Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrabna dupcia

ale wczoraj zabalowałam

Polecane posty

Gość zgrabna dupcia

mam takiego kaca morderce, ze masakra. A jak zaczynam sobie przypominac co sie wydarzylo w nocy, przerazenie mnie bierze :D Niech zyja imprezki!!!

Czym się szczycisz sikso? Że się naprułas i nie wiedziałaś co się z tobą dzieje? :o

Gość zgrabna dupcia
czasami fajnie tak sie napruc, chwila zapomnienia o stresie. Po pijaku mozna zrobic wiele fajnych rzeczy, o ktorych nacodzien nawet sie nie mysli, a potem cala wine zrzucic na alkohol :D

Gość zgrabna dupcia
czasami fajnie tak sie napruc, chwila zapomnienia o stresie. Po pijaku mozna zrobic wiele fajnych rzeczy, o ktorych nacodzien nawet sie nie mysli, a potem cala wine zrzucic na alkohol :D

o Boziu :o urwany film...a za 9 miesięcy Kinder niespodzianka :o

Gość zgrabna dupcia
podobno ludzie ktorzy sie nie wybawia za mlodu, na starosc zacznie im odbijac, wiec korzystajcie ile wlezie.

Gość podobno jestes glupia

baw sie dobrze laseczko tak to jest , laski szaleja z kim popadnie a pozniej ich bledy naprawiają zwykli, normalni faceci

Gość zgrabna dupcia
obciągnęłam chyba wszystkim na impezie, do tego troche lewy zwieracz mnie szczypie ale niech żyje zabawa

>> wiec korzystajcie ile wlezie. Dziękujemy za przeslanie 🖐️ PODOBNO też blondynki są glupie 🖐️

Gość zgrabna dupcia
wyluzujcieeeeee, ja nie moge, same sztywniaki na tej kafe, wszyscy tacy porządni. Czemu myslicie ze dobra zabawa jest zła.. na powazne zycie przyjdzie czas

autorko masz rację, ja też lubiłam dobrą zabawę i wciąż lubię, ale już w mniejszych ilościach. I nie rozumiem dlaczego każdemu dobra zabawy kojarzy się z dawaniem dupy:O jakieś kompleksy się chyba odzywają:P

Gość czekam na sloneczko
dokładnie ja nikomu nie obciagnęłam (ktos sie za mnie podszył) uwielbiam pic, tanczyc, smiac sie, tylko najgorszy jest kac. A bawic sie trzeba, bo zobaczycie sami, ze na starosc wam odbije. Bedziecie zdradzac, upijac sie i uzalac sie nad swoim zyciem. Wszyscy sie od was odwroca i wspomnicie moje slowa. Dlatego nie siedzmy dzis w domu i rozerwijmy sie :D sa wakacje, zycie jest piekne

ja tez sie lubie dobrze zabawic,zapróc sie jak swinia. jestem jeszzcze młoda i bede sie bawic az do bólu. a masz racje tutaj sie z nikim nie da zabardzo pogadac,bo same sztywniaki. siedza 24 godziny na dobe na kafe i szkoda im,ze oni tak nie moga,po prostu zazdrozcza. a wy faceci jestescie zdeczka jebnieci,jak juz widzicie jakas laske pijana to juz myslicie,ze duodajka. robicie z dziewczyn zawsze najgorsza,a wy jestescie swieci.

>> Bedziecie zdradzac, upijac sie i uzalac sie nad swoim zyciem. Skąd założenie, że jak teraz nie będe chlał na umór, to za 15 lat będe zdradzał? :o

>> jak juz widzicie jakas laske pijana to juz myslicie,ze duodajka. Znacznie łatwiej zduczpyć narabaną larwe niż trzeźwą damulkę :)

ale to nie znaczy ,ze ta pijana akurat jest dupodajka.dziewczyny lubia sie napic czasami tak jak facet,a wy juz robicie zniej dupodajke. wstrzas-ty zaliczasz same pijane laski,bo trzezwe ci nie dadza? :P

