Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaaaaaa

na co mi moja uroda i mile usposobienie skoro jestem sama

Polecane posty

Gość może jesteś nudna
faceci są wzrokowcami,więc wyglądając tak jak na zdjęciu(chyba ze użyto sporo retuszu:P)powinnaś wzbudzać zainteresowanie,i to nie u prostaczków,tylko właśnie tych super facetów z 1 półki.Musisz mieć w sobie coś ODPYCHAJĄCEGO.Niestety:)

"Paula, a moze ludzie traktuja Cie tylko jako przyjaciolke. Juz sam nie wiem" nie no ocknij sie... jelsi laska jest atrakcyjna, to raczej mozna ją potraktowac jako worek na sperme a nie jak przyjaciółke

Gość paulinkaaaaaa
nie jestem ksiezniczka! dlaczego ludzie zaraz pisza takie rzeczy?? alenie potrafie byc wredna nie potrafie nikogo skrzywdzic tak juz mam nie wiem co myslec , tak TYLKO przyjaciolka

Gość krycha miss mazowsza
W swoim otoczeniu mam kilka lasek, które są same - jedne takie sobie, inne ładne, jeszcze inne naprawdę śliczne - a wszystkie je łączy to, ze maja zbyt wysokie wymagania albo tak sie boją odrzucenia, że nieświadomie odpychają facetów jakąś sztuczną niechecią.

"Musisz mieć w sobie coś ODPYCHAJĄCEGO.Niestety" może z ryja Ci wali jak z murzyńskiej chaty? :P :P

Gość 433333333333
"Paula, a moze ludzie traktuja Cie tylko jako przyjaciolke." No co Ty. :O Jeśli naprawdę ona juest na zdjeciu to: ładna buzia, fajne cycki, gładka skóra, długie włosy, a faceci mieliby traktować ją jak kumpelę? Sama pisala że SPOTYKA SIĘ Z FACETAMI, czyli randkuje, ale potem znajomosci się rozpadają. Wniosek: przyciąga urodą, odpycha charakterem.

Gość dokladnie takie
w kazdym razie cos z Toba jest nie tak, i nie szukaj winy u facetow tylko u siebie

Gość może jesteś nudna
ale przelecieć chyba Cie chcieli?,bo jak nie...:Oto moja droga zimna lalunia z Ciebie:P

Gość 433333333333
Ze zdjęcia obstawiałabym że jesteś własnie mimozowata. Na randce pewnie wyglądasz na znudzoną, wyegzaltowaną, albo zamkniętą w swoim swiatku, potem nigdy nie odzywasz się pierwsza, co ogolnie sprawia wrażenie że jesteś niezainteresowana i zapatrzona w siebie. Oczywiscie tylko strzelam.

Gość paulinkaaaaaa
pzeleciec tak, juz na 1 spotkaniupotrafili sie do mnie dobierac ale mnie takie numerki nie interesuja:O

Gość może jesteś nudna
ufffff to dobrze czyli reagują na Ciebie prawidłowo.

Gość jak dla mnie to Ty
jesteś nijaka. Ani specjalnie piękna, ani jakoś strasznie brzydka. Na ulicy nie zwróciłbym na Ciebie uwagi.

"Byc moze masz racje. Dla wiekszosci normalnych facetow charakter jest wazniejszy." buahahahaha o ile wygląd jest ok...

Gość dokladnie takie
na zdjeciu wygladasz na bardzo ladna dziewczyne ale wcale mnie nie zdziwilo, ze jestes sama

"pzeleciec tak, juz na 1 spotkaniupotrafili sie do mnie dobierac ale mnie takie numerki nie interesuja" a jakie Cie interesują? trzeba pochdzoc 3 miesiące? czy moze dać pierścionek najpierw?

Gość może jesteś nudna
Komiczne czytaj ze zrozumieniem jej posty. ONA NIE JEST ŁATWA --:P

komiczne Tak, ale jesli wyglad jest ok, a charakter wyjdzie skopany to takiej kobiety by faceci nie chcieli.

Komiczne - chcesz być taki hohoho, wielki ogier, a jesteś tylko śmieszny. Jednemu się podoba doda, drugiemu się podoba kożuchowska, a trzeciemu sie podoba steczkowska. Wyglad jest wazny, ale to nie jest jedyne kryterium. Jeśli dla ciebie jest - jesteś idiotą

"Komiczne czytaj ze zrozumieniem jej posty. ONA NIE JEST ŁATWA" nie czytam wszystkie - świra bym dostał :P ale tekst "nie jestem łatwa" to taki kod słowny... czyli - kazdy normalny facet da sobie spokoj, bo musialby przez pol roku trzepać sobie przed kompem, zanim ona by się dała pocałować :D

I zadna normalna kobieta nie spotyka sie z facetami, żeby się dac "przelecieć". Jesli ty znasz tylko takie kobiety, to my ci nic nie pomozemy

"Wyglad jest wazny, ale to nie jest jedyne kryterium. Jeśli dla ciebie jest - jesteś idiotą" to jest kryterium decydujące!! Bo jesli ono nie gra, to o innych walorach po prostu sie juz nie dowiem :P

Gość może jesteś nudna
lalunia jest słodka:D miła ładna nie--łatwa i ma wymagania.Wzbudza we mnie sympatie,ale nie dziwię się, ze faceci wybierają te brzydsze i ładniejsze

Gość może jesteś nudna
*łatwiejsze

Gość szatynkaaa23
dokladnie takie na zdjeciu wygladasz na bardzo ladna dziewczyne ale wcale mnie nie zdziwilo, ze jestes sama ---> dlaczego?

Gość 433333333333
Nie wiem po co jeszcze dyskutujecie o urodzie, skoro ta kwestia jest rozwiązana. Pokazala zdjęcie - jest ładna. Napisala że poznaje facetów - czyli ok. Napisała że faceci chcą seksu - czyli im się podoba. Problem jest inny. Nie umie zatrzymać przy sobie mężczyzny. Więc komiczne - charakter jest własnie tym, czym ona odstrasza.

Tak , jest decydujące. Ale na zasadzie "jest ok". Normalny czlowiek nie skreśla innego tylko z tego powodu, ze jego ideał to liv tyler, a laska jest jedynie "po prostu ładna" i liv tyler nie przypomina

No własnie - też uważam, że kwestia urody nie musi już byc poruszana. I tak juz za duzo uwagi jej poswiecilismy

Ja mam ten sam problem, jestem bardzo ładną , wysoką , zgrabna , zadbaną dziewczyną z poczuciem humoru i także jestem sama, wszyscy faceci , z którymi się umawiałam, chcieli odrazu ze mną iść do łóżka, co mi zupełne nie odpowiadało, uważam , że najpierw trzeba sie poznać , a póżniej się kochać. Niektórzy nawet myśleli, że jestem typową blacharą co było niezgodne z prawdą bo przecież, nie z autem tylko z człowiekiem bym była!!!Wogle mam pecha bo kleją się do mnie same zapatrzone w siebie cwaniaczki, którzy nie mają szacunku dom kobiet, i nie wiedzą jak się z nimi obchodzić!