Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Torpedon

Co dojrzałym kobietom podoba się w młodych mężczyznach?

Polecane posty

Gość do romanowwwwww
Boze chron przed takimi samcami!!!

A ja z małopolski :P Dobrze wiedzieć, że są dziewczyny poszukujące kilka lat młodszego, gorzej że nie ma ich tam gdzie być powinny ;-)

Gość łżesz stara głupia babo
uppppppppppppppppppp on 19 ty 47 W Polsce kobieta może wyjść za mąż bez zgody sądu mając 18 lat a męszczyzna 21.

Oby tak było :P Bo dziewczyny o kilka lat starsze wydają mi się bardziej interesujące. Mają lepiej poukładane w głowie, wiedzą czego chcą, mniej jest u nich niepotrzebnego lansu, że tak to nazwę :P Do tego lepiej się ze starszymi dogaduje :-) No i bardziej się o nie staram, ale to już wynika z tego co napisałem wyżej.

Do "łżesz stara głupia babo": o ile wiem, został już ten zapis prawny zniesiony. Rzeczywiście tak było jeszcze kilka lat temu, ale teraz zdaje się dla obu płci limit wieku to 18. Kobieta może jednak wziąć ślub nie mając jeszcze 18 lat, ale tylko w uzasadnionych przypadkach (ciąża, wiadomo :P). A to że kłamie, to inna sprawa :P

Gość ssalcia
Thrall widac ze zycia i kobiet nei znasz.To nie zalezy od wieku czy ktos ma poukładane w głowie ale od charakteru.Ta starsza moze miec tak narabane w głwie,ze hej a ta młodsza moze miec poukładane w głowie.

ssalcia: ale znacznie więcej spotykam dziewczyn o kilka lat starszych, które mają poukładane w głowie, niż tych w moim wieku.

littlesensitive, ale teraz to już naprawdę uciekłaś :-)

Gość gośćAleksandra
długo broniłam się przed zalotami dużo młodszego partnera przypadkowo poznanego na portalu społecznościowym 16 lat różnicy przerażało mnie trochę tym bardziej,że byłam już około 50-tki..W końcu uległam tej pokusie i nie ukrywam,że bardzo potrzebowałam bliskości mężczyzny byłam jak to się mówi bardzo wyposzczona w tych sprawach i to głównie zadecydowało o moim zbliżeniu z tak młodym mężczyzną...Obecnie związek nasz trwa już 7 lat i jedynie mogę powiedzieć,że nigdy nie byłam tak szczęśliwa bardzo odmłodniałam i nigdy nie czułam się tak w pełni kobieco jak obecnie...

Gość gość
zaluje ze on nie jest starszy.

Gość gość
szukam madrego faceta

Gość gość
ccc