Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kielbasa z grila

wszyscy mnie dzsiaj olali! nawet moj facet i najlepsze kolezanki!

Polecane posty

Gość kielbasa z grila

Mialam dzisiaj wielka ochote na grilla. Powiedzialam moim kolezankom zeby tez przyszły. Z roznych powodw nie mogły przyjsc - ok. Moj facet zas dlugo nie odbieral telefonu, po czym o 20 wreszcie odebral ze est zmeczony i chyba nie przyjedzie. Mowie ze bede sama, a on z przyjedzie za godzine. O 21 to mowie nie przyjezdzaj. Napi9sal mi teraz smsa ze chcial przyjechac, ale \zebysmy byli tylko sami, bez dziewczyn. Pisze mu, ze jutro sie nie zobaczymy bo koncze o 20 prace, a on chce zebym przyjechala do niego bo on zamierza pic - jest festyn gminny. A ja jutro nie pojade do niego bo zanim sie uszykuje to bedzie po 21... W niedziele tez sie nie spotkamy bo nie bede miala samochodu. Napisałam mu to to on mi od. "czy jestes z tego powodu zadowolona? To mnie wkurwia!" A ja... A ja siedze sama z lodówką kiełbasy i kaszanki, bo miałam taka ochote na grilla... :(:(:(

Gość
piątek - post :)

Gość kielbasa z grila
jak bym miała z kim to i nawet teraz bym piekła kiełbase :D no trudno, w niedzie usmaze sobie z mamą :)

Gość katrzayyynkkaaaaaaa
A czemu nieupieczesz sobie sama kilbasy.Ja ostatnia mialam wielka ochote na szaszlyka z grilla i niemialam z kim grilla zrobic i zrobilam sama.

Gość kielbasa z grila
bo to nie chodzi o kiełbase, tylko o to ze bylo mi przykjro. Tak sie cieszylam na ten wieczor...

Gość walen166
walic post. ludzie...chlejecie wóde, macacie i lizecie sie z nieznajomymi i postem sie przejmujecie.

a ja w dzien umowilam sie z kolega,ze wieczorem pojdziemy na zachod slonca i piwo:) dzwonie a ten slodki misio spi od 18nastej i mi zaspany powiedzial,ze dalej kladzie sie:O

Gość Noasz
łojezu tragedia posejdnona, co ja mowie to gorsze niz zaglada babilonu grill w samotnosci, co za wstyd i hanba

Gość klimaska
fajnego masz chłopaka. :)