Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba naprawdę przegrałam rzyć

Kto w liceum nie miał znajomych, a odnalazł się towarzysko na studiach?

Polecane posty

Czy w ogóle są tacy ludzie? A może przegraniec na zawsze pozostanie przegrańcem? :O

w liceum mialam jedna "prawdziwą" jak sie pozniej okazalo przyjaciolke ;) na studiach poznalam sporo ludzi ale najlepiej dogadalam sie z ludzmi z pracy :)

Gość u902lajf
nie miałam i się nie odnalazłam :o :-(

Gość antygmo
ja bym do LO w życiu nie chciała wrócić, teraz jestem na studiach (zaocznych) nie jest bajecznie, ale może być... W każdym razie to juz nie ten sam koszmar co w szkole sredniej.

antygmo - a dlaczego nie chciałabyś wrócić? kurcze, ja boję się, że w na studiach będzie tak jak w lo... niby jestem niebrzydka, raczej inteligentna, udzielałam się w szkole, nie miałam problemów w kontaktach z ludźmi z klasy - z każdym potrafiłam porozmawiać, pożartować... ale poza szkołą nie mieliśmy kontaktu. nie byłam nigdzie zapraszana, nie proponowano mi wyjść :(

Gość antygmo
bo czułam się tam niezwykle samotna

Gość antygmo
moja dusza wyła, to była samotność pośród tłumu

Gość siwtoszkatartuffa
dla mnie w LO było super. Mialam 2 najblizsze kolezanki, praktycznie tylko z nimi zadawalam sie w szkole. Za to po za szkołą moją klasa potrafiła tak sie zgrac, że co chwila były jakies imprezy, każdy byl zaproszony, nie że tak jakies dziwne selekcje no i to (czyli % na imprezie) nas do nas zbliżyło. Naprawde nigdy nie zapomne LO, to był najwspanialszy czas w moim życiu!! Najlepszą niespodzianke zrobiła mi klasa kiedy miałam 18stke i nic nie robiłam z braku $... Wiecie co zrobili!! Wielką niespodzianke wynajeli taką chatke z grillem (w tego typu miejscach robniliscmy 18stki) złozyli sie na alk. przyjechali (kilka os.) po mnie do domu zwiazali oczy, doweizli tam, i uslyszalam wielkie glośne STO LAT!!! to była bardzo szczesliwa chwila w moim zyciou i nigdy prze nigdy nie zapomne mojej super klasy z LO, chociaz z wiekszoscią nie mialam bliskiego kontaktu!!!!!

Gość poszlam do LO
Ja!! :D Oj tak. LO to byla pomylka najwieksza na swiecie. Stracone 4 lata, ktorych nawet nie zaluje, bo staram sie zapomniec i z tamtego okresu naprawde niewiele pamietam! Natomiast na studiach to odzylam. To bylo dla mnie jak nowe narodziny. Na koniec studiow prawie w depresje wpadlam 😭 Nigdy juz nie bedzie tak kolorowo w moim zyciu jak wtedy ;)

Gość siwtoszkatartuffa
pozdrawiam III LAB kocham was:P:P pewnie teraz imprezujecie co chwila a mnie tam nie ma:(:( ile dałabym zeby przeniesc sie spowrotem w tamte czasy.................................. PS. a w gimnazjum uchodzilam chyba za gbura czy cos takiego, ale ta klasa w ogole byla jakas poj.... były jakies grupki grupeczki kazdy obgadywal itd. to był koszmar. a na studia nie ide jak narazie więc nie wiem jak bedzie:)

"Oj tak. LO to byla pomylka najwieksza na swiecie. Stracone 4 lata, ktorych nawet nie zaluje, bo staram sie zapomniec i z tamtego okresu naprawde niewiele pamietam! Natomiast na studiach to odzylam. To bylo dla mnie jak nowe narodziny. Na koniec studiow prawie w depresje wpadlam Nigdy juz nie bedzie tak kolorowo w moim zyciu jak wtedy " Podpisuję się pod tym rękami i nogami, ja miałam tak samo:)

cieszę się, że się Wam tak wspaniale ułożyło 🖐️ może i dla mnie jest nadzieja :O czy zauważyliście, byście zmienili coś w swoim postępowaniu, wyglądzie, myśleniu etc idąc na studia, czy może ta zmiana dokonała się sama z siebie?

Gość DR PSYCHOL
musisz mnie poznać to ci się odmieni

czyli sugerujesz, że mam coś z psychą? 😭

w liceum byłam szarą myszką. mało koleżanek, tylko chłopcy flirtowali ze mną na przerwach czasem albo ksiądz , ale tak to nikt mnie nie lubił o Boziu :o za to na studiach cały rok mnie znał i wszyscy mówili czesc :D:D:D codziennie chodziłam na imprezki, mialam najfajniesze kolezanki , takie co były w centrum ogólnego zainteresowania i lansowałam się z nimi, byłam na szczycie ale mnie to zmęczyło i rzuciłam studia :o :(

Gość antygmo
Kupetka, rzuciłaś studia bo zmęczyłaś się nadmiarem znajomych??????????????????????? (wielkie zdziwienie)

Gość CMSN
A dla mnie LO był najlepszym okresem w zyciu. Na studiach jest koszmarnie, chcialabym sie cofnac w czasie :o