Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mam wielki problem.TYLKO MEŻCZYŹNI

Polecane posty

Otóż bardzo bardzo bardzo bardzo podoba mi się pewien chłopaczyna ale jest taka sprawa,ze on lubi tylko wyruchac i porzuca ;( Co mam zrobic zeby ze mna bylo inaczej?Panowie jakiej dziewczyny byście nigdy nie zostawili??

Gość free woman
tacy sie niegdy nie zmieniają..

Gość lolxd
pieknej i bogatej

Gość free woman
poszukaj sobie romantyka co w wieku nastu lat zeni sie z ukochną:D taki wart zachodu.. a nie pozaliczac i bye..:) nie kazdy umie kochac:)

ale on jest taki sliczniusi i slodziutki :D Nie mogłabym,ale wiem dobrze ze tylko by mnie wyruchal i korzysta tak z dwa tygodnie z dziewczyny a potem nowa :( Jezu co mam zrobic??Szlajeje za nim

Gość daj mu sie wyruchac
chociaz przez dwa tygodnie bedzie milo

tez tak mysle,a co sadzicie ze odmawialabym mu to moze chcialby ten zwiazek ciagnac dalej??a tylko bym sie z nim calowala i inne takie :D

Gość tez to pamietam ghahaha
Myślę iż to nic nie da :( Szmata pozostanie szmatą

Nie dawaj sie wyruchać. Igraj z nim jak najdłużej. Najpierw lizanie, po jakimś czasie minetki etc. I mu przypadkiem nie obciągaj, żeby to jemu zależało bardziej. W końcu i tak pewnie się rozstaniecie, ale tak go zatrzymasz na dłużej, bo jak już Cię zdobędzie będzie chciał się nacieszyć :]

Gość fetyszystko minetki etc
no minetki i co wiecej?

o dzizas. etc miało powiedzieć jaką masz przyjąć taktykę. Zachęcać go małymi krokami. Logiczne, że po minetkach już raczej Cię będzie penetrował, ale najpierw przez pewien okres możecie się tylko ślimaczyć, potem dotykać, etc, etc. I jeszcze jedna rzecz, która działa na mnie przynajmniej. Jeżeli wiesz, że jesteś dobra w wyrku nie pozwalaj mu szybko dojść. Zjedziesz mu na ręcznym, ale jak będziesz widziała, że już zaraz będzie dochodził, to ciach go lodem, albo zwolnij maksymalnie tempo. I zrób to tak, żeby widział, że z nim igrasz ;] (tylko znowu go nie zamęcz robiąc tak 5 razy przed tym, zanim dojdzie :P)

Panowie jakiej dziewczyny byście nigdy nie zostawili?? } Każdy człowiek jest inny,więc pytanie kompletnie bez sensu. Ja takiej, Stefan zupełnie innej.. a Tadeusz każdą.

Gość fetyszystko minetki etc
no chodzi mi o to zeby kazdy wypowiedzial sie jakiej on by nie zostawił :D poukladalam by sobie to jakiej by mój słodki brunetekkKubyś nie zostawił i wiiooo :D