Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wokulsky

Miłość ma chyba wielka siłę wewnetrzną

Polecane posty

Gość wokulsky

robiłem dzisiaj minete dziewczynie, masakra - stara pudernica, miała chyba ze 25 lat!!! Dacie wiarę??? Nie dość, że była niedepilowana ( obrzydlistwo) to miała jeszcze jakieś przedwojenne "figi" i zmarszczki na brzuchu.Zrobiłem tą minete nieco z przymusu czy raczej obowiązku ( zacząłem to i skończyć muszę...) a później się wycofałem. Pewnie stare próchno bedzie opowiadac koleżankom , że trafiła na impotenta. Do głowy jej nie przyjdzie, że rozebrana wywołała we mnie po prostu obrzydzenie. Swoją drogą - miłość musi miec jakąś wielką wewnętrzna siłe, skoro pozwala stolerować dojrzałemu mężczyźnie niesprawiedliwość losu: żenisz się z piękną, szczupłą, wysportowaną, powabną i powiewną kobietą a po pięciu - sześciu latach to zwłoki, nadające się tylko do odmawiania zdrowasiek. I pomyśleć , że z takim obślizgłym babiszonem trzeba żyć ze czterdzieści lat... Jezu ...

Gość eee12
eeee

Gość wymiekam
ale porazka, to sie trafia tylko glupolom

Gość biedny małolacie
widać, że jakaś 25- latka dała ci kosza

Gość stefan od kośmidrów
tak na prawdę wiekszość kobiet w nieco zaawansowanym wieku ( po 20) jest mało estetyczna - wielkie brzuszysko, grube uda,fałdy z boku,obwisłe cyce, jakies celulity i masa wydawanej forsy na chemikalia majace podtrzymać znikająca urodę. Lecz małżeństwo - nawet z takim pasztetem ma swoje uroki.

Gość rywek
nie zadawaj sie, koles, z dziewczetami ze wsi to nie bedziesz mial takich doznan. Jaka kobieta w tych czasach nosi figi - albo nie goli łona? to jakas dojarka ze wspolczesnego pegeeru...

Gość nie jesteś najgorsza
czyli co? nie stanął panu, a pan się wyżywa na niedodepilowanej partnerce? :D:D:D

Gość kropkali
Ten pan to chyba jakis wybrakowany model jest :P nie dyga mu to sie złosci :D znajdz sobie 13 letnia dziewice (o ile ci sie uda) ogolona na łyso i baw sie dobrze. O ile ci stanie. :)

Gość stefan od kosmidrów
fajne są te dwie ostatnie wypowiedzi.Uderz w stół - nożyce się odezwą, albo tylko tyle zrozumiały.... Rzeczywiście, zadnej babie nie wytłumaczysz, że na jej widok fiut opada dosłownie i w przenośni. To jakaś chyba wielka ujma na kobiecym honorze. W ogóle - olej to, raz się przytrafiło i tyle.Żyj dalej. dzisiaj w Gdyni fajowe żaglowce - wsiadaj w pake i przyjeżdżaj.A w Grudziądzu - świeto piwa.