Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojacaaa sieeee

mam do was pytanie kochane

Polecane posty

Gość bojacaaa sieeee

mam 22lata.. obawiam sie ze jestem w ciazy... w czerwcu w ogole nie mialam okresu.. i nadal nie dostaje a powinnam dostac 20czerwca.. wiem zeby kupic test to sie przekonam ale dopiero 10tego bede miala wyplate wiec sobie kupie... ale moje pytanie brzmi jakie sa objawy ciazy.. slyszalam ze jak sie chodzi do wc i siusia.. mi sie ciagle chce siusiac:( eeehhh pomozcie powiedzcie ze to tylko moje takie widzi misie

Gość z głową uje*aną u samej d*py
a masz podstawy poważne do panikowania? jeśli się tak bardzo denerwujesz i sobie wmawiasz to po pierwsze - rzeczywiscie moze ci sie z nerowow okres spóźnic a po drugie mozesz sobie podswiadomie wywolywac to siku i inne objawy. Nie panikuj, kupisz test i sprawdzisz... nie masz jakis odłożonych pieniedzy? testy nie sa znow az tak drogie, albo pozycz, choby od rzeczonego przyszlego tatusia ;) (żartowałam)

jest cieplo wiec wiecej sie pije...bolą Cie piersi? ja np nie mam okresu juz trzeci miesiac..;/ jakis czas temu rzucilam tabletki i jest maskra ztym ale w ciazy nie jestem..

Gość bojacaaa sieeee
ja mieszkam z moim chlopakiem wiec mamy wspolne pieniadze 50zł do 10tego wiec nie moge wydac 12zl na test.. ehh.. nie wiem tak jakby mi sie brzuch powiekszyl ni eiwme... dziwne to dla mnie... okres mi sie spoznial ale z 3 4dni... a nie tak ...

Gość z głową uje*aną u samej d*py
spokojnie, brzuch ci się nie powiększy w pierwszych dniach ciąży, rośnie widocznie gdzieś tak przy 3? może do gina idź? to tak bezpłatnie, państwowo? albo żyj w niepewności, to "tylko" tydzień z hakiem;)

Gość bojacaaa sieeee
nie mowie zze balon... ale tak troszke sie powiekszyl zawsze mialam szczuply brzuch...

Gość J_Lo
idz zrób test z krwi, jest za darmo

Gość wizyta
ciąża to nie koniec świata

Gość wizyta
to normalne następstwo współżycia

Gość sashi
Maleńka, ja tak samo nie miałam okresu 2 miesiące mysląlam ze jestem w ciazy chciało mi się czesto sikać, widziałam ze u mnie brzuch urosł... ale tu sie okazało ze popadłam w urojną ciąze...