Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 margines ciala

dr katarzyna ostrowska-clark szczecin

Polecane posty

Go艣膰 margines ciala

Miala ktoras z was z nia do czynienia? jakie opinie, wrazenia?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 podnoszeeeeeeeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patrycja_bremen
Pani Ostrowska pracowala 10 lat jako chirurg plastyczny w Aestheticmed w Szczecinie takze dotad tez nikomu nie przeszkadzalo ze niema tytulu :) Jestem pod wrazeniem z jakim zaangazowaniem emocjonalnym ta kobieta podchodzi do swojej pracy.Moje skarpetki zamienily sie w przepiekne piersi.Po 2 ciazach i dlugim karmieniu bylam zalamana.Mezowi przestalam sie pokazywac.Na basen z dziecmi wogole nie chodzilam.Kocham ta kobiete ona uratowala moja psychike:)i moj zwiazek. Co tu duzo opisywac piszcie a wysle wam zdjecia ktore nie klamia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patrycia_bremen
Ty Amphora co ty tak sie czepiasz monetematycznie , normalny pacjent niewnika o liste rankingu ani nie wnika co Lekarz przez 10 lat w danej klinice wykonywal.Licza sie efekty ,ponadto widzialam ze gdzie indziej bardzo sobie chwalisz Chirurga w Artplastice.Skoro jestes tak z jego wyniku zadowolona to idz sie lansuj na jego stronie a nie probujesz popsuc reputacje komus o kim nawet nie masz pojecia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marginesie cia艂a
Uwa偶aj, bo s艂ysza艂em, 偶e w "Aesthetik" piek艂a bu艂ki dla okolicznych piekarni, a teraz pod w艂asnym szyldem wypieka nielegalnie i bez specjalizacji, uhaha! Ale gdybym zm臋czony zakalcem i ludzkim gderaniem, szuka艂 zbawiennej piekarni, to sprawdzi艂bym: 1) Opinie 艂asuch贸w na temat bu艂ek, kt贸re w wybranej piekarni zjedli, 2) Informacje w rejestrze piekarzy: http://www.nil.org.pl/xml/nil/rejlek/hurtd 3) Bezpo艣rednio piekarza - rozmow膮 twarz膮 w twarz o wymarzonych bu艂kach. To te偶 okazja do sprawdzenia referencji i certyfikat贸w piekarskich. A Kafeteri臋 lubi臋, bo tu zawsze mo偶na pysznie poplotkowa膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dilla
Do marginesu ciala Zgadzam sie z opinia powyzej. Bardzo podoba mi sie ta metafora z piekarnia No coz plotkujmy razem a kafeterie po prostu kocham tyle ciekawostek tutaj sie dowiedzialam a jak mialam faktyczny zyciowy problem - ciaza czy nie, to tez tutaj sie uspokoilam Na szczescie nie ciaza dla mnie akurat jestemszczesliwa matka juz doroslych dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allegra69
Mia艂am przyjemno艣膰 by膰 pacjentk膮 pani dr Ostrowskiej-Clark. Bardzo kulturalna i kompetentna osoba. Po艣wi臋ci艂a mi sporo czasu ,na konsultacj臋 posz艂am dwa razy przed operacj膮 (zap艂aci艂am raz!) Pani dr i po operacji by艂a zawsze dost臋pna , sama zmienia艂a mi opatrunki. Opieka podczas i po bardzo profesjonalna, sympatyczne piel臋gniarki i bardzo mi艂y anestezjolog. Rezultat jest niesamowity i jestem zadowolona, 偶e zdecydowa艂am si臋 na zabieg w艂a艣nie u niej!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ABCDEFG1000
