Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdvdvfc

Ale wtopa!

Polecane posty

Gość fdvdvfc

Napisalam (Oczywiscie po alkoholu) koledze, ktory mi sie podoba,ze nie bede mu sie narzucala i ze jak nie bedzie mial z kims wyjsc do kina niech do mnie pisze:O Chce sie zapasc pod ziemie:O Nie wypilam duzo,ale w moim przypadku nawet mala ilosc sprawia,ze staje sie 'wylewna:O Kolega oczywiscie nic nie odpisal,co jest moim gwozdziem do trumy:O

to go przepros,napisz ze nie pisałas serio,ze byłas wcieta:P

Gość fdvdvfc
Nic nie bede pisala, bo z tego,ze nie odpisal wnioskuje,ze jednak moze mu sie narzucalam

Gość fdvdvfc
Zeby bylo jasne,to pisalam do niego neutralne wiadomoasci, zadne meczenie 100 smsami dziennie. On zawsze odpisywal,ale widze,ze chyba przez grzecznosc. Tak to sie konczy jak sie poznaje niesmialego faceta i mysli,ze on wlasnie dlatego nie pisze,bo sie wstydzi. taaaa, jasne. Oj, glupia Ci ja

Co ten alkohol robi z ludzi ? Teraz na pewno jestes trzezwa, wiec przeczytaj jeszcze raz, to co napisalas i nie bedziesz miala na pewno watpliwosci, ze "narzucalas mu sie", i to po pachy. :) Nie dziwie sie, ze milczy. NIc nie usprawiedliwia zenujacych zachowan[wypity alkohol tez nie]

Gość fdvdvfc
jeb ->Pewnie,ze nie ma strasznej tragedii,ale ja sie zle czuje z cala ta sytuacja, tym bardziej,ze myslalam,ze ochoczo zaprzeczy w stylu "no co TY, nigdy mi sie nie narzucalas":D;);)

Gość
Tylko jedno Ci teraz zostało: nie pisać wcale. ;)

Gość fdvdvfc
Jokata-> Nie napisze. Dla bezpieczenstwa usunelam numer z komorki:O W zyciu nie zacxhowalam sie tak glupio w stosunku do zadnego faceta:O

Gość nie tłumacz się mu
nawet jak kiedyś coś o tym wspomni to nie tłumacz się, że byłaś pijana, bo to głupie, zawsze możesz powiedzieć, że napisałaś to , bo tak wtedy myślałaś i chciałaś i tyle

Gość a metalowe plomby i koronki
to nic w porównaniu ze mną. ja po imprezie mojemu szefowi prawie ze milość wyznalam telefonicznie. do dzisiaj staram sie przed nim uciec w mysia dziurę a telefon to moj wróg a najgorsze ze ten szef to poprostu fajny czlowiek , ktorego zwyczajnie lubie, wiec nie ma mowy o zadnej milości tylko po alkoholu jestem tak bardzo przyjacielsko nastawiona do świata. a gwóźdź do trumny to to ze on jest mlodszy chyba ze 20 lat ode mnie to jest dopiero wtopa

Gość mizmirizmi
"przyjacielsko nastawiona" to chyba taki odwrocony eufemizm na twoim miejscu to bym sie z tym pogodzil i ew. pogadal z szefem. Ale jezeli jest 20 lat mlodszy to ty musisz miec 60-70?

Gość bbbbewww
Ty sie nie chcesz narzucac, na 2 topiku chlopak nie chce sie narzucac.....;) Nie dogodzi;)

Gość karroooo
Zebym ja tylko takie wtopy przezyla to by bylo dobrze. Nie lam sie;)