Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpiszcie

odpiszcie

Polecane posty

Gość odpiszcie

Witam , może zacznę od początku zabezpieczam się z narzeczonym prezerwatywą, choć czasami na chwilę przed założeniem prezerwatywy stosujemy stosunek przerywany,przepraszam za dosłownośc.Do kwietnia moje cykle były regularne(30-31 dni), w maju okres spóżnił mi się 5 dni, ale przyszedł, choć moim zdaniem był skąpy (dostałam 15maja). Zrobiłam test ciążowy parę dni po jego zakończeniu, wyszedł negatywnie. Jednak pewne objawy, powszechnie uznawane za ciążowe , nie dawały mi spokoju: częste oddawanie moczu,zgaga, dziwne przelewanie w jamie brzusznej , uwidoczniły mi się żyły na całym ciele. Zrobiłam początkiem czerwca kolejny test, wynik negatywny. 16 czerwca dostałam okres , dość bolesny i obfity. Z tym , że moje pseudociążowe objawy nie ustąpiły , najbardziej widoczne są właśnie te żyły na piersiach , udach, od miesiiąca nie współzyłam,przedwczoraj zrobiłam test ciążowy płytkowy, wyszedł negatywny , choć pod światłem patrząc, widzę miejsce , gdzie powinna pojawić się kreseczka ciążowa, cienka linia, niezabarwiona , normalnie patrząc na test jej nie widać. Zgłupiałam już całkowicie.Dziś bolą mnie piersi , zwłaszcza sutki, czasami zakłuje janik, do okresu zostało12 dni. Nie wiem jakie jest prawdopopdobieństwo tej ciąży?? czy to moja wyobrażnia sprawia , że mam te objawy, czy może to jakieś zaburzenia hormonalne…

Gość thyttyh
Ciąża na bank, gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Orientacyjna data porodu to 26-3-2010. Gratuluje mamusiu! || || || || || || uwidoczniły mi się żyły na całym ciele => od kiedy to objaw ciąży

Gość schizy łapiesz
nie jesteś w ciąży

Nie koniecznie ciąża. Mozesz wrzucic fotę tego testu ciażowego? Oczywiscie najepiej, abys poszla do gina, tylko on moze to potwierdzić.

Gość odpiszcie
Niestety nie mogę , bo nie mam już go, a zdjęcia nie robiłam...Test był negatywny- pytałam panią w aptece.

Gość la gu la ge
ja tez myślę że ciąża. ciąża pod znakiem cienia kreseczki :D

Gość to nie ciąża
ciąża wykluczona! ale masz bujną wyobraźnię :) mi tam zwykły test pokazał dwie grube, bordowe krechy już 15 dni po owulacji, w dzień spodziewanej miesiączki jak chcesz to zrób jeszcze z 10 testów, ale śmiać mi się chce jak czytam takie wpisy :)

Gość odpiszcie
4 lata współzyje, ale takich schizów i *objawów * nie miałam nigdy;p Wychodzę za mąż za 3 miesiące , może to dlatego , że panicznie zaczęłąm się bać iść z brzuszkiem do ślubu , mam już suknię i wogóle...;)Poza tym stresujęsię ogólnie ślubem ,plus sesja , obrona, ehh

Gość małga 1980
Najepiej powtórz test, nie panikuj

Moze to stres przedślubny? :P co do testu, to ja miałam druga bardzo delikatną kreseczke tydzień po dniu spodziewanej miesiaczki, wiec z ta guba krecha nie ejst do końca tak :P

Gość odpiszcie
Mi te,ż się chce śmiać, czasami wydaje mi się , że moja psychika robi się chora;)Najlepsze jest to , że gdy czytam takie razeczy u innych , to też się śmieję , jak ktoś może być taki głupi i tak sobie wmawiać , a kurde sama robię to samo..

Gość odpiszcie
poczekam do @:) Ale pewnie nawet jeśli się pojawi, to mi tak będę schizować;)

Gość odpiszcie
no w sumie masz racje;)Chyba będę wkońcu musiała;)