amphora, r臋ka Ci si臋 trz臋sie od k艂amania? Raz piszesz, 偶e jeste艣 amphora, a za chwil臋 ju偶 Ci臋 pismo "j膮ka", bo piszesz 偶e jeste艣 ammphora. Najpierw uspok贸j puls, a potem zabierz si臋 za pisanie. Ale jeszcze wcze艣niej za my艣lenie. Jak mo偶na wypisywa膰 bzdury typu: "pytanie co robi艂a w Aesthetik". A co do cholery mog艂a robi膰, skoro ma tak rewelacyjnie wyniki zabieg贸w?? Przecie偶 wystarczy wej艣膰 na jej stron臋 i p贸j艣膰 na konsultacje, 偶eby si臋 przekona膰, 偶e to fachowiec jakich ma艂o. Osobi艣cie by艂am u kilku lekarzy w Szczecinie i nikt nie zrobi艂 na mnie takiego wra偶enia jak ona. Nie wspominam ju偶 o efektach zabiegu, kt贸re naprawd臋 przeros艂y moje oczekiwania. I jak mo偶esz si臋 wypowiada膰 nie znaj膮c jej i nie maj膮c poj臋cia o efektach jej pracy skoro sama nie korzysta艂a艣 z jej us艂ug? Ja nie 艣mia艂abym wypowiedzie膰 si臋 negatywnie o jakimkolwiek lekarzu dop贸ki nie zrobi臋 sobie u niego operacji. Ale to tego trzeba mie膰 troch臋 klasy i wiedzie膰 jak si臋 pisze "etyka". I resztki rozumu. I chyba nie doceniasz uczestnik贸w tej dyskusji, bo pisz膮c patrycji "ciekawe ile p艂aci Ci za reklam臋 pani Ostrowska-Clark" (a nie Klark - ale to tak na marginesie), sama udowadniasz, 偶e uprawiasz tu jaki艣 czarny PR, ale marnie Ci to idzie. Ty nie jeste艣 jej pacjentk膮 i jej nie znasz. Ja tak! I mog臋 si臋 wypowiada膰 o pani dr w samych superlatywach. partcia_bremen ma oczywi艣cie racj臋. Nie obchodz膮 mnie papiery, dyplomy, certyfikaty i inna makulatura. Znam wielu (r贸wnie偶 z innych dziedzin), kt贸rzy szczyc膮 si臋 papierami i miejscami w rankingach. I co mi po tym? Absolutnie nic, skoro nie maj膮 do艣wiadczenia i nie darz膮 mi艂o艣ci膮 tego co robi膮. Amphora! Zlituj si臋! „Panie z recepcji udzielaj膮 szczeg贸艂owych informacji”? A c贸偶 to za kryterium wyboru dobrego lekarza? Jak b臋d臋 chcia艂a pogada膰 z pani膮 z recepcji, to zadzwoni臋 na plotki, ale ja przecie偶 chc臋 rozmawia膰 z lekarzem, kt贸ry ma poj臋cie o chirurgii plastycznej! Powiem Ci amphora, 偶e PR kt贸ry uprawiasz jest w艂a艣ciwie fajny, bo tylko pokazuje jak bardzo boisz si臋 pani dr, jej umiej臋tno艣ci i mia偶d偶膮cych kompetencji. Gdyby艣 wiedzia艂a, 偶e pani dr nie jest 偶adnym zagro偶eniem, to by艣 si臋 wi臋cej nie odzywa艂a. Takiego PR-u nam trzeba!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eliza 77777
Tak, wiemy ju偶 wszystkie 偶e Pani doktor Ostrowska-Clark nie ma specjalizacji z chirurgii plastycznej, mo偶e si臋 poszczyci膰 natomiast SPECJALIZACJ膭 I DYPLOM EM( sama widzia艂am) Z CHIRURGII OG脫LNEJ plus wieloma latami do艣wiadczenia w chirurgii plastycznej - a to ju偶 znacznie wi臋cej ni偶 inni chirurdzy !!!!!!!!!!!! Ale ten w膮tek zosta艂 za艂o偶ony aby艣my mog艂y si臋 dzieli膰 wra偶eniami po operacjach u pani doktor!!!! Tak wi臋c mog臋 powiedzie膰 ,偶e z tak kulturaln膮 i kompetentn膮 lekark膮 ju偶 dawno si臋 nie spotka艂am. Na konsultacji mia艂am okazj臋 zada膰 mo偶liwie du偶膮 ilo艣膰 pyta艅 - na wszystkie otrzyma艂am wyczerpuj膮ce wyja艣nienia. Pani doktor pokaza艂a mi w ksi膮偶ce wszystkie mo偶liwe komplikacje jakie mog膮 si臋 zdarzy膰 po zabiegu (troch臋 si臋 tym wystraszy艂am na pocz膮tku)- ale te偶 wyt艂umaczy艂a mi jak rzadko one si臋 zdarzaj膮. Nie namawia艂a mnie do operacji , powiedzia艂a abym sobie dok艂adnie przemy艣la艂a spraw臋 i "przespa艂a si臋" z decyzj膮. Oczywi艣cie nie mia艂am w膮tpliwo艣ci ,偶e chc臋 si臋 u niej operowa膰! Sam zabieg i opieka po - doskona艂a, nie wiem jak opisa膰 troskliwo艣膰 zespo艂u pani doktor! Bardzo , bardzo sympatyczne piel臋gniarki i pani doktor dogl膮daj膮ca mnie sprawi艂y, 偶e poczu艂am si臋 bardzo bezpiecznie i za to im dzi臋kuj臋. Wielokrotne wizyty kontrolne podczas kt贸rych pani doktor sama zmienia艂a mi opatrunki da艂y dodatkow膮 pewno艣膰, 偶e jestem w dobrych r臋kach. Efekt operacji jest niesamowity i wiem, 偶e je偶eli w przysz艂o艣ci zdecyduj臋 si臋 na inny zabieg "poprawiaj膮cy" urod臋 to w 100% zrobi臋 go u pani doktor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM!

