Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrabna dupcia

ale wczoraj zabalowałam

Polecane posty

ale wy jestescie tutaj tepi wszyscy,nie mozna tego czytac,boze jaka ciaza,jakie dziecko? laska napisała,ze sie dobrze zabawiła,a wy z niej zrobiliscie jakas kurwe,alkoholiczke i nie wiem co jeszcze. widac,ze tu wypowiadaj sie osoby,którzy nie maja pojecia o dobrej imprezie.ludzie jest 21 wiek,ja nie wiedziałam,ze jeszcze zacofani ludzie sa na tym swiecie! wy naprawde nie macie pojecia o dobrej imprezie. laska ma dopiero 25 lat,jak nie ma meza ani dzieci to ma prawo dowszystkiego.ja ja popieram.to ze wy w wieku 25 lat wolicie juz dzieci bawic to juz wasza sprawa.co za tepaki tu siedza! ide stad!

>> laska napisała,ze sie dobrze zabawiła, Nie się zabawiła, tylko najeebała jak wór :o to różnica zasadnicza 🖐️ >> laska ma dopiero 25 lat, Ma aż 25 lat. A zachowuje się jak piętnastolatka. i to samo ma we łbie. Nikt nie mówi, że ma byc powazna jak minister Szczygło na odprawie, ale szczycenie się piciem na umór w tym wieku jest zwyczajnie żenujące :o

Niby z nas takie tępaki a Tobie też udało się w końcu powiedzieć coś mądrego :D Idź stąd :P Bo jeszcze trochę poobracasz się w kulturalnym towarzystwie to zaczniesz myśleć perspektywicznie, a niewykluczone, że później nawet będziesz w stanie korzystać z wyobraźni :P Samodzielnie! :P

Gość zuza3232
Bawiła się dobrze,ok,super,Jej prawo,ale po cholerę szczyci się tym przed wszystkimi...Nikt nie robi z niej tego o czym piszesz po prostu większość ludzi uznała,że można się dobrze bawić niekoniecznie chlejąc,to źle....? Niech dziewczyna robi co chce,póki może,bawi się na maksa,ale po co się tym szczycić na forum? Masz w swoim otoczeniu kogoś chorego na chorobę alkoholową? Ja tak i powiem Ci,ze choćbyś nie wiem,co tutaj pisała,w życiu nie zgodzę się z argumentami,że tylko pijąc można się dobrze bawić,bo wiem,jak to się później kończy......

Wstrząs 🖐️ A później taka laska założy temat "faceci mnie nie szanują" - nayebanych worów nikt nie szanuje. I te "dopiero 25 lat" też dobre, jakoś mi umknęło :D No bidulka dopiero podstawówkę skończyła to musi zaszaleć, nie? :classic_cool:

wy jestescie straszni! kurwa tylko potraficie zazdroscic i jezdzic po ludziach,ja pierdole! wezcie sie ludzie do roboty,a nie tu siedzicie 24 godzine na dobe. ja pierdole,przeciez to mozna pierdolca dostac.ale wy pewnienie macie nikogo tylko kafe wam zostało i sie wyzywacie na innych ludziach. nie wiem po ile wy tu macie lat,ale wypowiedzi macie jakbyscie mieli z 50,60 lat nosz kurwa nie wytrzymam! zal mi was! widac,ze jestescie w chuj sztywni,a takie towarzystwo raczej nikomu nie odpowiada! nosz masakra!! co za ludzie!!

>> nayebanych worów nikt nie szanuje. Nie tyle najebanych, co zwyczajnie głupich. Autorka nie wydaje sie byc zbyt rozgarniętą kobietą, raczej kims w stylu Joli Rutowicz :o

>> widac,ze jestescie w ch*j sztywni, Stwierdzasz to po tym, że nie uważam, że imprezowanie polega na upodleniu sie wódą i rzyganiem przed siebie? :)

Gość Yukka
Dziecko... Jak na razie to tylko Ty i Twoja koleżanka jeździcie po ludziach, którzy są innego zdania niż Wy.

