Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde cholerka

Kolejna próba seksu analnego.

Polecane posty

Gość kurde cholerka

Wczoraj znowu po dłuższym czasie spróbowalismy seksu analnego, tzn on bardzo chcial ja po ostatnim razie jakies 3 miesiace temu nie bo kuresko bolało. Teraz ku zaskoczeniu mniej ale wcale to nie jest przyjemne!! Miałam wrazenie jakbym miała sie zesrac sorka za wyrazenie normalnie jakby ktos mi lewatywe robil a fuuuuuu. jemu oczywiscie sie nieziemsko podobalo, a ja nie wiedzialam czy mam plakac, czy strzelic go w leb. Nastepnej proby juz chyba nie bedzie. Aha dodam ze uzylam zelu nawilzajacego i chyba to troche pomoglo, ale jednak SEKS ANALNY nie jest dla mnie. A jak wasze odczucia???

Gość sebumm
trzeba byc na maxa idiotka aby seksu analnego nei lubic i na niego sie zgadzac

Gość forumowy_chlopczyk
w takim razie twoj facet bedzie musial sobie znalezc inny obiekt z ktorym bedzie mogl realizowac swoje fantazje erotyczne :classic_cool:

Gość la carnita p
ja nie próbowałam, ale moje kolezanki tak. A Twój facet ma dużego? to istotne bardzo. Im mniejszy tym mniej boli, a i o dziwo moze byc przyjemne podobno.

Gość kurde cholerka
sebumm czy jakos tak idiotka nazywaj siebie to raz, po drugie jak pisalam to byl moj drugi raz w zyciu wiec nie potrafie stwierdzic czy lubie seks analny czy nie bo to byly PRÓBY!!! la carnita p- małego nie ma ale chyba to wszystko tak wygladalo ze nie byl delikatny, podczas podniecenia zapomina o calym świecie, i nie hamuje sie niestety ehh.

Gość sebumm
kurde cholerka jestes idiotka i to na maxa,bo bolało cie a ty i tak nastawias zdupy,bo facet tak chce,takie baby to idiotki

Gość kurde cholerka
Potrafisz czytac czy masz jakies problemy z czytaniem, nie bolało mnie tak jak za pierwszym razem tylko mialam dziwne uczucie CZYTASZ????

Gość la carnita p
i tak podziwiam Cię , ze podejmujesz kolejne próby. Ja nie mam chęci sie na to decydowac. Zaraz zwolennicy analu zaczna pierdzielić, że bez tego wymienia się kobiete na inna... kretyńskie gadanie. Nie dość , ze bardzo malo kobiet ma z tego przyujemnośc to jeszcze moze to nieść oplakane skutki zdrowotne.

Gość kurde cholerka
niezla zdzira... i tu chyba masz racje musi byc podniecenie by wogole sie do tego zabierac. Nie jestem doswiadczona wiec zabardzo wiele do powiedzenia nie mam w tej kwesti :)

Gość sebumm
kurde cholerka umiem dobrze czytac :-) a tak ogolnei nawet jak nie bolało,to i tak zrobiłas to przeciow sobie aby tylko facetowi dogodzic,bo on chciał :-) czyzbys bała sie,ze odejdzie od ciebie :-)

Gość kurde cholerka
la carnita p... dobrze ze o tym piszesz, czytalam w sumie niewiem czy to prawda ale ze nadrywaja sie jakies tam zyłki i pozniej sa problemy, nie ma co podziwiac, poprostu zgodzilam sie na sprobowanie czegos innego :) skoro tyle osob zachwalalo to to raz sie zyje trzeba bylo zobaczyc jak to jest :)

Gość forumowy_chlopczyk
nie jestem zwolennikiem analu :) i nie jestem kretynem

Gość kurde cholerka
sebumm, nie boje sie ze on odejdzie odemnie, to raczej na odwrot. A zgodzilam sie patrz powyzej bo chcialam sprobowac jeszcze raz, bo za pierwszym razem byl totalny niewypal. Ale skoro nie sprawia mi to przyjemnosci nie sadze zeby byl kolejny raz i on o tym wie. Choc nigdy nie mow nigdy :)

Gość la carnita p
to niestety prawda, ze anal moze spowodowac naderwanie zwieraczy tylko nie wiem czy cięgna czy mieśnie to skutkuje nietrzymaniem gazów i w razie biegunki... masakra. Jak nie masz z tego przyjemnosci to nie rob tego, faceci się zmieniają, ciało nie.

Gość kurde cholerka
W sumiemacie racje nic na siłe, nie podoba mi sie i juz, i musi to zaakceptowac w sumie mam jedna dziurke do tego i druga nie potrzebna. Haha a jak mi znowu zaproponuje to ja pojde na ugode kupie wibrator i najpierw jemu wsadze zeby zobaczyl jak przyjemnie jest oczywiscie zartuje ale w sumie moze by poskutkowalo, tylko jasne zeby si nie zgodzil :D

Gość la carnita p
i słusznie, jak tak lubi anal to niech stanie po drugiej stronie;) zobaczymy czy dalej bedzie lubił:)

Gość kurde cholerka
la carnita p... oj wątpie zeby był zadowolony haha :D

Gość la carnita p
no jak anal to taki rarytasik to najpierw on niech ma tę nieziemsa przyjemnosć a potem TY:P

Gość la carnita p
zdzira i co wsadziłaś?

Gość kurde cholerka
haha no wlasnie wsadzilas poczuł odlot :D

Gość niestety Twoja wina
jak mozna w dupę sobie cos wsadzac ? tylek jest od tego zeby nim srac nigdy nie pojme co to za przyjemnosc poza tym zastanawiam się jak to jest, ze faceci lubią to , ale sobie nie wyobrazają coś w ten otwor wsdazic ?:O moze by tak najpierw panowie na sobie wyprobowali a potem zmuszali swoje partnerki do odbycia tego rodzaju stosunku ?!!!

Gość fane
Yes babe, is very good especially when you take off your penis full of shit, and after this maybe you will try oral to wash him !

Gość aweawrdew
No własnie ,jak to jest,ze facet lubi,ale w dupe sobie nie pozwoli wsadzic :-). A jak np.jakis lubi lodzika,to i minetke zrobi.

Gość prawdopodobnie przystojny 28
A ja nie wiem co wy w tym analu widzicie. Mnie to nie kręci. Kojarzy mi się to z miłością gejowską, poza tym nie chciałbym sprawiać kobiecie bólu.

Gość prawdopodobnie przystojny 28
Mnie bolało jak koledzy we więźniu mnie kłuli w dupkę

Gość złodziej_
A moja kobietka lubi się kochać najpierw w cipke, później anal i jeszcze raz w cipke. Szczytuje na maksa. Przed anuskiem dobrze jak kobieta zrobi lewatywe, żeby czysto było.

Ja uważam że nie ma nic złego w seksie analnym. A niektórzy z was są dosyć nietolerancyjny. Jeżeli wam nie odpowiada ten rodzaj seksu, to okej, ale nie jedzcie po kimś kto go lubi lub chce spróbować. A jeżeli karcicie kogoś za sam fakt, że jest to seks analny, uprzednio nie próbując, no to sory ;/, współczuję. Osobiście uwielbiam w obydwie dziurki na raz, stymulując przy tym łechtaczkę. Odlot :) polecam, lecz z umiarem i na początku delikatnie i z poślizgiem :)

Gość assssssssska
niech kazdy daje sobie wsadzac tam gdzie lubi.............ja tam lubie anal nigdy mnie nie bolalo i sprawia mi to przyjemnosc, a jak ktos nie czerpie z tego satysfakcji to niech tego nie robi