Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingus214

mam pytanie..czy jesli w oplacie rekrutacyjnej podalam swoje imei i nazwisko

Polecane posty

Gość kingus214

oraz ze to oplata rekrutacyjna to oni bedą wiedzieli o kogo chodzi?pomozcie?

Gość pathetic
wazny jest tytul wplaty

opłate rekrutacyjna uiszcza sie na indywidualne konto :O ćwoku jeden chuj bo bylo w tytule

Gość kingus214
tak,wpisalam na to konto uczelni..wszystko ok,tylko pytam czy jesli napisalam oplata rekrutacyjna bez 2009 bedzie ok,,i czy po samym imieniu i nazwisku rozpoznaja ze to ja wyslalam..

i Ty idziesz na studia? :O lol.. opłate uiszczasz na INDYWIDUALNE KONTO - PO NR KONTA WIEDZĄ KTO WPŁACIŁ, A KTO NIE!!!!!!!

Gość kingus214
wpisalam nr ktory podala uczelnia!!!!!! pytam tylko czy jesli zamiast 2009 oplata rekrutacyjna wpisalam oplatra rekrutacyjna i jesli podalam ze jestem ja! nadawca(imie nazwisko adres)czy bedą wiedzieli ze ja to ja..bo wyczytalam ze jeszcze pesel mial byc..ale to po fakcie i pytam!

Gość kingus214
a dla jasnosci mam 18 lat! i konto nie stoi na mnie,dlatego napisalam jak sei nazywam..grrrrr

ja pierdziele,skoro napisalas w tytule wplaty swoje imie i nazwisko,to chyba logiczne,ze wplata jest od ciebie,nie?? ale problem,az na forum trzeba pisac...

zaraz Ci wpierdol spuszcze :O rozumiesz matole, że wplacasz pieniądze na SWOJE OSOBISTE, INDYWIDUALNE, WYGENEROWANE TYLKO DLA CIEBIE KONTO i z tego wiedzą kto zaplacił a kto nie, jeden chuj z jakiego konta robisz przelew i co jest w tytule

Gość kingus214
no dobrze ale gdyby sie zdarzylo ze jest druga osoba o takim samym?fakt ze podalam jeszcze adres..jestem zdenerwowana...sorry za glupie pytania

Gość kingus214
jakie moje indywidualne konto?jak ja takiego nie posiadam?

nie tlumacz jej,bo i tak nie zrozumie,taka wlasnie mlodziez nam dorasta w Polsce-i co gorsza,idzie na studia,nieprzystosowana do niczego i nic nie.wiedząca...

każdy kandydat ma swoje konto, ktore generuje mu uczelnia i na nie przelewa wszystkie opłaty znasz ludzi co maja takie same 2 numery kont!!!? bo ja nie :O ty masz inne, twoja kolezanka ma inne, i kazdy kandydat na tą uczelnie ma KURWA INNE

Gość kingus214
ale ja na serio nie mam swojego konta;) dlatego mimo ze staram sie zrozumiec to i tak nie łapie..

Gość antygmo
:D

Gość antygmo
MASZ, bo uczelnia Ci je przydzieliła:p

Gość adaron
lilly rose pierdolisz jak potluczona!! jak mozna wplacac na wlasne wygenerowane konto skoro to oplata REKRUTACYJNA ty imbecylu, jak mozna miec wlasne konto na uczelni, na ktorej jeszcze nie wiadomo czy sie znajdzie!! dotarlo ty tepa pizdo???? kingusia, nawet jak beda mieli watpliwosci, bo nie ma pesela czy innych danych to WSZYSTKO jest do wyjasnienia, idziesz, i okazujesz oryginal wplaty (albo wyciag z rachunku jesli to przelew z konta) i juz jestes zidentyfikowana, a poza tym przeciez przy skladaniu dokumentow musisz okazac ten dowod wplaty, ja mialam go nawet sprawdzany podczas egzaminow wstepnych

no to kurwa JUŻ MASZ, bo Ci uczelnia wygenerowała u siebie, żeby nikt nie musiał siedzieć i przeglądać historie przelewów na jednym koncie.. :O ja pierdziele czy to tak trudno pojać? :O jak sie zarejestrowalas na uczelni to Ci wygenerowali konto, ktorego nr był podany, zebys mogla tam wplacić pieniądze - widzą, ze był wpływ na to konto i gitara

adaron :) sama jestes tępa dziwne, ze ostatnie cyfry konta to nr pesel :) matołku :) i mam nadzieje, ze nie zdalaś wstępnych :D !

Gość ale chrzanisz
lilly rose, nie wszedzie tak jest jak napisalas, sama jestes tepa skoro ci sie wydaje, ze na kazdej uczelni jest tak samo

Gość kingus214
ale mi naprawdę uczelnia nie dala zadnego mojego nr..czy cos..dlatego pytam. ...mam nadzieje ze brak tego peselu jakos przejdzie...dzieki za pomoc..

no nie :D ! fakt zatrudniaja ludzi, ktorzy przeglądają historie 5000 przelewów odznaczajac kto zapłacił, a kto nie:D litości :D

Gość adaron
lilly zyj sobie w swoim znerwicowanym i wiecznie niespelniajacym twych zlosliwych marzen swiecie :) , ja juz dawno jestem po studiach wiec nie ciesz sie :) wspolczuje kazdemu czlowiekowi, ktory kiedykolwiek stanal na twojej drodze bo jeszcze nigdy nie spotkalam tak zlego i rozsiewajacego wokol siebie jad stworzenia jak ty

Gość adaron
dokladnie a tym najprostszym sposobem jest OKAZANIE DOWODU WPLATY zla kobieto!!! :)