Udost臋pnij ten post

Bylam pacjentka pani doktor Katarzyny Ostrowskiej -Clark powiekszalam piersi,zrobi艂am zabieg ucha i powiek efekt niesamowity. Opieka fantastyczna pani doktor osobi艣cie zmienia opatruni ,zawsze jest do dyspozycji pod telefonem,skora porada i rad膮.Klinika MEDIMEL to estetyczne mi艂e miejsce,opieka po zabiegach jest profesjonalna zawsze jest z tob膮 piel臋gniarka ktora jest do dyspozycji caly czas,siostra Kasia przemila a siostra Agnieszka to nisamowicie wspanialy czlowiek.Atmosfera w MEDIMEL jest domowa ,przyjazna a ty jeste艣 najwa zniejsza. Zesp贸艂 z ktorym pani doktor wsp贸艂pracuje to osoby z praktyka zawodow膮 ,profesjonali艣ci w swoim fachu i z poczuciem chumoru ,pani doktor przemi艂a ,poieku艅cza i co najwazniejsze dzieki niej jestem teraz innym czlowiekiem po prostu jestem szcz臋艣liwa. Dziwie si臋 osob膮 kt贸re krytykuja pani膮 doktor a niemieli z nia zadnego kontaktu ,porady czy zabiegu wed艂ug mnie jest to niesmaczne i rustykalne,nie bede nikomu perswadowac bo kazdy ma prawo miec inne zdanie.Ja teraz normalnie moge egzystowac i dziekuje calemu zespolowi.to co inni wypisuja na temat innych lekarzy to dla mnie emulacja!

Udost臋pnij ten post

emulacja???? mo偶esz mi wyt艂umaczy膰 co to s艂owo oznacza???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdziska
emulacja - wsp贸艂zawodnictwo, rywalizacja. Etym. - 艂ac. aemulatio 'jw.' od aemulari 'na艣ladowa膰; wsp贸艂zawodniczy膰' z aemulus 'rywalizuj膮cy; zawistny'. kto艣 chcia艂 艂adnie napisa膰- chyba nie wysz艂o!

