Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francuska miłość

JAK SIĘ PRZEŁAMAĆ??? POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość francuska miłość

Mam męża, jesteśmy razem ponad 2 lata w sumie i mam problem taki że nie mogę się przełamać jeśli chodzi o pieszczoty oralne. Jak w myślach sobie to wyobrażam to jest fajnie, nawet się podniecam na myśl że mu to robię ale w rzeczywistości nie mogę się przemóc :( Jesteśmy fajną partnerską parą, seks jest super ale nie mogę się przełamać jeśli chodzi właśnie o miłość francuską, on mi tak robi a ja mam wyrzuty sumienia że nie odpłacam mu tym samym. Jak się przełamać? pomóżcie, macie podobne doswiadczenia kobietki?

>> seks jest super Jak seks może być super, skoro mu nie ciągniesz druta? :o

Gość francuska miłość
bo poza tym jest fajnie czyli dobra, nie super, niech bedzie ze jest dobry seks ale mógłby byc lepszy

ja mam ten sam problem! najgorsze sa wyrzuty sumienia.

Jakby mi moja dziewczyna nie obciagala z połyknięciem, to bym z nią nie mógł być :o Skoro się ich brzydzicie, to znaczy, że nie kochacie waszych facetów :o

Gość francuska miłość
własnie, w trakcie jak on mnie liże tam to ja sobie zarzucam że jego nie liżę ale faceci kochają cipki, uwielbiają je lizać, co innego kobiety i penis niestety

Gość francuska miłość
to nie chodzi o obrzydzenie tylko jakas zasrana blokada prosze zeby kobiety sie wypowiadały, faceci nie zrozumieją problemu wyobraż sobie WSTRZĄS ze ty obciągasz fujare i połykasz to i co??

Gość francuska miłość
ja bym chciała ale nie moge sie przełamać w tym jest problem

Gość la carnita p
ale co to znaczy, ze nie możesz się przełamać? obrzydza Cię?

Gość francuska miłość
niekoniecznie obrzydza, tzn wytrysk do ust to tak, konsystencja spermy mnie obrzydza to fakt ale chodzi o samo obciąganko bez wytrysku, tak jakby boję się wziąć do ust chociaż gdzieś tam wiem że chcę tego :o

Gość francuska miłość
dręczy mnie to strasznie

Gość la carnita p
mi się wydaje, że penis jest ładny, no przynajmniej ten którego ja mam sposobność pieścić. Przed seksem idziemy się razem kompać, wiec wiem, ze jest czyściutki, bo sama go umyłam. Od razu po kapieli to nie ma prawie zapchu, moze sprobuj malymi kroczkami, przyjzyj się mu, piescząc ręką, mi sie wydaje, ze się skusisz jak go tak z bardzo bliska zobaczysz.

Gość la carnita p
a połyku tez nie robie, nie wiem czy się w ogóle kiedyś na to zdecyduje. Ale jako grę wstępną to lubie bardzo nawet to robić.

Gość francuska miłość
Widziałam go z bliska, pieściłam ręką ale tak nieśmiało. Tak jakby boję się penisa, uwialbiam jak jest we mnie ale z bliska mnie odstrasza jakoś

>> Widziałam go z bliska, pieściłam ręką ale tak nieśmiało. kurrwa :o Jak on się z toba ozenił, ajk ty boisz się dotknąć jego chuuja? :o

Gość francuska miłość
wez przestań, ozenił sie ze mną dla mnie a nie dla orala debilu

Gość francuska miłość
przed slubem dwa razy robiłam mu loda ale byłam podpita. A potem kaplica

Gość Nikogo do niczego...
nie można zmuszać to podstawa ... Nie jesteś wyjatkiem i wierz mi ja jestem 20 lat po ślubie i moja żona nie może się "przełamać ", ale jak rozmawiam z kumplami to maja podobnie ...

Gość nic na siłę dziewczyno
ręczę tobie, że nie każda kobieta decyduje się na taki sex i na pewno nie jesteś wyjątkiem, więc głowa go góry :)

Gość Prawiczek .............
do wszystkiego trzeba dorosnąć ... do seksu również :) więc może nie wypowiadaj się na temat zupełnie tobie obcy :)

Gość i ja tak mysle
ze prawik to tutaj sie raczej wypowiadac sie nie powinien :o

Gość Jak mąż ma wypite to
wie, że o seksie nie ma mowy ... Mamy staż małżeński duuuży i nie ma również mowy o seksie oralnym, ... nie moge się "przemóc" tak jak ty ... Jeżeli chodzi o mojego męża to on nie ma żadnych oporow na tym polu ... Ale przeciez to nie koniec swiata, sa inne sposoby na urozmaicenie sexu ... najważniejsza zasada żeby nie wpadać w rutynę ...

Gość iubo
moja kobieta ma podobny problem, ja uwielbiam ją tam piescic, i doskonale wyczuwam, kiedy ona bedzie próbowała mi sie odwdzięczyc, bo jest spięta i zachowuje sie inaczej. Wkurzam sie wtedy, że ona jest skupiona, żeby zrobić mi dobrze, zamiast mieć z tego przyjemność. Nie jest dla mnie problemem, że ona tego nie robi, tylko,że na siłe probuje mi sie zrewanżować.

Gość blelele
wiec moze sobie "lyknij" przed? i latwiej Ci pojdzie, skoro juz 2 razy sie zdarzylo w ten sposob. tak sie zastanawiam, czy to nie chodzi o to, ze boisz sie zrobic mu loda, boisz sie, ze nie bedzie mu przyjemnie? moze zacznij od dotykania reka, a dopiero pozniej zabawa ustami? co do zapachu, smaku itp - zrobcie sobie zabawe z owocami np. grejpfrutem [bardzo polecam:)] - polej go calego, takze i penisa i wtedy zabierz sie do rzeczy - zlizuj wszystko po kolei - zapachu nie bedzie, smaku tez nie - tylko grejpfrutowy. i powiem Ci jedno - ja tez nie moglam sie kiedys przelamac, a im dluzej zwlekalam, tym wieksze mialam obawy. trzeba sobie cos postanowic i tego sie trzymac. wyobrazam sobie, ze Twoj maz bardzo by chcial, zebys go popiescila, skoro on Tobie pieszczot nie zaluje. odwzajemnij sie. przynajmniej sprobuj;) zycze powodzenia :)