Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie_do_kobiet

pytanie do kobiet tylko i wylacznie

Polecane posty

Gość pytanie_do_kobiet

Witam czy wasz partner podnieca was fizycznie, czy jest wam potrzebne to do tego aby kochac się z facetem by miec podniecenie? czy musi być podniecający fizycznie abyście mogły uprawiać z nim seks?

mój partner bardzo mnie podnieca i jakoś nie wyobrażam sobie seksu bez tego ;)

Gość tak a co ciekawe
nawet najprzystojniejszy facet moze nie byc podniecajacy jak nie ma "tego czegoś" bylam z przystojnym gosciem, ktory jak sie okazalo - ku mojemu zdumieniu - wcale mnie nie podniecal i seks nie byl fajny

Gość popieram jak wyżej

ale chodzi o partnera a nie jakiegoś faceta do którego nic nie czujemy :o a do partnera wypada chyba coś czuć ?

Gość tysia123
co oznacza podniecający fizycznie? Mam wrażenie że autor topiku ma na mysli atrakcyjność fizyczną. Moja odpowiedż brzmi: nie. Dla mnie atrakcyjny mężczyzna nie jest pojęceiem jednoznacznym z podniecającym. Mnie na przykład najbardzeiej podnieca zapach mojego faceta ;) wygląd jest ważnym, ale ma juz drugorzędne znaczenie

Gość pytanie_do_kobiet
czyli musi miec to cos.. hm to dlaczego wiele kobiet zapiera ze kochaja swoich facetow, a tak naprawde mialy by ochote przespac sie z innym?. Czy to czasami nie jest tak, ze w naszych partnerach widzimy dobrego czlowieka,odpowiada nam pod wzgledem charakteru, a wyglad nas nie podnieca?A czy moze byc tez tak, ze dla kobiet nie ma to znaczenia - ze kochaja sie ze swoim partnerem ale nie okreslaja go jako podniecajacego, jego budowy ciala, czy tego czegos szczegolnego? Tzn chodzi mi o to, jezeli partner nie ma czegos takiego ,to mnie to nie podnieca, jezeli ma to podnieca ,a czy moze byc tak , ze ten facet jest podniecajacy dla zalozmy 80 % innych kobiet a ta jedna nie patrzy na atrakcyjnosc fizyczna i porafi miec udany seks ?

Gość pytanie_do_kobiet
tysia123 o to mi wlasnie chodzilo :) ile masz lat?

Jako ,że jestem typem wzrokowca to mój partner musiał być taki jak mi sie podoba :D czyli przystojny, według mnie oczywiście :) Dobrze sie zgrało bo ma fajny charakter i tak mi sie udało usidlić, takiego jak dla mnie powtarzam, przystojnego i mądrego faceta :D No i jesteśmy sobie już 10 latek po ślubie i choć zmienił się po troszku jego wygląd to dalej jest dla mnie atrakcyjny :) chyba nawet jeszcze bardziej niż za kawalera ;)

Gość pytanie_do_kobiet
ryjek ile mieliscie lat jak sie poznaliscie?

No dobra, wyglad sam w sobie nie musi byc ekstra, ale wazne jest chyba dzialanie, co? jesli facet, nawet nie super hero tak na oko, wie, jak sie zabrac do rzeczy, no to nie ma opcji, zeby to nie bylo podniecajace... Podniecenie jest mega wazne, ale nie opiera sie - moim zdaniem - tylko o czyjs wyglad... przepiekny slup soli nie podziala tak, jak ktos, kto moze i jest brzydki, ale sie przynajmniej zna na seksie.

Asz kurcze Tysia z tym zapachem mi przypomniałaś :D tak zapach ciała jest też przyciągający ,mój fajnie pachnie (nie chodzi o perfumy tylko naturalny zapach skóry ) Jeszcze mi sie przypomniało ,miałam koleżankę która pachniała tak troszkę dziwnie jakby kulki na mole :D powiem szczerze ,że miała problem ze znalezieniem chłopaka na stałe ,kiedys mi mówiła ,że właśnie chłopcy zwaracali uwagę przy bliższym poznaniu na ten zapach ciała :) taki nienaturalny troszke :) no ale jednak też w końcu znalazła swojego amatora i jest mężatką szczęśliwą od kilu lat :)

Ja 17 on 21:D Ja powtarzam jeszcze raz by nie było ,mój też ma jakieś tam wady w wyglądzie ,które mogły by mnie zniechęcić ,ale po czasie jakoś sie wszytko akceptuje i czasem to co sie nie podoba jest fajne :) Z reszta ja też żaden cud natury jestem :D ale czymś go musiałam przyciągnąć :D

Gość pytanie_do_kobiet
ryjek, czasami jest tez tak bez obrazy, ze my jako jestesmy malo atrakcyjni to szukamy podobnych do siebie partnerow bywa roznie, ale wtedy z uwagi na swoj fakt staramy sie akceptowac innych jak siebie samych. Zadalem to pytanie zeby udowodnic sobie roznice miedzy facetem "wzrokowcem" a kobieta "emocjonalna" ... Roznice sa ale mozna tez znalezc kobiety "mieszance" :) 17 a 21 super :) zycze szczescia :) . Pytanie troche bardziej intymne. Jak wygladaja wasze stosunki seksualne, czy odczuwasz satysfakcje po .. chodzi mi o satysfakcje emocjonalna uczucie przywiazania JAK I ROWNIEZ POD WZGLEDEM PRZYJEMNOSCI wyzwol swoje refleksje i jezeli mozesz badz troche bardziej pesymistyczna :)

Tak, podnieca. Zygmunt jest bardzo męski i to mnie w nim kręci najbardziej :classic_cool:

Widzisz słonko ja nie muszę być pesymistycznie nastawiona jeśli chodzi o takie sprawy i ich opisywanie , wiesz dlaczego ,bo mam udane życie małżeńskie co za tym idzie seksualne ,ale z takich spraw to ja nie mam zamiaru się zwierzać nikomu obcemu :D Mogę tylko tyle napisać ,mam udane życie małżeńskie jeśli chodzi o codzienność i o sprawy łóżkowe i to właśnie wywołuje mój uśmiech na twarzy przy takich tematach ,bo jestem po prostu szczęśliwa ,że mi sie udało ;):D Co do przywiązania to jest cały czas mocne i ten tego ,nadal jest ta "iskra";)

Gość dorośniesz to będziesz
wiedzieć

Gość kotka69
tak

Wg mnie dla każdego coś innego jest podniecające. Piersi, krocza, stopy, palce, uszy, włosy, oczy, pępki. Każdy ma swój tak zwany fetysz

Ja nie wyobrażam sobie uprawiania seksu z kimś kto mnie nie podnieca, chyba że tego kogoś nie widzę a to co robi jest samo w sobie podniecające :) A fakt że ktoś jest atrakcyjny, nie znaczy że jest także pociągający fizycznie :) Wg mnie :)