Udost臋pnij ten post

dzi臋kuj臋 Ci zdziska :D rzeczywi艣cie bardzo 艂adnie brzmi, gorzej ze zrozumieniem co autorka mia艂a na my艣li 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum kt贸re daje wiedz臋 ka偶demu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dok艂adnie opracowany dzia艂 badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800temat贸w ,ponad 6000post贸w,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulo偶one tematy.Ka偶dy temat opracowany z du偶o iloscia informacji i fotek.Tw贸j post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w ka偶dym dziale zawsze pomocni! Wchodz膮c na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Etfasia
W艂asnie sie zastan. nad oper. u Niej (piersi) Dziewczyny polecacie ja ? nie wiem kogo wybrac :(Nie wiem jeszcze czy chce powi臋kszac piersi ale napewno je podnies citd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tptpupupupupt
HEJ! CZY TA PANI DR MA JAK膭艢 SWOJ膭 STRON臉 INTERNETOWA? DZIEWCZYNY PISZCIE O TEJ DR! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zumpoksoks
Przeciez o wiele bardziej ceniony jest dr Zdzitowiecki (drmed)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzalka
To pisz w jego w膮tku !!!!!!! Ale reklama, hahahahah kon by sie usmial.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 focuss123
Witam, w zesz艂ym miesi膮cu zoperowa艂am moeje nieszczesne odstaj膮ce uszy. Zabieg przeprowadzi艂a pani dr Ostrowska-Clark. Musz臋 przyzna膰, 偶e jestem nieziemsko zadowolona zar贸wno z efektu jak i z opieki. Moje uszy by艂y niesymetryczne- jedno ledwo odstawa艂o, drugie by艂o typowym kulfonem. Po zabiegu s膮 identyczne, nikt nie pozna, ze kiedys tak sie r贸偶ni艂y od siebie. Dodatkowo zabieg by艂 przeprowadzany na znieczuleniu ca艂kowitym (spa艂am), a nie jak w wi臋kszo艣ci klinik na znieczuleniu miejsciwym. Mysl臋, 偶e dzieki temu nie odczuwa艂am b贸lu po operacji, ani nawet podczas 艣ciagania szw贸w. Kontakt z pania doktor by艂 bardzo dobry- zawsze mog艂am zadzwonic i zapytac o moje watpliwo艣ci. Podsumowuj膮c bardzo polecam, mysle ze nie mog艂am lepiej wybra膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna188
Mia艂am u tej pani "drobny" zabieg zaszycia rozci膮gni臋tej dziurki w uchu. Podczas zabiegu krew mi zala艂a ucho. B贸l przez kilka kolejnych tygodni nie do zniesienia (zastyg艂a krew ociera艂a si臋 uderza艂a w b臋benek ucha. Wyd艂ubywa艂am skrzepy przez kolejne 2 miesi膮ce. Niezabezpieczenie ucha przed dostaniem si臋 do艅 krwi a nawet, skoro tak si臋 sta艂o, nie wyczyszczenie ucha (w domu po kilku dniach, gdy zacz臋艂o bole膰, robi艂am to strzykawk膮, ale na 艣wie偶o na pewno by艂oby to skuteczniejsze) uwa偶am za du偶e zaniedbanie. Po 2 miesi膮cach dziurka by艂a okropnie nier贸wna. Dopiero po moim pytaniu doktor odpowiedzia艂a, 偶e nale偶y ucho masowa膰. Czemu nie wcze艣niej? Jeszcze tu czytam 偶e to tylko lekarz og贸lny. Brak mi s艂贸w. Fakt, lekarka bardzo mi艂a w obyciu a dziurka w efekcie zros艂a si臋 w miar臋 normalnie. Jednak nie odwa偶y艂abym si臋 ju偶 na wi臋kszy zabieg u tej pani i dzi臋kuj臋 Bogu 偶e to tylko dziurka w uchu. Co do sprawdzania lekarzy w spisie profesjonalist贸w danej dziedziny niestety nie mia艂am pojecia o istnieniu takowego. Jednak powinny istnie膰 regulacje prawne zabraniaj膮ce lekarzom parania si臋 zabiegami wykraczaj膮cymi poza ich dziedzin臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak. Ja mialam . To lekarz z powo艂ania. Pisz膮 ze nie plastyk.ja robilam u niej piersi i plastyk臋 powiek i jestem zachwycona, tym bardziej ze 6 lat temu w艂a艣nie chirurg plastyk tak mi zrobil piersi 偶e przez 6 lat wstydzilam sie ich, nosilam bluzki bez dekolt贸w i nie mowiac o pla偶y. Wiec jesli kt贸ras z was ma jakie艣 w膮tpliwo艣ci to naprawde powiem Wam ze ja juz mam swojego lekarza , wreszcie znalaz艂am. Dr jest przesympatyczna, normalna, nie ocenia, i naprawde ma fach w r臋ku bo zrobila z moich persi naprwde j臋drne, kobiece, naturalne . Ja jestem mega zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jamybondy
zrobilam tydzien temu powieki. Zbieram na piersi. Pani doktor jest fantastyczna! Bardzo dobry lekarz. jak robilam badania krwi w niezaleznam laboratorium to mi potwierdzili ze ta pani doktor "ma reke" . Lezalam przez noc w jej prywatnej klinice na obserwacji i poznalam dwie panie po piersiach. jedna miala podnoszenie a jedna powiekszenie obie bardzo bardzo zadowolone! POLECAM !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny, jestem zainteresowana robieniem liftingu piersi u dr. Dzwoni艂am dzisiaj do kliniki, terminy ok, konsultacja 150 z艂 - ok, ale czy kto艣 mo偶e powiedzie膰 ile zap艂aci艂 za piersi u Pani dr. Chodzi mi o szacowany koszt, bo dok艂adny to wiadomo na konsutacji/. No i o opinie, piszcie wszystkie kt贸ry by艂y u dr operowane- pliss ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
od艣wie偶am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja chcia艂am zrobi膰 powieki u dr clark ale si臋 troch臋 boje czy mo偶e kt贸ra艣 z was jest po op i mo偶e co艣 na ten temat napisa膰 ? Dzi臋ki i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰   Ewa z Hamburga
Przeczytalam kilka opin na temat dr. Katarzyna Ostrowska-Clark W mojej ocenie Pani doktor jest bardzo uzdolniona, perfekcyjna jako dr.Chirurg -Plastyk :Parokrotnie poddawalam sie roznym zabiegom i zawsze skutek pozytywny 100% Klinika przytulna ,atmosfera domowa ,opieka pielegniarek wspaniala , na wysokim poziomie, zwlaszcza pani Agnieszka czlowiek dusza , bardzo delikatna i subtelna kobieta ,uwielbiam ja ,zawsze kiedy poddaje sie jakiemus zabiegowi prosze o jej asyste.Ponadto caly zespol pracuje z zaangazowaniem, pani Doktor osobiscie czuwa nad bezpieczenstwem pacjenta, zmienia rowniez opatrunki, dokladnie bada stan po operacji. Wkrotce poddam sie nastepnemu zabiegowi bez cienia obawy o swoje zdrowie i zycie ,mam pelne zaufanie do precyzji Pani Dr Kasi: Przed kazdym zabiegiem zlecane sa dokladne badania . Opiniujac nie pisze o rodzajach zabiegow bo to jest moja prywatna sprawa . Jedno moge powiedziec jakikolwiek zabiek wykonywany przez Pania Doktor konczy sie powodzeniem . POLECAM KLINIKE ::

