą na spacerki, piwka itp. Sorry, ale ewidentnie wydaje mi się, że on coś do niej czuje. W dodatku pisałaś, że Wy znacie się rok, a oni utrzymują z sobą kontakt od trzech miesięcy. To nawet przyjaciele nie są. Zwykli znajomi, a dla znajomych tyle się nie robi.

Gość glistha69
To że ona ma męża i dziecko nie jest żadną przeszkodą do zdrady. Ja bym otwarcie powiedziała facetowi że jestem zaniepokojona i nie wiem co mam o tym myśleć. ale uważaj na słowa! Bo ci zarzuci że jesteś niewyrozumiała, nieuczynna, że tak naprawdę mu nie ufasz i... się obrazi. I następnym razem ty zanieś kanapki do samochodu jej mężowi, może i wyjdzie trochę głupio, ale dasz do myślenia jednym i drugim, przy okazji zachowując twarz z humorem. Na ciche kombinatorstwo najlepszy jest humor i zaskoczenie:D

Gość NATI NATI
juz pisalam ,ze jej facet nie mieszka w naszym miescie. nie znam go nawet :( metlik

Gość cosmo girl
rozmawialas juz z facetem? co powiedzial ?

Gość NATI NATI
ze przesadzam, ze jezeli mu nie ufam to do widzenia, ze ona to tylko kumpela ze szkolnych lat, ze ma wiele kolezanek, etc

Gość niiuuniiaa
ja to bym ostr sie wkur.. zeby moj chlopak zrobyl mi takie cos.niestety juz z nim nie jestem ..ale dziewczyno nie pozwol na to. ty mu powiedz ze jesli ON bedzie tak robil to do widzenia. nie wiem jak moze robic cos takiego chlopak ktory kocha swoja dziewczyne. nie pozwol na to!

Gość upupup

Gość dscdcscdscds
dziewczyno, grwarantuję Ci, on jest w niej zakochany, a na pewno na nią leci!!!! jak facetowi kobieta się nie podoba to nie chce mu się nawet splunąć w jej stronę. Pewnie bardzo Ci na nim zależy, nie chcesz go stracić i dlatego się na to zgadzasz, a ja Ci mówię, kopnij go w d... bo inaczej on kopnie Ciebie, prędzej czy później. Może spotkasz faceta, który naprawdę Cię będzie kochał. Lepiej być samemu niż w związku na siłę. ps pewien mężczyzna duzo dla mnie robi, spotykamy sie, piszemy sms,itp itd, ludzie podejżewają że coś jest między nami-tak!!! on jest we mnie baaaardzo zakochany. Jak przeczytałam Twój post odrazu wiedziaqłam że tutaj też o to chodzi.

Gość Ja tez myslalam ze moj ex
tylko lubi swoja kolezanke. Ona pozdrawiala mnie w smsach do niego, byla mezata, dzieciata, starsza, grubsza, wg slow mojego malo w porownaniu ze mna ciekawa, on nie znosi dzieci... teraz mieszkaja razem, wychowuja jej corke, a ze mnie ona sie smieje

Gość no cóż jak sie pojawi
natalio spieprzaj z tego związku. dziś to ty mu powiedz, że ma urwać z nią kontakt albo do widzenia. I zaręczam cie, że wybierze ją, bo z tego co piszesz, to on się w niej zakochał... I tak cie niedługo zostawi... Ps. Ci też przynosi śniadanie rano? :o

Gość upiiiiii

Gość miinika
do dscdcscdscds wiesz z nieba mi spadłaś mam podobnego adoratora, bo że to jest normalne to chyba nie można powiedzieć, normalnie staram sie byc dla niego niemiła, wredna itd. a mimo to dalej czuje że cos jest nie tak

Gość miinika
on ma rodzine i dzieci i ja tez spotykamy sie gdy dzieci chca sie pobawic, meczy mnie to bardzo

Gość a dlaczego zaraz
Superstopka, masz CUDOWNĄ stopkę. :D

Gość komiczne kowboju
gdzies ty byl gdy cie nie bylo na kafe? testknilam za twoimi cietymi ripostami :classic_cool: zgadzam sie z poprzednikiem, superstopka ma boska stopke 🖐️ a co do ciebie autorko- przykro mi, ale twoj facet ewidentnie na nia leci i sadze ze jakby ona byla chetna to zostawi cie albo przynajmniej zdradzi