Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Moje dzisiejsze nocne plany diabli wzięli .....

Polecane posty

Jutro bedzie mi nadawal alfabet morsa swiatlami w kuchni udaje,ze mnie nie ma w domu:P Prawie w okna sobie zagladamy:P Nie daruje mu tego:ONie cierpie spiacych misiow:O

W ciągu życia mialem 3 ;) Do tego jak bylem małóy w akwariach mialem :zaskronce , padalce (w akwarium je hodowałem ) i wlazłem na żmiję :D Ja tam się tego nie boje , baa.. lubię to :classic_cool: Co jest takiego w pająkach , weżach i kleszczach strasznego , mowisz jak moja matka :O ?

Sash 😘 ja Ci np powiem, że bardzo boję się tych wszystkich.. potworów :P jak je widzę to zaczynam krzyczeć :O

Sash-jak możesz mnie porównywać do swojej matki ja nie jestem stara :O tylko raz usuwałam z mego ciała kleszcza w szpitalu i to dlatego ta fobia ::O Maria

Gość ooooooooooooooooooooooooooooo
hahahahahahahahaha:D:)

Fajne są :classic_cool: A tak mi się kiedyś marzyła tarnatula w akwarium , tylko że stówe kosztuje jak byk.. i matka ma jakieś problemy 😭 Dodajmy do tego myszy ,szczury i nie zyjesz :D A co do pogody w przyszlym ty. ma lać :classic_cool: wiec se troche od upałów odpocznę 30 stopni w dzien i 22 w nocy nawet spać nie idzie :O

Sash-jak możesz mnie porównywać do swojej matki ja nie jestem stara O Boshe , faktycznie odraźiłem Cię :O No sorry MOja matka nie jest stara ! ma dopiero ok 50-tki :P:classic_cool:

No tak...🖐️ Brzydula czemu Ty sie tak pod moją osobę tak irytujesz ?:(:( 🖐️ Ale i tak Cię lubie Wiem że Ty mnie nie :classic_cool:

A powiem, ze ejszcze tylko 5 minut, bo sie aukcja kończy:P a jak mnie kurwa ktoś przelicytuje, to się dopiero wtedy wkurzę

sash ogolnie Cie lubie:) nie lubie natomiast i nie pochwalam zlosliwosci:O Oceniam zachowanie,sytuacje a nie cala osobe:) Wiesz o czym pisze:)