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robi艂am u Pani Ostrowskiej-Clark korekt臋 g贸rnych powiek,po moim zabiegu posz艂y do niej moje 3 kole偶anki ( to chyba o czym艣 艣wiadczy).Twarz moja odm艂odnia艂a min 10 lat,to co zrobi艂a Pani Dr z moimi oczami to jakie艣 cudo,zreszt膮 w gabinecie s膮 do wgl膮du zdj臋cia mi臋dzy innymi moje...Polecam z ca艂ego serca.Teraz jestem przed powi臋kszeniem piersi,oczywi艣cie r贸wnie偶 u tej Pani...Dla mnie Mistrzyni 艢wiata,uwa偶am 偶e nie wa偶ny jest tytu艂 tylko fach w r臋kach ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witajcie kobietki. Prosze Was bardzo o wiecej opinii. Czy ktos jeszcze mial robione piersi u Pani doktor? Jesli tak to jaki rozmiar i czy zdecydowalyscie sie na Motive? Jestescie zadowolone z rozmiaru jak i wyniku operacji? Chce zarezerwowac termin ale jeszcze sie wacham. Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej dziewczyny, mam termin u Pani doktor na czerwiec, powi臋kszenie piersi ale si臋 strasznie waham czy dobrze wybra艂am, czy mo偶ecie powiedzie膰 jak efekty po zabiegu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka艣ka109
Bardzo dobry wyb贸r! Mia艂am zabieg w styczniu tego roku, efekt niesamowity ,nie do rozpoznania 偶e s膮 wk艂adki. Motiva daje tak naturalny biust jak 偶adne inne implanty. Mam por贸wnanie u innych kole偶anek! Polecam klinik臋 Medimel i cudown膮 Pani膮 doktor, oraz ca艂y zesp贸艂 tworz膮cy fajny i ciep艂y klimat. Polecam i jeszcze raz polecam.

Udost臋pnij ten post