Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska77777

tescik

Polecane posty

Gość kaska77777

hej. jestem dzis w 23 dniu cykle, cykle zazwyczaj mam 26,27 dniowe, ostatnia @ mialam 12 czerwca a owulacje prawdopodobnie mialam 21 czerwca w tym dniu rowniez bylo przytulanko, dzis nie wytrzymalam i zrobilkam test, wyszedl negatywnie:( czy jest jeszcze szansa ze bede w ciazy? ze test zrobilam za wczesnie albo jeszcze nie pokazal prawidlowego wyniku??????? na poczatku zdawalo mi sie ze widzialm druga bladziutka kreske , ale potem juz jej nie bylo, raczej to bylo przywidzenie, albo chec zobaczenioa drugiej, co otym myslicie?

Gość kaska77777
niewiem czy jest sens... zobaczymy czy @sie pojawi...

Gość kaska77777
w sumie jak sobie teraz policzylam to dzis jest 13 dzien od stosunku, wiec moze jeszcze za wczesnie zeby test wyszedl pozytywnie, a do tego pobolewaja mnie piersi, tj. sutki, nie moge za dlugo tez lezec na brzuchu bo mnie bola , no i piersi sie ogolnie powiekszyly, co zauwazyl nawet moj partner, wczesniej przed @ top mialam takie nabrzmiale, ale zbytnio sie nie powiekszaly, a teraz roznica jest

1. Jesli sie nie obserwujesz to niestety nie ma pewności, czy w dobrym momencie współżyłaś2. Jeśli cykl nie uległ skróceniu przed przedwczesną owulację, to raczej ciaży z tego nie będzie.nie wiem a jaki sposób okresliłaś owulację w okolicy 21 czerwca, skoro przypada ona przeciętnie na ok 14 dni przed miesiączką? Może być zatem nawet 10 dni przed nią. Przy cyklach 28 dniowych będzie to w Twoim przypadku 14-18 dc (najwcześniej 12). To raz.Dwa, że cykl to żadna stała i owulacja może się nagle przesunąć DOWOLNIE.Poczytaj trochę o własnej fizjologii, o objawach płodności.

Gość kaska77777
robilam 20 czerwca test owulacyjny i wyszedl pozytywnie, wiec wychpodzi na to ze do 36 h powinna wystapic owulacja

Gość kaska77777
mamkkaaa.... nie rzycz nikomu zlego, bo pozniej moze sie to odwrocic i ty mozesz miec problem zeby miec dzidziusia, ja nikomu nie rzycze zlego wiec niewiem o co tobie chodzi

pozytywny test owulacyjny, to żadna pewność - on wykrywa pik hormonu lh dzięki któremu pęcherzyk wzrasta i potem pęka ale istnieje po drodze szereg mechanizmów, które mogą zatrzymać ten proces. W domowych warunkach tylko temperatura (mierzona zgodnie z zasadami) da odpowiedź, czy owulacja została przebyta.

Gość wukhieuhggh
"rzycz" - ŻYCZ Matko boska nawet pisać poprawnie nie umiecie a już za pieprzenie sie bierzecie?? najpierw szkole bachory niedouczone skończcie a później bawcie się w dorosłych!