Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żana147

Co mi jest???

Polecane posty

Gość żana147

Witam wszystkich...mam pytanko mam od kilku dni dziwne objawy trzeci dzien boli mnie lewy jajnik az do tego stopnia za sprawia mi bol jak chodze od dobrego tygonia strasznie bola mnie sutki jestem w 23 dniu cyklu ale przed tem bralam tabletki ktore musialam odstawic w polowie opakowania dostalam okres po trzech dniach od odstawienia... czy tembole jajnikow i sutkow moga byc spowodowane rozregulowaniem cylku bez odstawienie tabletek w polowie opakowania czy jestem w ciąży??? Pomozcie!!!!

Gość biegusiem do lekarza
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość żana147
u lekarza mam umowiana wizyte dopiero za trzy tygodnie a nie wiem co sie ze mna dzieje nie wytrzymam ani minuty dluzej!!!!!!!!!

Gość gagha
też tak miałam... bolał mnie jajnik chyba z tydzien... bolaly mnie cycki... myslalam ze ciaza brzuch miałąm wzdęty.. ale to wszystko psychika mi roiła....

Gość gagha
itez mnie lewy jajnik bolal:P ciaza urojona mialam

Gość żana147
no brzuszek tez mam troche wzdety ale nigdy nie mialam az takich objawow:(

idź prywatnie i nie czekaj ani dnia dlużej....może to być coś bardzo poważnego!!!!

Gość żana147
heheh no mam nadzieje ze w moim przypadku tez to beda tylko urojenia ale nic nie wiadomo ale dzieki gagha troche na duchu sie podnioslam

Gość żana147
powaznego np co mozewsz mi podac jakis przyklad???

Gość gagha
hehe ja też nigdy nie miałam powiem Ci że poł roku miałam takie urojenia:o mówie Ci koszmar ...Ty chyba też masz urojenia...:o

przestań słuchać tych pierdoł....ale decyzja należy do ciebie... każdy silny ból powinien skonsultować lekarz a nie pytać się na forum

Gość żana147
no mam nadzieje tym bardziej ze moj chlopak mowi ze nie mam sie czym martwic ale sama wiesz jak to jest jak sobie cos uroisz tylko tez teraz przez te przerwanie tabletek moze byc cos nie ok

Gość żana147
no tak ale zastanawiam sie czy to moze byc ciaza????

Gość gagha
żana nie wiesz do czego jest zdolna psychika człowieka ;)

Gość ja ci powiem
przestań codziennie ten sam temat zakładać i idź do lekarza p.s. dziś jest to już 24 dzień he he he

Gość mało noszę bo gorąco
nie można odstawiać tabletek w połowie opakowania, moja koleżanka dostała od tego krwotoku i zjebę od lekarza za takie postępowanie. Biegiem do lekarza

Gość żana147
kurde ale ja musialam odstawic konieczne bo wymiotowalam po nich i bylo mi slabo poszlam do lekarza co prawda pierwszego kontaktu i kazal mi je osdtawic...wiem ze zle zrobilam ale czasu nie cofne

Gość ja ci powiem
jak rzygałaś to umiałaś iść do lekarza, a teraz nie umiesz? To chociaz wybierz się do apteki po test ciążowy

Gość żana147
o ja ci powiem jak bys czytala dokladnie to bys wiedziala ze wizyte mam u lekarza dopiero za trzy tygodnie a nie kazdego jest stac zeby isc prywatnie...