Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka323

Tunezja w lipcu

Polecane posty

Witajcie. Za niecale 2 tygodnie jedziemy na 2 tygodnie do Tunezji.Konkretnie do Sousse,hotel El Hana Residence..Bylabym bardzo wdzieczna za jakies informacje na temat hotelu i samego Sousse.Co warto zobaczyc? Jaka jest temperatura w tym czasie? Jaki filtr do opalania wziac ze soba?? Ogolnie napiszcie mi wszystko co wiecie ;) Z gory dzieki :D

Gość roerkowa
bylam w tej samej miejscowosci w tym samym hotelu:) w Tunezji jest bardzo sucho wiec przedewszyski filtr 6-8 zalezy jaka masz karnacje,a przed wyjazdem polecam kilka wizy w solarium,tak zeby przyzwyczaic skore doslonca.Temperatury sa bardzo wysokie wiec caly czas nakrycie glowy.Polecam wycieczke na Saharę,niezapomniane przezycie.Hotel bardzo fajny przyjemny dyskoteki duzo knajpek w hotelu,duzy basen.Sousse jest bardzo ladna miejscowoscia turysyczna wiec na pewno bedzie co robic na dyskoteke taka wieksza proponuje sie wybraC DO sandry czy kasandry Jest polozona na drodze do El Kantoui(kurort turystyczny oddalony okolo 5 km od Sousse)sa tanie taksowki wiec bez problemu sie tam dostaniesz jak chcesz wiecej wiedziec to pisz:)

dzieki za odpowiedz..juz myslalam,ze nikt sie nie odezwie :) Naczytalam siesporo zlego na temat El Hana,ale jestem dobrej mysli.. A jak z jedzeniem? Interesuja mnie tez sporty wodne.Co tam maja? Jeszcze raz dzieki za odpowiedz :)