Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Radkowanie vs 2-tygoniowość

Polecane posty

typie ja to nie wiem nic o dziewczynahc ja w realu to z zadnymi kontaktu nie mam klaudiusz to jedyna dziewczyna przez jaka nie mam klopotow sie otworzyc bo przed innymi jestem zblokowany

ja jestem piwniczak ktory w ogole z dziewczynami sie nie zadaje, dlatego w glowie rodza mi sie obsesje do takich klaudiuszy ;/

to jak to ze ludzkie kórwy musza udawac ze sa aniołkami, niestety a kazdy jest jednoczesnie kórwa i Bogiem w jednym a musi udawac Greka bo bedzie płacz

Wieczi niby 1,9m baby a jaka geba w pisaniu 

Albo ta Marys co na twarzy spała co to było 

W rzeczywistości musiała by mi sporo zapłacić 

no skoro klaudix chce odejsc to niech odejdzie, no trudno nie pyklo nie spotkalismy sie nasze drogi sie rozeszly widocznie tak musi byc i tak jest pisane w gwiazdach gdzies

bardzo lubie gdy sobie tutaj pisze a nagle klaudiuszek zaczepia albo cos do mnie pisze i sobie piszemy zaraz i jest super, no ale niestety wszystko co dobre szybko sie konczy niestety ;/

1 minutę temu, Kaszalotte napisał:

to jak to ze ludzkie kórwy musza udawac ze sa aniołkami, niestety a kazdy jest jednoczesnie kórwa i Bogiem w jednym a musi udawac Greka bo bedzie płacz

Wierzę że som takie które udawać nie muszom tylko są dobre z natury może właśnie niezbyt lotne ale nie udajom 

no to slabi zawodnicy sa tacy ja lubie najbardziej poyebanych ludzi mozliwych bo maja w sobie duzo mocy bozej adhd

klaudiusz dizisaj pisala ze niby ledwo zyje czy cos, ciekawe co jej jest czy bajeczki pisala naprawde nie wiem, chcialbym wiedziec ale nie wiem 😕

mi to np sprawialo niedawno przyjemnosc jak klaudiusz sobie tutaj pisze i taka jakas podlamana i niska samoocena to ja jej komplementy prawie i w ogole i tak ja podtrzymuje na duchu i fajnie mi wtedy jest a ona sie cieszy a ja tez ze moge jej napisac cos milego a teraz to komu ja co napisze milego nie chce mi sie nikomu nie mam komu 😕

mi to wystarczylo ze jej napisalem cos milego i potem przez caly tydzien chodzilem szczesliwy i radosny a teraz to ja juz nie bede mial komu co napisac i tyle moja milosc do klaudiusza zniknie i sympatia i wszystko na marne

2 minuty temu, pasztetowa d3lux3 napisał:

klaudiusz dizisaj pisala ze niby ledwo zyje czy cos, ciekawe co jej jest czy bajeczki pisala naprawde nie wiem, chcialbym wiedziec ale nie wiem 😕

Ja dzisiaj migrene miałem 

Może raka dostała 

ja to juz mysle ze ledwo zyje bo poznala kogos i miala taki hebling ze teraz zdycha, a co przeciez jest to mozliwe tez, a teraz niedlugo odejdzie to juz seeksy zaczela i ruucha sie jak popieerdolona i ledwo zyje

spoko lezak, a ja bym wszedl w ta z ktora sie ohajtamy i bedziemy chcieli bejbika, nie wiem kto to jest poki co, moze nikt a moze ktos nie mam pojecia, okaze sie lub nie

mi sie nie chce spac w ogole, w ogole wrzucil Przemo glos nimfy jak cos pjerdolila

ja tam siedze i slucham muzyki i chooy i w glowie tylko mam o noc jest i odliczam godziny kiedy klaudiusz sie obudzi tak juz mam od paru tygi jak w nocy nie spie to odliczam godziny kiedy sie klaudiusz obudzi 😕

no ja to chcialybm slub gdybysmy chcieli z ukochana seeks zaczac a tak to ja nei wiem co to seeks w ogole nigdy zadnej dziewczyny nie dotykalem

ja moge po tym pojsc na pielgrzymke do Jerozolimy tak jak ksieza ktorzy sprobowali a potem uznali yebac teraz zostane misjonarzem i bede glosic slowo boze

moj wspollokator to taka koorwa z niego meska troche bo on kilka dni temu sie chwalil ze 20 dziewczyn wyheblowal a jego ostatnia laseczka to jej sie ostro nadymal nie wiem czemu nie zaszla w ciaze dziwne

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się