Gość zgrabna dupcia
przy dobrej zabawie zawsze towarzyszy alkohol, jest to magiczny trunek dzieki ktoremu jestes wyluzowany i wychodzi twoje prawdziwe ja.. kiedy jestes pijany/a, jestes zarazem odwazny. Jak podbijasz do kogos to na luzie, jak cie odrzuci, przynajmniej nie jest ci glupio, bo przeciez pijany/a bylem. Podczas takich imprez przewija sie duzo ludzi, przebierasz, wybierasz, az w koncu znajdujesz swoja druga polowke. Znam szczesliwe pary,ktore zwiazaly sie dzieki takim imprezkom, jestem wsrod nich :D. A z tyloma flirtowalam ze masakra i w koncu znalazlam moj ideal.

>> przy dobrej zabawie zawsze towarzyszy alkohol, Zawsze, ale chyba u ciebie. Normalni ludzie na poziomie umieja sie bawić też bez alkoholu 😴 >>jest to magiczny trunek dzieki ktoremu jestes wyluzowany Bez gorzały nie potrafisz się wyluzować? :o >> i wychodzi twoje prawdziwe ja To akurat prawda, dlatego masa kobiet po wódzie zachowuje się jak najzwyklejsze kurrwiszony :o

Gość Kolaborantka
up

Gość zuza3232
Wstrząs jestem po Twojej stronie! Wszystko jest dla ludzi,ale z umiarem....

Gość Yukka
Dziecko drogie... Chyba masz jakiś problem ze sobą. Wyobraź sobie, że normalni ludzie potrafią bawić się na trzeźwo. Co więcej- nie potrzebują zwalać winy na alko, bo nie robią głupich rzeczy, których potem mogą żałować. A flirtowanie z facetami na trzeźwo jest o niebo lepsze. Choćby dlatego, że możesz zabłysnąć inteligencją.

Tak, z umiarem, ale czy z umiarem nie może być alkohol? ja tam kiedyś często bywałam na różnych imprezach z alkoholem właśnie, bawiłam się świetnie i nawet jeśli sie schlałam to nie dawałam nikomu dupy. Przecież to, że człowiek sobie wypije a nawet upije się na takiej imprezie to nic złego. Krzywdy wam tym chyba nie wyrządza co?

>> A flirtowanie z facetami na trzeźwo jest o niebo lepsze. Choćby dlatego, że możesz zabłysnąć inteligencją. Widocznie ona obcuje z jeszcze bardziej zapijaczonym elementem niż ona sama :o

Gość zgrabna dupcia
och bylam na niejednej imprezie bez alkoholu, gdzie bylo sztywno, nudno, glupie tematy i myslalam wtedy ze wyjde z siebie. Bez alkoholu nie ma zabawy i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej!! dziwni jestescie

Gość Kolaborantka
W życiu nie upiłam się wśród obcych ludzi. W klubach owszem pije ale tylko tyle aby sie rozluznic i oczywiscie ugasic pragnienie ;) Wieksza ilosc % to tylko na damówkach z przyjaciólmi ale nawet wtedy nie pije na tyle aby urwał mi sie film

Gość Kolaborantka
Atmosfere buduja ludzie a nie %.

Gość zgrabna dupcia
ach zapomnialam tu sami inteligenci, a przeciez tacy nie piją, tylko wola sie szczycic swoimi madrosciami na trzezwo. Zalosne

Gość zuza3232
Oczywiście,że może być,jednak autorka tematu chwali się,że najpierw się napruje a później bryluje w towarzystwie...żadna mi to atrakcja,robić z siebie pośmiewisko i czuć się jak gwiazda tylko dlatego,że się opiłam.Jak ma być fajnie to będzie nawet bez jakiejś dużej ilości alkoholu,jeśli nie jestem urodzoną duszą towarzystwa na trzeźwo,nie będę robić tego po pijaku,bo wtedy łatwo z gwiazdy zamienić się w pośmiewisko,alkohol wypity w dużej ilości zaburza samoocenę,pomijam już fakt,że rzeczywiście pijane laski są dużo łatwiejsze do zdobycia.Chcesz się seksić z byle kim,proszę bardzo,ale zrób to na trzeźwo a nie po pijaku....