Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbavella

właśnie dowiedziałam sie że matka wzięła kredyt na mojego brata

Polecane posty

Gość barbavella

jestem juz załamana :-( kobieta 60 lat chora na cukrzyce,problemy ze zdrowiem brat wybudował dom 200 metrów i nie ma na raty kredytu ma żone i dwójke dzieci moja matka została praktycznie bez pieniędzy :-O brat nie pracuje,mówi że pracę ciężko znaleźć i nie pracuje już ponad 2 lata fakt jest taki że matkę teraz muszę ja utrzymywać a też mam rodzinę jak sobie poradzić z czymś takim w życiu ? :-( :-O

Utrzymywała Cie matka przez 20 lat? To teraz masz szanse rewanżu. Nie narzekaj 🖐️

Gość całkowicie czarny kot
wybudował 200 metrów a nie pracuje? :D:D:D dobre:D:D:D:D

Gość dawaj laska dasz rade
Twoja matka jest dorosła i chyba wie, co robi. Dlaczego Ty masz spłacać (bo utrzymywanie jej na to samo wyjdzie) ten kredyt?

Gość ano jest tak czasem
moja tesciowa dala bratu meza kupe kasy plus kase ze sprzedazy mieszkania plus cos tam cos tam... bedzie z 200 tys. my nei dostalismy nic

Gość barbavella
jestem wkurwiona na brata 😡 miał firmę jednoosobową ale ta firma zbankrutowała a nie chce iść do pracy bo mówi że za1000 zł nie będzie robił jest zadłużony,lata po ludziach i woła pieniędzy a żona pracuje za 1200 moja matka została bez pieniędzy,po opłatach nawet nie ma 2 zł na chleb spłaca kredyt i nie ma z czego żyć

niech sie mamusi wprowadzi na 200 metrow synka i niech razem spalcaja kredyt

Gość barbavella
tylko dlaczego matka swoją miłością do syna szkodzi mi ? i rujnuje mi życie przecież jej nie zostawie żeby padła z głodu,tym bardziej że ma ścisłą dietę spożywania wybranych produktów ze wzg na cukrzyce a braciszek sie zmył :-O

Gość tak to bywa
mamusi ślepo zaptatrzonej w dzieciątko nie przegadasz.

Gość ano jest tak czasem
no zmyl sie bo dobrze wie ze ty matki pod most nie wystawisz wiec to wykorzystuje

jeśli twoja matka spłaca kredyt synowi to pownna sie upomniec o wspolwlasnosc tych 200 metrow :D tobie tez tak mama pomogla sie wybudowac? :-)

Gość skoro matka nie ma nic
to na podstawie czego bank dał jej kredyt?

Gość barbavella
mi matka nic nie pomogła tzn pilnuje mi dziecka 6 letniego co drugi dzień brat jest dalej zadłużony,pieniądze z kredytu na poczet matki wziął aby sie troche ratować ale dalej jest zadłużony

Gość barbavella
jak to matka nie ma nic ? nie mówiłam tego ma domek i emeryturę 900 zł po spłaceniu nie ma nic ,chyba jej jeszcze na prąd starczy i koniec może wzięła kredyt na hipoteke domu :-O boje sie zapytać narazie bo chyba zawału dostane

Gość barbavella
jak mam teraz żyć ? nic sie juz nie zrobi wygrywają tylko ci co są bezczelni i nie liczą sie z człowiekiem a takich dobrych uczciwych jak ja trzeba zdeptać :-(

>> a takich dobrych uczciwych jak ja trzeba zdeptać Nie dobrych i uczciwych, tylko frajerów i cipaków, co nie umieją sobie poradzić w życiu 🖐️

Nie rozumiem tego. Nie pójdzie do pracy za 1000 zł i woli wziać pieniadze od matki, która sama nie ma za co zyć???? Twoja mam jest dorosła, dlaczego masz ja utrzymywac, skoro masz swoja rodzine? Rozumiem, że to Twoja matka, dała Ci zycie, wychowała, ale ona an własne życzenie wzięła kredyt, wiec niech brat sie nia zajmie, w końcu to dla niego.

Ps. jakby pracował przez te 2 lata za 1000 zl, to miałby juz 24 tysiace. Chyba troszke pomogłoby mu to, prawda? Ale skoro woli żyć jak ostatnia dupa i prosić o pieniadze,a sam sie obija, to jeo wybór.