Gość Tami niezalogowana
hmm 88 jako jedyna Cie popre, bo wiem co masz na mysli:)

A gdzie fotki z imprezy??? Zamiast \"golego\" topiku - chetnie popatrze..:) Nie mozna teraz braku fotek \"zwalic na\" to, ze filmy sa oddane do wywolania, bo to \"nie te czasy\" :p A swoja droga.... nie ma o czym mowic. Date nastepnej imprezy prosze. Podobno faceci tez lubia sobie \"zwalic\" na alkohol. :p

Młode dziewcze, są wakacje, hormony szaleją zdarza się,ale żeby od razu na forum pisać nie rozumiem.Z drugiej strony coś mi tu nie pasuje...Ja jakbym miała gigantycznego kaca nie mogłabym patrzeć w kierunku kompa,a co dopiero siedzieć na forum,więc chyba wyolbrzymiasz :/

Yukka-sama jestes dziecko. jak mnie tak nazywasz to pewnie masz ze 50 lat co ty tu robisz stara ruro,zajmij sie swoim kochankiem haha

Tami niezalogowana-chociaz ty jestes tunaormalna:)

Gość Tami niezalogowana
przeciez tu ludzie zakladaja tematy w stylu: jestem dziewica i mam 26 lat? czy mam sie przyznac? albo: czy mam prawo sie czuc obrazona na mojego faceta? blabla rownie madre:-O kaca mozna miec cholernego i jakos funkcjonowac, uwierz:)

Gość zgrabna dupcia
kazdy tutaj kojarzy zawbawe alkoholowa z rzyganiem, agresja itd, zalezy od naszych doswiadczen, z jakimi ludzmi sie bawilismy. Grupa moich przyjaciol sklada sie z 12, mamy wspolne pasje, robimy wiele fajnych rzeczy: jezdzimy na narty, nad morzem, na codzien ciezko pracujemy, odnosimy sukcesy. Twierdze ze mamy wspaniale osobowosci, niesamowity humor, jak sie spotykamy jest kupa smiechu itd . Ale do kurwy nedzy musimy sie gdzies wyzyc, nie mowie zeby sie upijac na umor. Ja mam stresujaca prace, wielu moich znajomych jeszcze studiuje i takie imprezy sa potrzebne!!

Gość Tami niezalogowana
dupcia ale ty sie im nie tlumacz:) po co? ja dzisiaj ide na urodziny napewno sie "upodle" jakie to zalosne:D

>> o pewnie masz ze 50 lat co ty tu robisz stara ruro, Wycieczki osobiste świadczą o niskim poczuciu własnej wartości i niedowartosciowaniu, a także plebejskich i prawdopodobnie patologicznych korzeniach rodzinnych :o Zresztą nie dziwne, przeciez własnie w takich rodzinach alkohol w ilościach przemysłowych to cos normalnego, a agresja w stosunku do ludzi normalnych jest w ich mniemaniu uzasadniona :o A Tamari wydaje ci się w porządku, bo mówi to co chcesz usłyszeć? :o

>> napewno sie "upodle" Ty ze swojego upadlania się nie robisz cnoty, ani głównej osi dobrej zabawy tak jak autorka :o

no własnie,ludzie zakładaj gorsze topiki,sto razy głupsze.laska chciała sie pochwalic,ze była na dobrej imprezie i tyle a wy zaraz po niej jezdzicie,zazdroscicie jej.bo wy nie ma cie z kim sie bawic,ani napic nawet jesli byscie chcieli. ja takich ludzi jeszcze nie spotkłam jak wy,który mysla ze zabawa bez alko jest lepsza od zabawy z alko.owszem mozna sie bawic bez alko ale jest chujowo nosz ja pierdole! nie wytrzymam tu z wami!

Gość Tami niezalogowana
a moze nie jestem w porzadku?:-P

Gość Yukka
Nazwałam Cię dziecko, bo tak się zachowujesz. Twoja odpowiedź, pisownia i styl potwierdzają ten fakt.

>> nie wytrzymam tu z wami! to co cie powstrzymuje przed wyjściem stąd? :o

>> który mysla ze zabawa bez alko jest lepsza od zabawy z alko Innymi słowy nie dopuszczasz do siebie myśli, że ktoś może miec inne preferencje odnośnie zabawy niż ty? :D

wlasnie nie tłumacz sie im,ja tez ide na impreze jutro i sie zajebie. i nikt o mnie nie powie,ze jestem taka czy owaka,bo mam swoje towarzystwo i wszyscy sie rozumiemy. a wstrzas-kurwa ile ty maz lat tepaku,widac nie masz pojecia o zabawie!z takim sztywniakiem jak ty na pewno nikt by nie chciał siedziec ani gadac. wez wogole zejdz z tego topikui nie łap ludzi za słówka!!