Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .konewka.

Czuję się strasznie upokorzona

Polecane posty

Gość Noasz
Konewko a czego chcialas, od razu do Hollywood?

Gość na pewno będzie dobrze
ludzie wyksztalceni inteligentni nie po to sie uczą zeby zamiatac! ---->masz absolutna racje,ale gdzie było napisane przed podjęciem studiów,że będzie łatwo znaleźć pracę po ich ukończeniu? Właśnie chodzi o to,że wygrywają Ci,którzy szybko sie nie zniechęcają,ale szukają wyjścia z sytuacji i nieustraszenie dążą do realizacji swoich aspiracji (jeśli takowe mają)

Gość ochchchchaha
konewko a znasz historie od pucybuta do miliardera? :P ta historia nie wyglądała tak , że pucybut wyszedł sobie z uczelni z papierkiem, którym może sobie jedynie podetrzeć duupe i od razu został milionerem. Najpierw czekały go lata pracy jako pucybut.

Gość na pewno będzie dobrze
W dodatku pomiatają mną ludzie po technikach i zawodówkach --->Autorko,człowiek jest pomiatany przez innych,jeśli sobie na to pozwoli.....ale czy nie bierzesz sobie zbytnio do serca,kto ma jakie wykształcenie?

Gość teraz ja llaa
skonczyly sie studia zaczelo sie zycie to ze skonczylas studia o niczym nie swiadczy, ja szanuje ludzi z kierunkami technicznymi

Gość pewnie studiowałaś politologie
to co sie dziwisz

Gość Noasz
a kto powiedzial ze ktos kto ma mgr. jest inteligentny? A z tego co wiem to bardzo wielu nie tylok zamiata ale jeszcze dupy podciera na zachodzie, kopie ziemniaki i zmywa gary. Studia to nie wszystko.

Gość wies spiewai...
widac dziewczyno jaka jestes inteligentna, mowi sie poszedlam a nie poszlam. boze chron nas od takich "wyksztalconych" ludzi

Gość Noasz
wlasnie puknij sie i posluchaj czy cos tam masz czy pusto

pusto, pusto.. pewnie 'poszedła' zajrzeć do słownika czy miała rację.. nie mogę :D

sorry, ale nie zauwazylam czy konewka sie pochwalila jakie studia skonczyla i gdzie? socjologie, politologie albo inny tego typu kierunek w pcimiu dolnym moze skonczyc kazdy. zadna filozofia. mialam do czynienia z "profesorami" z prowincji na kilku konferencjach i sadze, ze wiem co mowie. w glowie sie nie miesci co oni potrafia publicznie glosic. fakt, czasem takie "wyzsze szkoly mieszania powietrza i zamiatania sufitu" wynajmuja powaznych wykladowcow z powaznych uczelni, ale to koszty, a przeciez business is business. absolutnie nie chce obrazic wtudenetow ww. kierunkow na renomowanych uczelniach ani mieszkancow prowincji, jakkolwiek sie nazywa.

Gość Noasz
teraz nie ma renomowanych, jest lewactwo i coraz nizszy poziom, po prostu handel, uczelnia to interes a lupkom sie wyfaje ze wystarczy skonczyc i miec papier. niestety przykra wiadomosc

moim zdaniem stare uczelnie panstwowe mozna jednak nadal uwazac za renomowane. co prawda napedzaja je obecnie studenci wieczorowi i zaoczni a raczej ich czesne, ale mimo wszystko kazdy kto choc troche mysli o tym co chce w przyszlosci wpisac do CV pojdzie na panstwowa uczelnie, nawet jesli ma placic a nie do wyzszej-szkoly-nie-wiem-czego. oczywsiscie sa tez wyjatki takie jak np. Kozminski w wawie, ale zgodnie z natura wyjatkow - nie ma ich za wiele. jako studentka panstwowej renomowanej uczelni mam nadzieje, ze tych wyjatkow nie bedzie wiecej.

Gość ituuu
antypseudo jaki kierunek studiujesz ?

przypuszczam, ze jesli przyznam sie, ze studiuje 2 kierunki, to moge zostac posadzona o bycie nadeta osoba z przerostem ambicji. wolalabym jednak nie przyznawac sie do tego, czym sie konkretnie zajmuje. nie chcialabym byc przez kogokolwiek rozpoznana, poniewaz pod tym nickiem pisze na roznych forach.

Gość schudnij jeszcze troche
antypseudo, to wciaz za duzo, co wazysz aktualnie.a, i nie zapomnij o likwidacji cellulitu, w tej grze nie chodzi tylko o magiczna liczbe na wadze ale o jakosc ciala:)

Gość Noasz
Mam straszne kompleksy z powodu tego że nie skończyłem studiów i teraz gardzę każdym kto ma wyższe

Gość HERA12
dobrze, że tak orzesz, a co ludzie po zawodówkach i technikum są gorsi od ciebie.... żałosne ja pracuje w biurze za 2,5 tys i mam wykształcenie tylko policealne, a ty widocznie sie do niczego nie nadajesz................ jesteś mało kreatywny(a)................. mogłeś sobie napisac lepszy , a nie konewa .....................z takim podejściem nigdzie nie znajdziesz dobrej pracy, więcej pokory ............................................. w życiu to lekcja numer 1, a znam to z autopsji......................

Gość jaty
do konewka ja i moj kumpel mamy tytul dr. kumpel szuka juz prawie rok, ostatnie propozycja to 1600 w UM ja dawno dalem spokoj i robie na wlasny rachunek, ale zanim to nastapilo tez bylem na dnie trzeba pokory, cale zycie przed toba

.konewka wspolczuje Ci lecz pamietaj ze trzeba od czegos zaczacc a tym wszystkim ktorzy zarabiaja po zawodówkach i policealnych 2,5 tys na reke i mowia ze zycza pokory to smieje sie w twarz - bo pieniadze nie swiadcza o jakosci człowieka , ale miedzy innymiszqacunek dla drugiego człowieka itd. moim zdaniem , wszyscy Ci ktorz y pokonczyli zawodówki i zarabiaja np. po 5 tys z gory mysla o sobie : jestem gosc, nic nie zrobiłem w zyciu a mam lepiej niz inni,, wbrew pozorom nie gardze ludzmi , szanuje tylko tych ktorzy szanuja mnie i zasługuja na szacunek człowiek po zawodówce z duzą pensja zawsze bedzie tym ktory ma tylko kase , a braków w wiedzy i inteligencji nie nadrobi nigdy