Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzeciętnyKowalski

Komputer zna wasze myśli

Polecane posty

Mam zajebiaszczą gierkę, wymyślasz jakąś rzecz na codzień używaną i komputer zadaje Ci pytania http://www.20q.net/ Trzeba wejść w wersję polską, fajnie bo rozpoznaje nawet takie rzeczy jak zatyczki do uszu, myszka do komputera, butelka wódki, drucik od żarówki. :)

Gość nie zgadł prezerwatywy
:-D

Gość tralalalalalla
a mi nie zgadlo:O

Gość i arbuza nie zgadł

Gość i arbuza nie zgadł
Ale arbuza - bo za dużo było - jak to on nazywa - "sprzeczności", natomiast prezerwatywy w ogóle nie miał w spisie - proponował podpaski, majtki...... Może teraz już ma.

Q18. Zgaduję, że jest to kocur? Prawidłowo, Błędnie, Blisko 17. Czy to coś można kontrolować? Czasami. 16. Czy to coś poluje z reguły w nocy? Tak. 15. Czy to coś wierci się lub wije? Nie. 14. Czy to coś żyje nad ziemią? Czasami. 13. Czy to coś służy jakiemuś celowi? Nie. 12. Czy to coś przeważnie żyje na wsi? Czasami. 11. Czy jest to coś w paski? Czasami. 10. Czy to coś ma prążkowaną lub pasiastą sierść? Tak. 9. Czy to coś może się toczyć, kulać? Czasami. 8. Czy to coś można usłyszeć? Tak. 7. Czy to coś kopie dziury? Nie. 6. Czy to coś jest większe niż kraj? Nie. 5. Czy to coś jest użyteczne? Nie. 4. Czy to coś prowadzi nocny tryb życia? Czasami. 3. Czy to coś jest szare? Czasami. 2. Czy to coś można znaleźć w domu? Tak. 1. Jest to sklasyfikowane jako Zwierzę :classic_cool: Phi...

Gość
pomuyslalam o zyrafie a wyszedl mi ... autostopowicz:classic_cool:

Gość Zielona gęś się zgłasza

Gość łosz kuuuuur
ale to forum zdziecinniało

Gość a gdzie mam zaznaczyc zeby byl
po polsku

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Znam Twoje myśli! To jest podpaska. Czy to coś można łatwo przemieścić? Ja mówię Tak. Czy to coś ma kształt hotdoga? Ty twierdzisz Tak, Ja mówię Nie. Czy to coś ma wielkie uszy? Ty twierdzisz Nie, Ja mówię Tak. podpaska ma wielkie uszy?

Gość a gdzie mam zaznaczyc zeby byl
juz wiem :)

Znam Twoje myśli! To jest dupa. Czy można z tego otrzymać mleko? Ty twierdzisz Tak, Ja mówię Nie. Czy jest to istota żyjąca w obecnych czasach? Ty twierdzisz Tak, Ja mówię Nie.

Q12. Zgaduję, że jest to macica? Prawidłowo, Błędnie, Blisko -------------------------------------------------------------------------------- 11. Czy to coś ma kształt hotdoga? Nie. 10. Czy to coś jest warte wiele pieniędzy? Tak. 9. Czy to coś się rusza? Nie. 8. Czy to coś lubi się samo myć? Nie. 7. Czy to coś jest wykonane przez człowieka? Nie. 6. Czy to coś lubi się bawić? Tak. 5. Czy to coś ma w sobie dziurę? Tak. 4. Czy to coś jest używane dla rozrywki? Tak. 3. Czy to coś jest z reguły ciepłe? Tak. 2. Czy to coś jest zrobione z tworzywa sztucznego? Nie. 1. Jest to sklasyfikowane jako Inny

Gość bzdury gadam
a mi zgadl podzuszke ale za drugim razem.

Gość bzdury gadam
mi zgadl TAMPONA Q18. Zgaduję, że jest to tampon? Prawidłowo, Błędnie, Blisko -------------------------------------------------------------------------------- 17. Czy to coś może zostać w prosty sposób złożone? Nie. 16. Czy to coś można zjeść? Nie. 15. Czy to coś zapewnia ochronę? Tak. 14. Czy to coś jest używane w miejscach publicznych? Może. 13. Czy to coś przewodzi prąd elektryczny? Nie. 12. Czy jest na napędzane przez człowieka? Nie. 11. Czy to coś jest zrobione z drewna? Nie. 10. Czy to coś ma uchwyt, rączkę lub klamkę? Tak. 9. Czy to coś przychodzi w paczce? Tak. 8. Czy to coś jest używane podczas posiłków? Nie. 7. Czy to coś jest z metalu? Nie. 6. Czy można z tego jeść? Nie. 5. Czy sprzedając to coś można zarobić pieniądze? Tak. 4. Czy to coś jest kolorowe? Nie. 3. Czy to coś przynosi uczucie komfortu i ulgi? Wątpliwe. Czy to coś jest zrobione z tworzywa sztucznego? Nie wiem. 2. Czy to coś ma z reguły cztery kąty? Nie. 1. Jest to sklasyfikowane jako Inny

Q12. Zgaduję, że jest to bursztyn? Prawidłowo, Błędnie, Blisko 11. Czy to coś świeci? Nie. Czy to coś przewodzi prąd elektryczny? Nie wiem. 10. Czy to coś jest czyste? Tak. 9. Czy to coś jest żółte? Tak. 8. Czy jest to coś organicznego? Tak. 7. Czy to coś jest brunatne lub brązowe? Czasami. 6. Czy to coś pochodzi z Australii? Nie. 5. Czy to coś jest warte wiele pieniędzy? Czasami. 4. Czy to coś można pomalować? Nie. 3. Czy to coś jest zrobione z kamienia? Nie. 2. Czy to coś można wysłać pocztą? Tak. 1. Jest to sklasyfikowane jako Minerał :-D A prospos - przewodzi prąd czy nie????? Wie ktoś?

Gość a mi zgadł
komputer osobisty, a jedno z pytań brzmiało - czy to coś uzależnia? Oczywiście odpowiedziałam, że tak! :-D