Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciorka przyszła

cyce i ciało po ciąży i karmieniu

Polecane posty

Gość maciorka przyszła

Witam trzy tygodnie temu dowiedziałam się że jestem w ciąży, sytuacja mnie zmiażdżyła ponieważ ciąża była w ogóle nie planowana. Jest masę rzeczy których się obawiam ale najbardziej mojego wyglądu po ciąży, widziałam kiedyś piersi mojej cioci (czysty przypadek) były to po prostu dwa długie paski skóry masakra :(( A jak to było u Was? Czy któaś będzie chętna podzielić się wrażeniami?

podstawa to dobry stanik. są teraz przeróżne kremy do pielęgnacji biustu. Moje piersi po ciąży i roku karmienia wyglądają bardzo ok. a mam 70F:)

zoa ma racje... moja kobieta po ciazy ma super cialo. fakt, ze dzieki cwiczeniom, ale jak widac wsyztsko mozna doprowadzic do stanu przed ciazy jesli sie bardzo chce :) ma biust 65E wiec rowniez spory i sliczny :) Przy okazji - gratuluje ciazy :)

Gość maciorka przyszła
somax Nie ma czego gratulować, czysta wpadka mimo że jak mi się wydawało dobrze się zabezpieczam, masakra:/:(

wpadki z reguly nie ciesza, ale wspominsz jeszcze moje slowa - zobaczysz, ze bedizesz sie cieszyc. tego Ci zycze :)

Gość maciorka przyszła
somax ja mam 25 lat i w ogóle nie chcę tego dziecka, dzieci grają mi na nerwach

Gość XCV
ZMIENISZ ZDANIE

Gość asdfsadfasdf
usuń

Gość maciorka przyszła
nie potrafię usunąć zresztą ojciec dziecka chce żeby się urodziło. Żyję nadzieją ze szybko odrośnie i będę miała z głowy bachora

Jak można tak mówic o dziecku... Brak słów!!!! Egoistka!!!!!!!!!!!

Gość maciorka przyszła
I wszyscy sie na mnie rzucili. Czy nie mozecie zrozumieć ze nie każda kobieta marzy o podmywaniu tyłka, o papkach, wrzaskach i rozflaczałym ciele? Oto polska rzeczywistość

Gość yhym yhym
nie uważałaś jak robisz to teraz rób jak uważasz

To jak będziesz wyglądała po ciaży,zależy od predyspozycji Twojej skóry (czy jest jędrna i nie podlega rozstępom) oraz od tego jak będziesz o siebie dbała w ciąży i jak będziesz się odżywiała.W 2 trymestrze (po 12 tygodniu ciąży) zacznij stosować kremy przeciw rozstępom.tylko takie przeznaczone dla kobiet w ciązy.Jeśli nie ma przeciwwskazań,to zażywaj dużo ruchu,odżywiaj się zdrowo.To nie prawda że trzeba jeść za dwoje.Unikaj słodyczy i fast foodów bo to puste kalorie. Ćwicz też w ciązy mięśnie Kegla. A tak na marginesie,to nie nazywaj własnego dziecka bachorem.Ono samo się nie zrobiło...

Gość maciorka przyszła
Malunia niunia Pisałam wyżej że sie zabezpieczałam, byłam na tabletkach antykoncepcyjnych i bardzo przestrzegałam ich stosowania a mimo to zaszłam, a więc to nie jest moja bezmyslność:( Nie wyjdę na zewnątrz póki nie urodzę wstydzę się, nie chcę sie toczyć jak piłka po chodniku i mieć opuchniętą twarz przeraża mnie to wszystko:((

Gość maciorka przyszła
jakos to przeżyję... chyba... Nie mam innego wyjscia:/

A przynajmniej ojciec dziecka to jakiś normalny odpowiedzialny facet czy to był tylko przypadkowy partner?

Gość maciorka przyszła
Mój pierwszy i jak na razie jedyny partner, znamy się od 4 lat od 3 współżyjemy. Jest raczej dobrym i normalnym człowiekiem boję sie że go stracę przez ten cały numer z ciążą

jeśli jest odpowiedzialny to go nie stracisz ;) i nie czekaj z tym tylko powiedz jemu o ciąży jak najwcześniej bo i tak się o niej dowie ;)

Gość maciorka przyszła
już wie:/

Gość maciorka przyszła
Wiesz czasami jest tak że można kogoś stracić mimo iż ta osoba jest przy Tobie, jest bo po prostu nie ma wyjścia i robi dobrą minę do złej gry. Pewno myśli ze go złapałam na ciążę, już z nim o tym rozmawiałam i mówi że tak nie mysli ale ja czuję cos zupełnie innego

trzeba też patrzyć na to z drugiej strony być może wasze dziecko (a może w przyszłości i dzieci ;) ) spraw że wasz związek będzie jeszcze bardziej trwały ;)

Gość maciorka przyszła
wolę byc pesymistką niż optymistką. Nie chcę dzieci nienawidze ich na jednym sie zakonczy, a przynajmniej mam taką nadzieję

Gość panna -xxl
trzeba było uzywać łapek a nie kutasa i problem byłby z głowy:)

Autorko Pisałaś,że nie usuniesz,bo ojciec dziecka,chce abyś urodziła.Nie sądzę więc,że Cię zostawi. Druga sprawa jest taka,że ciąża wcale nie oznacza tego,że \"będziesz się toczyć jak piłka\" lub \"będziesz miała opuchniętą twarz\". Najważniejsze to nie siedzieć na dupie i trochę się ruszać.

Gość wiesz co.........
chuj z toba

Gość dddddddffff
tak to jest jak się myśli brzoskwinką a nie głową:)