Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulinka

Problem z chłopakiem pomóżcie

Polecane posty

Gość Kasiulinka

Hey jestem z chlopakiem 5miesięcy zerwaliśmy ale postanowiliśmy dać sobie jeszce jedną szansę.Na ostanim spotkaniu bylo super przytulał mnie mówił że cieszy się że znowu jestem przy nim i wszystko ok było.Wszystko było ok spotkaliśmy sie za dwa dni i był jakiś dziwny pytalam o co chodzi nie chciał mi powiedzieć:( Do mojej kolezanki na GG powiedział cytuje jego słowa" jeśli mam się z nią rostać to chcę być tego pewien żeby potem nie żałować mam nadzieję ze teraz mimo wszystko się uda.(ludzie co ja jakis królik doswiadczalny jestem:/Wczoraj napisalam esa czy sie spotkamy on napisał że chętnie.Dzisiaj zadzwonił o 16 i powiedział że wpadnie tylko na chwilkę ja mu powiedziałam że teraz nie dam rady bo rodzina jest i że myślałam że wpadnie wieczorem i że pobędziemy dłużej razem,a on zarzucił fochem po głosie poznałam no to cześć.Napisalam mu esa że myślałam że wpadnie wieczorkiem do mnie i pobędziemy razem dłużej on ok mozemy się spotkać wieczorem.Odpisałam mu że jeśli ma jakieś plany na wieczór to zrozumie to i że będę czuła się zle bo tak to wygląda jakbym wymusila to spotkanie:( odpisał ok to nie widzimy sie dzisiaj:( a ja mu odp ok to miłego wieczorku życzę buziaki a on wzajemnie życzę miłego wieczoru:( czy on ma kogoś na boku:( czy ja mam chore myśli:( czy tylko chciał się odegrać na mnie że nie chciałam się spotkać z nim wtedy popłódniu.Raz jest słodki i Kochany,a raz chłodny i złośliwy tak jakby trzymał mnie w niepewności jak sie do niego nieodzywam nie dzwonie to lata pisze brakuje mi Ciebie a jak ja juz pokaże swoje uczucia do niego to mnie zlewa ludzie już mam doś tej niepewności co ja mam robić już nic niemoę:( pomocy

Gość Kasiulinka
Co mam robić napisać mu jakiegoś esa dzisaj że o nim myślę czy też nie przejmować się i zlać to :( pomożcie proszę:(

Gość najlepiej przeczekać
nie histeryzowac, nie zawracać głowy i zając się sobą btw uwazam że jak ktoś nie jest pewien czy czegoś chce (czy chce z kimś być ) tzn że tego nie chce tylko jest mu ciężko podjąć decyzję

Gość Kasiulinka
Dzięki właśnie staram się być spokojna i nie zawracam mu głowy ale mnie to wszystko boli ilez można czekać aż ktoś się zdecyduje :( to jest takie zawracanie gitary i zwodzenie :(

Gość najlepiej przeczekać
on nie umie podjąć decyzji to Ty to zrób jesteś na jego łasce ? facet ma zabiegac o kobietę a jak się zastanawia nad tym czy wogole ma ochote z nią być to porażka:o

Gość Kasiulinka
Ej no wlaśnie w tym jest pies pogrzebany jak pytam co jest grane to mówi że męcze a ja chce wiedzieć na czym stoje :( już nie pytam a jak sie nieodzywalam zlewalam to lata za mna pisał brakuje mi Ciebie ludzie juz mam dość

Gość Kasiulinka
Już z nim zerwalam ale powiedział żebyśmy dlai sobie jeszcze jedną szansę i o co mu chodzi teraz drugi raz niezerwę niech on to zrobi :(