Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewicaaaaa

Jestem dziewica i co z tego?

Polecane posty

Gość Dziewicaaaaa

MAm 20 lat i jestem dziewica nie widze w tym nic zlego, wszytskie moje kolezanki sa juz , po pierwszym razie,, a ja wciaz sie waham.. MAm chlopaka z ktorym jestem szczesliwa. Nie wiem czy jest cos ze mna nei tak ze sie boje... Tylko w tym rzecz sama nie wiem czego tak naprawde sie boje, wiem ze chlopak z ktorym jestem chce z nim spedzic reszte zycia, ale kurcze no sama nie wiem. Powiem szczerze ze wstydze sie tego z lekka..

Gość Dziewicaaaaa
e z drugiej storny jestem z tego dumna ze sie nie puscialam w wieku 15 lat:)

Gość Noasz
no i co?

Gość rangi
sluchaj tutaj jest mnustwo dziewic ktore nigdy nie mialy nawet chlopaka wiec wyluzuj itak masz lepeij

Gość Czemu o tym...
piszesz jesli sie nie wstydzisz. Odnosze wrazenie jakbys sie tlumaczyla a nie masz z czego. Ja mialam 24 lata jak stracilam dziewictwo. Wiem, wiem staromodne ale nie chcialam pojsc z pierwszym lepszym i jestem z tego baaaaaaaaaaardzo zadowolona.

Gość Noasz
jezeli nie stracisz dziewictwa do 15 roku zycia to potem jestes nikim!

Przełam lody, to seks, nie koniec świata :) Twój pierwszy raz będzie wspaniały, przeżyjesz go z partnerem życia, nic, tylko się radować :D Ja też się wstydziłam.. A nawet wstydze troszkę do teraz :) Wiem, nie powinnam. Mimo tego, że mój facet ciągle robi mi wykłady na temat mojej niskiej samooceny, to i tak niedoskonałości ciała ciągle odzywają się w mojej głowie.

Gość Noasz
a najlepiej idz na jakas dyskoteke, wypij sobie dobrze i bedie wspaniale, bedziesz pamietac dokonca zycia, a jak dobrze pojdzie to wezma cie na dwa baty, to w koncu tylko seks.

Gość Noasz
wiem co mowie w koncu sam tak stracilem dziewictwo... niedawno uprawialem sex z kotem i psem wiec spoko bedzie dobrze

Gość Dziewicaaaaa
No wlasnie, tylkoo ze sama nie wiem czego sie tak naprawde boje... moze tego ze mam sie przed nim rozebrac...moze bolu, wstydu .. nie wiem naprawde nei wiem

Gość Noasz
uzyj chociaz innego nicka bo to malo smieszne